Ekonomikos sulėtėjimas nepadeda "Blu-ray" populiarinimui  (5)

"Blu-ray" laimėjo kovą su HD DVD, bet formato rėmėjams priešakyje kiti iššūkiai - reikia laimėti kovą su rinkoje vyraujančiu DVD ir įtikinti pirkėjus, kad ekonominiu sunkmečiu "Blu-ray" filmai visgi yra geras pasirinkimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

"Ekonominis aspektas iš tiesų yra didžiausias iššūkis. Reikia tiek daug galvosūkio dalelių kuomet kalbame apie "Blu-ray" - HD televizoriaus, grotuvo, laidų, ką žiūrėti", - teigia Lori MacPherson, vyresnioji "Disney" studijos vadovė JAV rinkai.

Tam, kad ekonomikos sąstingis gali sulėtinti "Blu-ray" plitimą pritaria ir kiti ekspertai. "Ekonominiai dalykai liečia mus visus. Visgi iš ketvirto ketvirčio "Blu-ray" stovykla vis dar tikisi daug ir jiems gali tekti nusivilti", - įspėja "Fox" viceprezidentas bei technologijų ir tyrimų vadovas Danny Kaye.

Visgi nepaisant galimų ekonominių priežasčių, "Blu-ray" rėmėjai turi ką spręsti ir savo barikadų pusėje. "Blu-ray" filmai vis dar pakankamai brangūs ir DVD atrodo gerokai patraukliau, ypač Europoje. Pasirinkimas taip pat galėtų būti didesnis.

"Nuolat peržiūrime filmų kainas. Esamos strategijos planuojame laikytis iki metų pabaigos, tuomet ją peržiūrėsime", - teigia "Sony" viceprezidentas, atsakingas už verslo plėtojimą Rich Marty.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: games.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)