„Apple“: netikėkite tuo, ką sako mūsų reklama (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Smėlis 2008-12-04 12:48
+ muitas turėtų būti. finale nekažinkiek pigiau ir gaunasi turbūt. beje, atkreipkit dėmesį kokio storio oficialiam Apple tinklapyje macbook air na, jie ploni, bet ne tiek. beje, pirkdamas Apple moki už dizainą, stilių ir aliuminio korpusą (nevisais atvejais). bet žmogui, kuriam to lyg ir nereikia, tai "value for money" šiek tiek sumenksta.
femto 2008-12-04 13:34
turiu ipod'a ir tikrai jauciasi skirtumas nuo kitu mp3 grotuvu, atkurimo kokybe fantastiska, net malonu klausyti muzikos, kadangi patys neturit ar neiperkat tu apple produktu, todel ir rekiat cia , kad nesamone ir pan.
ValdasB 2008-12-04 14:35
Oho kiek čia Aplle gaminių mylėtojų! Vienintelis dalykas, kurį aš matau Apple gaminiuose - išskirtinis dizainas. Visa kita vidutiniam ar dar žemesniam lygyje turint mintyje kainos/kokybės santykį. Pvz. jei kalbėtume apie tą stebuklingą iPhone, tai egzistuoja gerokai našesnių bei funkcionalumu ženkliai jį pranokstančiu įrenginių (kad ir HTC HD). Visiems, kurie čia pripaistė, kokie blogi Windowsai ir koks stebuklas Linuxas ir juolab Mac OS norėčiau pasiūlyti truputį subręsti ir kiek kritiškiau pažiūrėti ką kuri OS duoda, kiek laiko sugaištama kasdieniams darbams ir pan. Atskirkite du dalykus - tai kas reikalinga profesionaliai veiklai ir tai, kas reikalinga eiliniam namų vartotojui. Man asmeniškai teko bandyti įvairias OS, tačiau visgi naudoju Windows'us ir netgi IE! Ir jaučiuosi visiškai saugus - jokių virusų, jokiu reklamų, jokių spywarų! Viskas priklauso nuo vartotojo kompiuterinio raštingumo lygmens. Ir dar vienas pastebėjimas - kažkodėl Linux'ą naudojantys asmenys yra labai siaurų pažiūrų ir be savo Linuxo nieko nebemato. Jiems net ir varganas linuxinis tekstinis redaktorius ir komandinė eilutė programavimui yra superinis variantas, neprilygstantis pvz. MS VS nė iš tolo... Windas> Prašau bent viena argumentą pateik, kuo FF geriau už IE, gal ir aš įsidiegsiu?
Anonymous 2008-12-04 14:41
apple fan boys are faggs xD jei nori kokybes- perki normalu pc, jei nori pasigrozeti ir pavaizduot mandra- perki GRAZU apple gamini. tai zino visi nors kiek ismanantys apie kompus. apple niekad kokybe neprilygs normaliam kompui. a zonot kodel apple gaminiai tokie brangus ? nes gamintojas zino, kad ji pirks tik turciai ir stileivos, kurie 0 nusimano apir kompiuterius. tai va tiek elementariu dalyku, kuriuos apple fanai pamirsta arba net nezino apie juos. o tie kurie cia instinktyviai gina apple, - tai zinoma, jei nusipirkai, kaip cia dabar peiksi. ane ? xD man tai geda, kad kazkas TAI perka.
Anonymous 2008-12-04 15:46
sitas nickas kaip skamba vos ne kaip windows o liaupsini macus lyg jie dievai butu. nix.. ir sunkiai tu man irodysi. Matau programeris esi tai viskas aisku. sakai neimanoma dirbt su grafika ir kitokiais dalykais windows aplinkoje ? Zinai, blogam sokejui ir kiausiniai trukdo.. MJooo "windows tik zaidimam" irgi "protingai" skamba ir dar jei pradetume taip imti ir raugauti kiekviena maisto produkta maksimoje tai lietuvoje butu visi sotus O as ir nesakiau kad esu visazinis IT srityje tai todel ir kritikuosiu tol kol sugebesit kazka padoraus irodyti, bet cia isryskeja apple useriu pagrindinis skirtumas, tipo "as turtingas ir as kietas nes turiu obuoli,o jus viski kiti su windowsais ubagai - nesugebat nusipirkt" ir jei jau turiu apple tai jau visa kita sudas etc. tai ypac zema
Dream3r 2008-12-04 16:39
Biški ramiau gal ? Jeigu čia reikėtų komentuoti tik tiems kurie naudojosi apple profuktais bent jau savaitę. 90 procentų komentarų išnyktų manau. Beja kažkas čia šnekėjot apie tokias pat specifikacijas paprastų kompų bms megapolyje. Bet juk pvz Nvidia vaizdo plokštes gamina ir visokie MSI ir Gigabyte. Vien tai, kad pamatėt BMS'e modelį, bet nežinot kokia firma jį surinko ir ištestavo, tikrai neatrodo protingai. Beja , labiau tiktų tau pačiam.
Anonymous 2008-12-04 17:21
Dreamer, tai butu diskusija, ir kodel tie komentarai turetu isnykti ? ar cia del to, kad windows useriu didzioji dauguma uzgostu jus ? Jei nepatinka gamintojas gali ir kito gamintojo isidet produkta, kas tau kompo neleidzia atsukt ir idet tai ko tu nori ? Juk dabar viska kinijoje gamina, manau nieko nestebina, bet toje pacioje kinijoje yra ir firminiai gamintojai, tai kiek tu tam kinui moki, tai uz tiek ta detale ir pagamina, grubiai tariant. Beje patys kinai pratestuoja pries surinkdami ir po surinkimo.
Dream3r 2008-12-04 17:33
Supranti pas bent ką šneki ? Nei man čia rūpi ta tavo dauguma ar dar kažkokių neišauklėtų vaikų bandymai užgožti produktus kurių nebandė. BEJA KINIJOJE TOS DETALĖS SURENKAMOS, o ne gaminamos. Gerai perskaityk šį sakynį, kad ir tris kartus, jog mintinai išmoktum. Jeigu neturi ką protingo pasakyt, prašau dėl savo ir kitų gerumo - dėl forumo bendros tvarkos, patylėk.
Anonymous 2008-12-04 19:53
Dream3r 2008-12-04 20:06
Anonymous 2008-12-04 20:55
Smėlis 2008-12-04 22:06
Anonymous 2008-12-13 21:21
Patikekite as net netikiu kad Steve Jobs kada nors noretu kad apple turetu didele rinka pasaulyje. Tiesiog jis nori kad jo vardas butu ispuciamas tu zmoniu kurie ji perka (turtingesniu, nes jis brangesnis), ir visada pasilikti prestizini varda. nes taip rinka itikinama kad apple gaminiai geresni, nors ne velnio jie nesiskiria nuo visu kitu. apple yra geras, grazus marketinkas. ir nieko nesakau. tikrai ka jie padaro atrodo graziai. bet tiesiog man -zmogui gyvenanciam laisvame pasaulyje, apple suvarzymai neleidzia man jaustis normaliai, nes as daiktu niekada nenaudoju pagal steve jobs nurodyma kam jis turi buti naudojamas, o naudoju taip kaip man reikia.
Anonymous 2008-12-13 21:25
ir tikrai apple gaminiai nera blogi, tiesiog jie skirti kitokiai zmoniu grupei. ir deja ji yra mazoji ta zmoniu grupe ir deja ji yra viena is tu kuri garsiausiai klykauja. kas labiausiai nusibosta. nes butinai kai diskutuojama apie koki nors gamini, atsiras zmogus, anot kurio aifonas, aipodas macbookas yra geriausias. nesvarbu kad jis net ne tos pacios klases ar kategorijos gaminys. tiesiog biski nusibosta kai truksta zmonem santurumo.
Anonymous 2009-02-20 00:06
nesvaikit