„Samsung“ ruošiasi pristatyti neįprastų specifikacijų išmanųjį: tik ar pirkėjai neliks nusivylę šiuo keistuoliu? (Video)  ()

2019 m. „Samsung“ pasauliui pristatė „Galaxy A80“ – pirmąjį savo berėmio ekrano įrenginį. Šis neturėjo nei išpjovų, nei skylių ekrane, o tai pavyko pasiekti pritaikius slankiklio ir besisukančios kameros dizainą. Dabar pranešama apie šio telefono įpėdinį – „Galaxy A82“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Keli būsimo įrenginio parametrai pasirodė „Geekbench“ platformoje. Čia jis žymimas „SM-A826S“ pavadinimu. „GeekBench“ programėlė nustatė, kad telefone bus montuojamas „Snapdragon 855“ lustas. Tai ganėtinai senas, dar 2019 metais išleistas „Qualcomm“ procesorius.

Tiesą sakant, neturėtume pernelyg nustebti, nes „Samsung“ jau kelis kartus parodė, kad jam patogu prieš keletą metų išleistus lustus naudoti savo naujiems įrenginiams. Neseniai pristatytas „Galaxy F62“ yra puikus to pavyzdys, nes jame naudojamas „Exynos 9825“ procesorius, maitinantis ir senuką „Galaxy Note 10“. Kitas pavyzdys yra „Galaxy Note 10 Lite“, pasirodęs 2020 m. pradžioje, tačiau naudojantis „Exynos 9810“ procesorių, kuris taip pat montuojamas ir 2018 metų „Galaxy S9“ telefone.

 

Spėjame, kad „Samsung“ tikriausiai turi daug šių senų mikroschemų rinkinių ir geriausias būdas jų atsikratyti – montuoti juos naujuose įrenginiuose.

„Geekbench“ programėlė rodo, kad „Galaxy A82“ veiks su „Android 11“ ir turės 6 GB RAM. Nors žinome, kad „Snapdragon 855“ neturi įmontuoto 5G modemo, ankstesni pranešimai atskleidė, kad „Galaxy A82“ turės 5G palaikymą. Tai reiškia, kad jis turės atskirą 5G modemą, kaip ir kiti 5G telefonai, maitinami tuo pačiu lustų rinkiniu.

 

Tikimasi, kad „Samsung“ išleis telefoną po kelių mėnesių ir iki oficialaus pranešimo pasirodys daugiau informacijos, įskaitant jo dizainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(3)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: