Pentagonas skubiai ieško GPS alternatyvų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Nightbringer 2010-01-28 18:57
Na tai parodyk ko nepastebėjau. Tu manai, kad paimsi atsilikusia šalį su tiek technologine, tiek ekonomie galia ir laimėsi vien dėl netikėto užpuolimo? Matei, kas atsitiko su Japonija, nesugebėjo kaip reikiant paspausti iš pradžių ir pralaimėjo kara. Beje, kas tavo manymu pultu Jav? O kodėl karius laikai civiliais? Manai jie nesugebės tradiciškai kovoti? Jei pentagonas matė savo silpna vieta, tai neabejoju, kad kariai ne kiek nepasimes, kai neteks savo GPS. Būtų per sunku pasislėpti, šiais laikiais lengva pastebėtu armijos judėjima, todėl sunkiai su netikėtom atakom. Antra, kaip žadi išžudyti generolus? Tiesiog nusigabensi ginklų, paliksi smogikų ir viskas?
Arns 2010-01-28 19:07
Nightbringer, gal nebevark, perkaitinsi savo smegenis. Neprilygsi protu lightfire(nors nemanau jog jis visados teisus), kad ir kiek besistengsi. P.S tavo komentaras toks bevertis, kad net nėra reikalo pradėti apie jį kalbėti P.S.S patarčiau apsispręsti ar supranti apie ką nori su manimi padiskutuoti
kionig 2010-02-27 17:56
Kazin kodel pentagonas pamirso lazerine lokacija ? O cia tikrai yra kur tobuleti, o ir tokiai trukdziu nelabai ir padarysi, nors imanoma.