„Hyundai Nuvis“ visureigio koncepcija (Video)  (0)

Azijos automobilių gamintojas „Hyndai“ Niujorko automobilių parodoje pristatė naujausią koncepcinį modelį „Nuvis“, kuris išduoda, kaip atrodys bendrovės ateities naujas kompaktiškas visureigis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vadinamas „platusis“ dizaino stilius ir įmantrios durų konstrukcijos jau buvo taikytos neseniai debiutavusiuose „Genesis“ kupė ir „Equus“ sedano modeliuose. Gamintojas „Nuvis“ koncepcijoje šiuos sprendimus pabandė pritaikyti nedidelio džipo dydžio transporto priemonėje.

Tačiau kai kurios „Nuvis“ projektavimo ypatybes ir brangi mechaninė įranga neabejotinai liks tik koncepciniame automobilyje – tai į viršų atsidarančios durys ir didžiuliai 22 colių lengvo lydinio ratlankiai.

Pasikeitimų tikriausiai sulauksime ir visureigio viduje, kadangi „Nuvis“ yra sukurtas kaip keturvietis automobilis, o džipo dydžio modeliuose dažniausiai siekiama sutalpinti penkis ar septynis keleivius ir maksimaliai padidinti mašinos universalumą.

Taip pat stebina ir perjungimo rankenėlių bei mygtukų stygius – viskas reguliuojama prisilietimui jautriais sensoriniais valdymo įrankiais. Nors daugelis automobilių gamintojų kuria savo „iPhone“ stiliaus kontrolės sistemas, tačiau, pagal specialistų prognozes, jos netaps standartine įranga dar beveik dešimtmetį.

„Nuvis“ yra varomas tokio paties „Hyundai“ vystomo „BlueHybrid“ motoro, kuris buvo pristatytas Los Andželo automobilių parodoje praėjusių metų lapkritį. Variklis naudojama ličio polimerų baterijas, kurios dėl savo nedidelio dydžio suteikia dizaineriams daugiau lankstumo nei įprasti ličio jonų akumuliatoriai.

Šios hibridinės sistemos gamybinė versija debiutuos kitais metais naujos kartos „Sonata“ modelyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: