[Žinios trumpai] Ši nuotrauka sukėlė laukinę neapykantą rusų okupantams, o dabar paaiškėjo, kas nutiko šiai mergaitei  ()

Žiniasklaida sužinojo apie mergaitės likimą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-12 [Žinios trumpai] Ši nuotrauka sukėlė laukinę neapykantą rusų okupantams, o dabar paaiškėjo, kas nutiko šiai mergaitei  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Moterį su dvejų metų dukra, kurios nuotrauka su telefono numeriais ant nugaros pasklido po pasaulį, aptiko BBC žurnalistai.

Jie pasakojo apie šeimą, kurios nuotrauka sukėlė žiaurią neapykantą rusų okupantams. Mamai ir dukrai pavyko pabėgti ir evakuotis į Prancūziją, praneša „BBC News“.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6306

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Sashą Makovą su dukra Vera žurnalistai rado pietų Prancūzijoje. 33 metų moteris pasakojo apie patirtą nevilties akimirką. Nuotrauką ji paskelbė „Instagram“, kai pasiekė Prancūziją.

Pasak Makovos, ji dabar yra psichologiškai sugniuždyta ir dar neatsigavo po ilgos kelionės per Moldovą ir Rumuniją. Bet jos „apsuptos meile ir rūpesčiu“, o vaikas nieko neįtaria.

 

„Verai viskas gerai. Ji per jauna suprasti, kas vyksta. Ji kažką nujaučia, bet per maža, kad suprastų. Labai džiaugiuosi, kad ji tokio amžiaus. Esu labai laiminga“, – sako mama.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(2)
(21)

Komentarai ()

Susijusios žymos: