Lietuvoje konsoliduojasi interneto žaidimų rinka  (1)

Vienas populiariausių paieškose Lietuvos interneto domenų www.zaidimai.lt turi naujus šeimininkus. Jį už neįvardijamą sumą įsigijo vienus didžiausių Lietuvoje interneto žaidimų, baldų, nekilnojamojo turto ir darbo paieškos skelbimų portalus valdanti bendrovė „Argentum sistemos“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per artimiausius metus bendrovė į šį portalą ketina investuoti keletą šimtų tūkstančių litų ir užimti daugiau kaip 60 proc. interneto žaidimų rinkos Lietuvoje.

„Oficialūs tyrimai rodo, kad pasaulyje vyriškoji interneto lankytojų dalis kompiuterių žaidimams išleidžia daugiau nei muzikos įrašams bei filmams. Lietuvoje tendencija yra labai panaši, todėl kompiuterių žaidimai yra labai sparčiai auganti sritis mūsų šalyje“, – sakė „Argentum sistemos“ direktorius Tomas Liubertas.

„Argentum sistemos“ interneto domeną www.zaidimai.lt įsigijo iš UAB „Vilniaus laikrodžiai“.

Įmonė planuoja naujajame portale pasiūlyti didžiulį kiekį nemokamų interneto žaidimų visoms lankytojų amžiaus grupėms, WAP bei Java žaidimų mobiliesiems telefonams ir pradėti prekybą žaidimais (CD ir DVD formatu, taip pat stalo bei lauko žaidimais) internetu. Taip pat ketinama kurti populiarių pasaulyje internetinių žaidimų kambarius ir bendraminčių fanų klubus.

„Nors Lietuvoje didesnė dalis kompiuterių žaidimų yra nelegalūs, mes manome, kad palaipsniui padėtis gerės. Ypač jeigu bus pasiūlytas patogus ir nebrangus būdas įsigyti legalią programinę įrangą, kaip tai daro, pavyzdžiui, „Apple“ muzikos įrašų parduotuvė „iTunes“, – sakė T.Liubertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)