[Žinios trumpai] Ukrainos „partizanai“ likvidavo du „aukšto rango“ okupantus, rusai tyli ir bando viską nuslėpti  ()

Anksčiau, laikinai užimtas Melitopolis, eantis Zaporižios srityje, buvo vadinams partizaninio judėjimo centru.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakar anksti ryte okupuotame Melitopolyje buvo rasti du lavonai. Remiantis žiniasklaidos pranešimais, spėjama, kad tai gali būti „aukšto rango“ okupantai, o su jų žūtimi tikriausiai susiję vietos „partizanai“.

Apie tai informuoja leidinys „RIA Melitopol“.

Žiniasklaidos duomenimis, tai įvyko Ukrainos herojų gatvėje, 52 numeriu pažymėtame name. Į įvykio vietą buvo atvykę kolaborantų „policininkų“ atstovai, po jų vizito iš žmogžudystės vietos buvo išvežti du lavonai plastikiniuose maišuose.

„Yra informacijos, kad „liaudies keršytojai“ padėjo dviem aukšto rango pareigūnams rusams iškeliauti į kitą pasaulį. Okupacinė valdžia apie šį įvykį neskelbia jokių duomenų. Putino propagandinė žiniasklaida tyli, kaip vandens į burną prisėmusi“, – rašo laikraštis.

 

Anksčiau Amerikos karo studijų institutas įvardino Melitopolį kaip partizaninio judėjimo centrą. Pasak mero Ivano Fiodorovo, nuo okupacijos pradžios vietiniai miesto patriotai įvykdė daugiau nei 20 sėkmingų pasipriešinimo okupantams operacijų, apgadino kelis ypatingos svarbos infrastruktūros objektus, suteikė daug vertingos karinės informacijos apie kariuomenės dislokavimą Ukrainos žvalgybai ir sunaikino daugiau kaip šimtą įsibrovėlių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(85)
(1)
(84)

Komentarai ()

Susijusios žymos: