„Microsoft Office“ laukia plataus masto pokyčiai: pradedamas diegti „Fluid Office“ – didžiausias pastarųjų dešimtmečių „Office“ naujinys (Video)  (2)

„Microsoft Office“ laukia plataus masto pokyčiai. Kūrėjai pradėjo įgyvendinti „Fluid Office“ interneto platformos koncepciją, kuri reiškia biurų paketo pavertimą galingesniu įrankiu, daugiausia orientuotu į bendradarbiavimą. Kūrėjai pridėjo pirmuosius interaktyvius blokus kaip šio projekto dalį prie „Teams“, „OneNote“, „Outlook“ ir „Whiteboard“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vietoj lentelių, diagramų ir sąrašų, kurie yra statiški ir susieti su konkrečiais dokumentais, „Fluid“ komponentai yra bendradarbiavimo moduliai, leidžiantys atlikti įvairias užduotis nepaliekant pokalbio, el. pašto ir pan. Paprasčiau tariant, šis metodas leidžia jums dirbti su dokumentu bendroje aplinkoje, nereikia paleisti skirtingų programų.

Šaltinis pažymi, kad viskas, ką kūrėjai sukūrė naudodami „Fluid“, yra didžiausias „Office“ pokytis per kelis dešimtmečius. Praėjusiais metais pristatymo metu „Fluid“ koncepcija atrodė kaip perspektyvi biurų paketo plėtros galimybė. Tačiau dabar jau aiškiai matoma, kokia gali būti įprasto biuro programų transformacija.

Netrukus prie kiekvieno „Microsoft Teams“ susitikimo bus pridėtos integruotos bendradarbiavimo pastabos. Užrašai bus rodomi ne tik susitikimuose, bet ir „Outlook“ kalendoriuje. Kiekvienas asmuo, turintis reikiamus leidimus, gali bet kada ką nors įrašyti į užrašus, o šie pakeitimai bus rodomi visiems susirinkimo nariams internete. Pridėjus naują užduotį, ji iškart sinchronizuojama su kitomis „Microsoft 365“ užduotimis; ir susitikimų užrašai automatiškai sinchronizuojami su jūsų „Outlook“ kalendoriumi, kur juos taip pat galima redaguoti internete.

 

„Microsoft“ taip pat pertvarko „Whiteboard“ programą į „Fluid“ komponentų talpinimo drobę šią vasarą. Programa ilgą laiką buvo naudojama kaip bendradarbiavimo priemonė, ir dabar ji gaus „Fluid“ koncepcijos pertvarkymo dalį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(3)
(4)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: