Atkurtas slaptasis Hitlerio naikintuvas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kiesza 2009-06-29 23:32
Zodziu reikia kad kiltu karas zinoma ne branduolinis o paprastas tada islostume ta jog butu apmazinta populiacija ir technologinis suolis vel labai sparciai sokteletu..
Smėlis 2009-06-29 23:39
na, aš kodangis baiminuosi dėl savo kailio, tai mieliau akmens amžiuje pagyvensiu
Tas_pac 2009-06-30 00:02
Buvo daug papraščiau sunaikinti radarų kompleksą kuris buvo pastatytas netoli kranto. Buvo tik kartą silpnai bombarduotas ir didesnės žalos nepatyrė.
gabus 2009-06-30 00:34
1944 jau nieko jis nebūtų pakeitęs. Karo pabaigoje net ir puikieji Me-262 dėl kuro trūkumo retai pakildavo. O pastarųjų pasirodymas anksčiau, manau tikrai būtų daug ką pakeitęs. Taip, JAV vogė ir SSRS vogė (dar daugiau ir ne tik iš vokiečių, bet ir iš tos pačios JAV, ir net suomių, jei nori, pateiksiu faktų) taip sakant sukosi, kaip išmanė. Kas dėl raketų, tai apie kokias tu kalbi? Aviacines, ar balistines? Manau ta Vokietija kartais per daug mitologizuojama. Tiesiog norėjo sukurti kažką nesunakinamo, bet nieko nesigavo...
Tas_pac 2009-06-30 01:49
Apie Suomius pateik info.
DJ_LFS 2009-06-30 02:21
karai ipucia siek tiek deguonies i zmonijos gyvenima ir padeda sparciau vystytis
gabus 2009-06-30 02:21
http://en.wikipedia.org/wiki/Suomi_M-31 Suomi M-31 ir legendinis PPŠ-41 http://en.wikipedia.org/wiki/PPSh-41 Nėra akla kopija, tačiau daug ką "pasiskolino"
algiuz 2009-06-30 09:11
Raketas tai V-2 turejau omeny. Bet tos raketos atsirado jau daugiau maziau kaip viskas buvo aisku, tad jos didesnes itakos nedare. Jeigu jos butu pradetos leisti tada, kai vyko musis del Britanijos, jos butu turejusios siokios tokios itakos http://en.wikipedia.org/wiki/V-2
kiesza 2009-06-30 11:29
Koks cia genialumas juk kara tai pralaimejo vadinasi buvo durnesni , silpnesni, ir prastesni uz rusus.. Vokieciai tiesiog sutriuskinti buvo karo pabaigoje
Outland3r 2009-06-30 12:22
Su kiekvienu komentaru vis matosi tavo neišprusimas ir tas kvailas jėgos suvokimas. Ar bent jau tu nutuoki, kad Vokietija užpuolusi SSRS labai greitai priėjo iki Maskvos tik atšiauri rusiška žiema pastojo kelią pirmyn (strigo aprūpinimas). Ta pati bėda ir Napoleoną ištiko. Bet vis įsikalk į galvą, didelė Vokietijos oro pajėgų dalis kovėsi dėl mūšio dėl Britanijos, kovėsi Afrikoje, kur turėjo gelbėt Italų nacionalistų užpakalius, atsidarius frontui Normandijoje dar turėjo permest pajėgas į Prancūziją. na tau paaiškinsiu paprasčiau: Tarkim vyksta tavo garbinamos drakės. Tavo chėbra - Tu ir tavo draugelis. Priešų chebra - Vienas augalotas (SSRS), kitas kresnas bet greitas(Anglija), trečias didžiausia spinta, bet nelabai kišasi(JAV). Tu duodi augalotam (SSRS) priešui į galvą, jis parkrinta, tada puoli kresną (Angliją), tas pasitraukia ir apmėto tave akmenim ir praskelia tau galvą. Įsikiša trečias ir su antru ir tavo draugą (suprask Italiją) pargriauna ir užspardo. Taigi tu lieki vienas prieš tris nes pirmas (Rusija) tuo metu atsikėlė. Bandai apgint savo draugą ir dar gauni velnių iš visų trijų pusių. Moralas: Nešok ant visų iš karto, jei jų yra daugiau. Jei vieną pargriausi, tai nereiškia, kad jis neatsikels. Kaip matai 2 vs 3 (buvo dar daugiau, pvz Kanada, Jugoslavija ir t.t.) nelaimėjo. Aišku jėgų supratimas nereiškia, kad aš pasikačialinau ir aš stiprus! Taip prieš silpnesnį būsi stiprus, bet jei tas silpnesnis turės ginklą, tada tas tavo pasikočiojimas visiškai nebus naudingas. Taip pat jei neklystų, tai rusų per II PK žuvo apie 28 mln. įskaitant civilius., vokiečių apie 6.5 su civiliais. Tad padaryk išvadas išvadas kas buvo stipresni, nes turėjo geras technologijas. Vokiečiai nepraėjo pro Maskvą, nes atėjo žiema, Rusai taip pat nelaimėjo prieš Suomiją Karelijoje, nes taip pat eigą nulėmė klimatas. Pirma prieš rašydamas nesąmones pasidomėk bent jau apie ką rašai
gabus 2009-06-30 12:26
O jei aš ką nors silpnesnį pasigaučiau gatvėj ir primuščiau? Galėčiau tada vadintis geresnis ir protingesnis? Ne. Tas pats ir su sovietine kariuomene. Tu pirma į nuostolius ir kariuomenių dydžius pažiūrėk. Dėl "sutriuškinimo". Kur tu jį matai? Sovietų kariai net ir Reichstagą turėjo šturmuot su visa divizija, kovėsi apie 2 dienas. Aplamai Berlyno šturmu pasidomėk, Karaliaučiuj irgi mėsmalė buvo. Teko girdėti operaciją "Pavasario pabudimas"? Jei vokiečiai tuo metu buvo nusilpę, tai dar nereiškia, kad jie buvo triuškinami. Na bant jau rytų fronte priešinosi iki paskurinio kraujo lašo. Žinoma visai kas kita buvo vakarų fronte. Beje kaip tu supranti sutriuškinimą? Kaip pergalę su milžiniškais nuostoliais? Mano nuomone sutriuškinimas buvo 1941 birželio pabaigoj, po kurio sekė, mao nuomone gan prastai suplanuota "Barbarosos" operacija.
nuomonė 2009-06-30 13:01
Dar "žaidime" dalyvavo Japonai. Čia būtų žemas bet užsispyręs svetimšalis, kuris smogė spintai, bet gavo atgal, paskui kai kiti baigė aiškintis gavo kontrolinį į galvą ir nurimo. Bet kaip ten bebūtų aš nepagaunu esmės. "Drakyje" "chebra" daužosi dėl mergų dėmesio tam vakarui(greičiausiai) ir paskui savaitę laižosi žaizdas . Dėl ko mušėsi šitie?
Outland3r 2009-06-30 14:31
Na matai Japonai buvo toliausiai nuo mūsų aptarinėjamo konflikto, dar būtų galima paminėti kad karo pabaigoje japonai liko paskutiniai prieš visą pasaulį. Taip pat galima sakyti, kad rusai kovojo prieš japonus, tačiau tai jau vyko po Vokietijos kapituliacijos Europa nėra didelė, bet šalių pilna, o tarkim paimk Ramųjį vandenyną, kuriame pagrinde kovėsi, kinai, Japonai ir Amerikiečiai tai plotas didelis, kovojančių valstybių vos keletas, karių skaičius ir nedidelis, nes vyko kovos dėl salų užėmimo. Kaip tik dėl šių argumentų atmečiau Japoniją, nes ji didelės eigos karui Europoje neturėjo be to Japoniją galima palaikyt praeiviu, kuris nutarė padėti pažįstamiems draugams, davė Amerikai ir po to gavo kelis nokautus
femto 2009-06-30 20:30
WWII palyginimas su "drakemes" prajuokino , tiksliai pataikyta ir nusakyta , net stebejausi, kas butu jeigu , kaip daugelis cia sneka , kad vokieciai buvo pranasesni , jei gu butu buve tai turejo laimeti , bet nelaimejo, o tuos protos kiti priglaude po savo sparnaliu, ir po to "drakiu" susipiko du draugai : augalotas ir stiprus (SSRS ir JAV)
nuomonė 2009-06-30 21:26
Nu jo. Atrodo visai nieko, bet tos "drakės" per 5 metus užmušė 73mln žmonių.. Tas pats kas 30 Lietuvos dydžio šalių būtų nušluota nuo žemės paviršiaus..
Nightbringer 2009-06-30 22:14
O tiek mažai tereikėjo. Vien tik būtų "Batle of Bulge" paklausės savo generolų Hitleris, tai būtų gal ir pralaimėjima atidėjes kokiems metams, o tada būtų suspėjes ir daug kitų savo žaisliukų išradės. Na, Hitleris savo ambicijomis ir pražudė Voketijos šansą tapti antrają JAV. Bet reikia pripažinti, kad Voketija kovoja tikrai labai gerai... Vien ko verti TIGER tankai, kai jų šarvai gerokai pralenkė to meto ginkluote. Jie tapo labai sunkiai pažeidžiami ir dar pridėkime nacių geresnės taktikas. Ką jau bekalbėti, kad kai kada priešai veršiau bėgo nuo bet kokio tanko panašaus į jį... Pacituosiu, kaip bejėgai kartais buvo priešai: "On 7 July 1943, a single Tiger tank commanded by SS-Oberscharführer Franz Staudegger from the 2nd Platoon, 13th Panzer Company, 1st SS Division Leibstandarte SS Adolf Hitler engaged a group of about 50 T-34s around Psyolknee (the southern sector of the German salient in the Battle of Kursk). Staudegger used all his ammunition in destroying 22 Soviet tanks, while the rest retreated. For this, he was awarded the Knight's Cross." "The Tiger I ultimately achieved a ratio of 5.74 kills to each loss, with 9,850 tank kills for a loss of 1,715 Tigers. It is important to note that the number of Tiger Is lost is higher than those produced, as the Wehrmacht included tanks that had undergone heavy repair and been despatched to other units in the total." Pagrindiniai man žinomi dalykai, kurie lemė nacictinės Voketijos pralaimėjimą: 1) Hitlerio nesamones 2) Reikėjo pribaigti esamus priešus, prieš puolant naujus 3) Kvaili secret weapons projektai 4) Rusijos puolimas buvo laaaaabai nelaiku. 5) Nesusipratimas su Japonija Galit smerkti, bet aš ižvelgiu ir gerają puse, kad Europoje labai mažai žydų beliko. Nors ir sakau, kad jo metodai buvo per žiaurūs, bet aš kažin būčiau atsisakės tremimo į kokias kitas šalis. Kitaip sakant, lauk iš Europos. Taip pat ir su musulmonais... Kad truputi kitaip aš noriu matyti EU, nei dabar... (nepagalvokite, kad būtų buve gerai naciu pergalė ww2). Ir Voketijiai linkiu pasiekti tokias karo mokslo aukštumas, kaip ir per ww2.
Tas_pac 2009-06-30 23:05
Didžiause Hitlerio klaida tai durna ideologija kuri užkurto kelę pasinaudoti Slavais. Taip - patys rusai pasitikdavo Vokeičius su gėlėms buvo jau pavargę nuo sovietinio teroro karo pradžioje labai lengvai pasidavinėdavo, tikėjosi kad užkariautojai atneš žmogiškumo į Stalinistinio rėžimo skriaudžemas žemes. Daug lakūnų pasiduodavo ir pereidavo į Vokeičių pusę. Apie Ukrainą net nekalbu. Bet Hitleris nusprendė kad geriau visus laikyti priešais, kad kai laimės galėtų išnaikinti, negražu būtų dabar kaip ir draugiškai bendrauti, o kai jau po karo pasinaudos, juos naikinti. Sąžinės turėjo. Ir šeip kur Hitleris įsikišdavo į karo veiksmus ten visur nesėkmės lydėjo. O ten apie tas muštynes kalbėdami pamiršote paminėti tokes sąjungininkes kaip Rumunija, Vengrija, kurios atnešė daugiau žalos negu naudos. Pavyzdžiui mūšyje dėl Stalingrado į priekį ėjo vokiečių elitas, o užnugaryje buvo sąjungininkai (Italai, Rumunai, Vengrai) ir per jų bailumą ir nemokšiškumą 6'toji armija buvo apsupta. Apie Italus net anekdotas yra: Vokiečių kariuomenės štabe: -Jūsų aukštybe, drįstu pranešti, kad Italija įstojo į karą. -Nieko baisaus, pasiųskite prieš juos dvi divizijas. -Jūsų aukštybe, drįstu patikslinti, kad Italija įstojo į karą mūsų pusėje. -Tokiu atveju jau blogai. Pasiųskite jiems į pagalbą dešimt divizijų.
Outland3r 2009-07-01 01:04
Keletas įdomių faktų:
gabus 2009-07-01 01:33
Norėjo kaip geriau, gavosi, kaip visada...
Nightbringer 2009-07-01 11:42
VIstiek, dalinių parengimas ginybai prieš Rusius būtų išejes į nauda, nei puolimas rudenį.Juk Rusijai ir vėl pasiseke su ta žiema. Turbūt nepervažuojami keliai ir šaltos žiemos yra Rusijos ginybos strategija? O tuo metu būtų voketija sustiprėjusi ir pribaigusi D.Britanija. Jau nekalbant, apie Hitlerio tollimesnius įsakymius ten... http://en.wikipedia.org/wiki/Landkreuzer_P._1000_Ratte Višiškai nenaudingas projektas voketijai, kaip ir DORA (tas artilerinis pabūklas). Jis ryjo daug kuro ir reikalavio daug metalio. Puolime, būtų pasitiktas gausiomis salvėmis artilėrijos. Mauss irgi nevietoje. Labiau vertėjo tobulinti esamus tankus, kaip Tigerius ir Panterias, kuriuos lydėjo nuolatiniai gėdimai. O kaip tuometinis sąjunginkų dominavimas ore? Kažkodėl jie kūre nenaudingus tankus, vietoje taip reikiamų naikintuvų... Tik karo pabaigoje atsirado earth-air raketos. Ir dar Hitlerio įsakymas, kad reaktyvinį naikintuva paversti į mažą bomboneši, taip nubraukinat visus juo privaliumus...