[Žinios trumpai] Podoliakas išsityčiojo iš naujausių Rusijos pareiškimų: baigėsi kokainas iš Estijos, tai perėjo prie kažko sunkesnio  ()

Ukrainos prezidento patarėjas sureagavo į Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovės Marijos Zacharovos pasisakymą apie Izraelio kovotojus Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija nusprendė susipykti su žydais, nes Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis yra žydas. Šis faktas netiko rusiškam naratyvui apie Ukrainos nacius, todėl Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas paaiškino, kad didžiausi antisemitai dažnai yra žydai, o ir pats Hitleris galbūt turėjo žydiško kraujo. Izraelis šių žodžių nepraleido pro ausis ir dabar ne tik įsivaizduojami naciai, bet ir Izraelio žydai Ukrainoje yra Rusijos priešas.

Ukrainos prezidento patarėjas Michailas Podoliakas sureagavo į Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovės Marijos Zacharovos žodžius, kad samdiniai iš Izraelio „Ukrainoje kaunasi petis į petį su „Azov“ kariais“.

„Rusijos užsienio reikalų ministerija teigia, kad samdiniai iš Izraelio kaunasi kartu su „Azov“ naciais. Balandį Estijoje sulaikyta 3,5 tonų kokaino siunta, kurią bandyta pervežti į Rusiją. Panašu, kad kokaino trūkumas verčia Užsienio reikalų ministerijos darbuotojus pereiti prie kažko sunkesnio“, tyčiojosi Podoliakas.

 

„Azov“ batalionas nuo pat karo pradžios buvo paskelbtas vienu didžiausių Rusijos priešų. Rusijos akyse „Azov“ kariai yra naciai. Rusijos akyse naciai kaunasi kartu su žydais ir, atrodo, nei žydams, nei naciams tokia draugystė netrukdo.

(29)
(1)
(28)

Komentarai ()

Susijusios žymos: