„Nokia“ pristatė „galingiausią pasaulyje“ mobilųjį telefoną (Video)  (18)

Bendrovė „Nokia“ Barselonoje antradienį pristatė savo naująjį komunikatorių N97, kuris jau vadinamas bendrovės mobiliųjų telefonų „flagmanu“, pranešė „IDG News“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Galingiausiu pasaulyje mobiliuoju kompiuteriu“ vadinamas N97 turi 3,5 colių 16:9 formato sensorinį ekraną, kurio raiška – 640x360 taškų, ir iki 48 GB talpos atmintį. Iš jų 32 GB sudaro vidinė atmintis, o dar 16 GB galima prisidurti per „microSD“ kortelių lizdą. Komunikatoriuje taip pat įrengta ištraukiama QWERTY klaviatūra.

Tarp naujojo telefono ypatybių minima ir 5 MP „Carl Zeiss“ vaizdo kamera su dviguba LED blykste, A-GPS palydovinės navigacijos sistema, elektroninis kompasas, HSDPA ir „Wi-Fi“ bevielis ryšys (galima naudotis abiem tuo pačiu metu). „Nokia“ teigimu, telefonas galės filmuoti DVD kokybės vaizdą.

„Tai pats galingiausias multisensorinis mobilusis kompiuteris per visą istoriją“, - pareiškė N97 pristatyme dalyvavęs už N serijos telefonus atsakingas „Nokia“ viceprezidentas Jonas Geustas.

N97 rinką pasieks pirmąjį 2009-ųjų pusmetį. Planuojama jo kaina, neatsižvelgiant į mokesčius ir subsidijas, - 550 eurų (apie 690 JAV dol.).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(1)
(0)
(1)

Komentarai (18)