[Žinios trumpai] Įvyko neįsivaizduojama - Rusijos propagandinėje TV laidoje pareikšta, kad karas Ukrainoje jiems eis blogyn: „visas pasaulis prieš mus“ (Video)  (14)

Michailas Chodarionokas valstybinėje propagandinėje pokalbių laidoje pirmadienį nusprendė pasiūlyti šiek tiek realizmo - „nereikėtų ryti informacinių raminamųjų“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-17 [Žinios trumpai] Įvyko neįsivaizduojama - Rusijos propagandinėje TV laidoje pareikšta, kad karas Ukrainoje jiems eis blogyn: „visas pasaulis prieš mus“ (Video)  (14)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Laidoje „60 minučių“ didelę Putino gerbėją Olgą Skabejevą atsargos pulkininkas Chodorionokas nusprendė pamokyti papasakodamas, kas iš tikrųjų nutiko Rusijai ir kas dar nutiks.

„Atvirai, situacija mums tik blogės“, teikė Chodarionokas, teigdamas, kad Ukraina gali mobilizuoti nors ir milijoną vyrų. Jis teigė, kad iki šiol Ukraina turėjo vieną problemą - kaip tuos vyrus apginkluoti. Tačiau dabartinis lendlizo susitarimas su JAV, kuris greitai bus priimtas, ir Vakarų parama šią problemą išsprendžia.

„O kaip dėl profesionalumo?“, kvailai paklausė laidos vedėja Skabejeva. Chodarionokas, kuris, beje, kadaise baigė vieną iš elitinių Rusijos karo mokyklų, jai atsakė, kad tai nėra klausimas, kai tiek daug žmonių nori ginti savo šalį.

Atsargos pulkininkas ir karinis analitikas teigė, kad tai, kad profesionalūs kariai būtinai yra geresni, tėra mitas. Šauktinį nuo profesionalo skiria tik parašas ant sutarties. Svarbiausia mokymai, o su jais problemų nebus, kai ukrainiečiai taip nori gintis.

„Noras ginti tėvynę egzistuoja Ukrainoje - jie kovos iki paskutinio“, teigė Chodarionokas.

 

O kaip Rusija? „Mums svarbiausia turėti karinio-politinio realizmo - jei jį peržengsi, istorijos realybė tau taip trenks, kad nežinosi, kas trenkė. Nežvanginkit raketų į Suomijos pusę, dėl Dievo meilės - dabar tai jau juokinga“, teigė Chodarionokas.

„Didžiausias mūsų karinės-politinės pozicijos trūkumas yra tai, kad esame visiškoje geopolitinėje vienatvėje. Ir kad ir kaip nenorėtume to pripažinti, praktiškai visas pasaulis yra prieš mus. Mums reikia išeiti iš šios situacijos“, teigė Chodarionokas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(172)
(1)
(171)

Komentarai (14)

Susijusios žymos: