Elektromobilių ateitis nebus nuobodi - tik pažvelkite į šią naują „Cupra“ karštojo hečbeko koncepciją!  ()

Ispanų „Volkswagen“ grupės narys „Cupra“ parodė naujos kartos karštąjį hečbeką „CUPRA UrbanRebel Concept“. Žemas, trasai paruoštas konceptas turi įrodyti, kad elektrinė ateitis nebus nuobodi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Akivaizdu, kad „UrbanRebel“ jau turi giminaitį „Volkswagen“ planuose - VW ką tik parodė naują pigiausią ID. šeimos narį ID. LIFE. Šių automobilių giminystė akivaizdi ir pažvelgus į planuose minimas datas - abu šie automobiliai pas pirkėjus keliaus 2025 metais.

„UrbanRebel“ - tai 4 metrų ilgio ir 1,8 m pločio karštasis hečbekas, paruoštas trasų rekordų daužymui. „Cupra“ išplatintuose atvaizduose matyti, kad automobilis yra labai žemas - tikrai netinkamas kasdieniam naudojimui gatvėse. Greičiausiai 2025 metais į gatves išriedėjęs modelis bus šiek tiek aukštesnis, jei norės matuotis valstybinius numerius.

 

„UrbanRebel“ gale - agresyvus spoileris, difuzorius ir kiti aerodinaminiai sprendimai. „Cupra“ pranešime teigiama, kad šio automobilio ratus sukantis variklis išvystys 250 kW nuolatinę galią, bet trumpose atkarpose išspaus visus 320 kW. „UrbanRebel“ 100 km/val. pasieks per 3,2 s.

 

Įdomu tai, kad anksčiau tokie konceptai būdavo palydimi kukliai skambančiais planais. Šio medžiaga nepalieka abejonių - „Cupra UrbanRebel“ bus gaminamas. Vėlgi, reikia tikėtis, kad pigiausio „Volkswagen ID.“ šeimos nario pagrindu gaminamas karštasis hečbekas nebus per brangus. Ir kad kiti gamintojai paseks šiuo pavyzdžiu ir ims siūlyti daugiau įdomių, o ne tik efektyvių elektromobilių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(6)
(5)

Komentarai ()