Kuriamas žmogaus anatomiją turintis robotas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kitoks 2009-08-27 15:33
Dejau ant tu robotu!!! Geriau skirtas leshams robotams kurti(zaidimams), skirtu juos prasmingems dalykams. Pavyzdziui daugiau skirtu lesu ir laiko israndant ivairiausius vaistus nuo nepagydomu ligu, tai padarytu ne viena ir ne du milijonus zmoniu laimingais ir vel galinciais gyventi pilnaverti gyvenima. Zodziu geriau paciu zmogumi rupintusi ir jo sveikata, o ne mechanika is kurios naudos bus praktishkai NULIS,o gali ir taip atsitikti kad robotai veiks ne taip kaip bus suplanuota. Pyktis ima kai tik pamatau straipsni apie robota... Totalus pinigu shvaistymas, nieko daugiau...
Jusc 2009-08-27 17:12
Net nesinori paneigti tokios nuomones....
Frodo2009 2009-08-27 17:40
Nera ko juoktis. Nematai jo nick: "Kitoks" ? Gaila tokio zmogaus tiesiog. Uzuot reiskias savo durnas frazes "....mechanika is kurios naudos bus praktishkai NULIS..." Geriau patyletum. Ir palauktum rimtu, bei protingu komentaru.
Gadwey 2009-08-27 17:46
O dabar pagalvok, zmogus neteko kojos, nebegali vaiksciot. Sukurus robota, tikrai panasu i zmogu vis anatomija, galima sukurti dirbtine koja, tokia pacia kaip ir buvo, tik kad dirbtine. Su ja zmogus gales jduet taip pat kaip ir su tikra. Taip kad ir robotukurimas padarys zmones laimingus.
kiesza 2009-08-27 18:18
kad tu zmoniu zemej ir taip Daxuja 7 milimardai prisiveise cia kaip tik reikia kurt robotus kurie skerstu zmones kaip kokiu zydus .. Juokauju cia bet zmoniu tikrai perdaug pagalvok kas butu jei zmones dar labiau atsparesni ligoms butu ??? Visa afrika dirbt tai tingi o est tik duok jiem juoduliams tai va :D
Mitas 2009-08-27 18:46
Taip taip, investuokim į ateitį, nors jau šiandien milijonai žmonių badauja ir tos ateities gal nesulauks... Bet ką aš čia, nesuprantantis technologijų pažangos gerovės. Verčiau patylėsiu ir leisiu kalbėti protingiems.
vyckas 2009-08-27 19:01
aha ir man labai idomu kas kaltas del to jog milijonai zmoniu badauja. ar tik ne tie patys zmones.
Vytioka 2009-08-27 23:12
Aišku robotai daug pliusu, bet ir daug minusų.. Pvz robotai tobulėja, visur įsigali automatika pigiau ir greičiau už žmogaus jėgą.. BET mūsų vis DAUGĖJA, o darbo per automatiką vis mažėja... Aišku nieko nešneku apie darbus su pavojingomis medžiagomis ar šiaip kokiais blogais veiksniais žmogui tebūnie ten įsigali robotai.. Be to jei atsirastu visokie "policininkai robotai" tai man tirkai tada būtų nesaugu.. Žmogui virusai tik sukelia lygas ar kažką tokio, o robotas gali buti aišku irgi sugadintas, bet gali buti perimtas į blogo žmogaus rankas jo valdymas pvz kad ir į terroristų grupuotės.. Tikrai nemanau jog smagu būtų nors ir kuriami tie robotų garbės kodeksai, bet man kompiuteriai visvien kažkodėl pasitikėjimo nekelia.. Bus kaip per filma "I Robot" galit man aiškint "mažiau žėk filmų", bet liksiu prie savo nuomonės Peace..
Jusc 2009-08-27 23:27
Siaip man idomu o tu esi uz GMO ar pies juos, jeigu pries tai kaip tu siulai pamaitinti tuos badaujancius? Nes tik technologiju deka yra tokie dalykai, kaip GMO, be kuriu badautu dar kelis kartus daugiau zmoniu. O dar del tu badaujanciuju, jau ko tik remti jupinigais ir maistu tikrai nereikia. Reikia juos idarbinti, kad ir tas pacias technologijas kuriant(gamyklas). Tik idarbinus zmones galima juos isvesti is bado.
kionig 2009-08-28 03:36
Biski krypstate nuo temos, bet tiek to. O kam duoti jiems valgyti ? Jei galima kaip vergus pusbadziu laikyti, kad sugebetu dar kazka padaryt ir duot uzsidirbt kaip kad kiniecio alga Neuzilgo bus greitai kolonizuotos treciojo pasaulio salys, o ir apie geresni gyvenima kapitalizme kazin ar galima galvoti. O del straipsnio tai rimtas zingsnis toki robota sukurt, kadangi vistiek jame nebus apsieinama be elektriniu ir mechaniniu daliu, kurioms judinti reikalinga energija. Pagal dabartines technoligijas manau pakolkas galima atkartoti tik pusiau zmogaus judesiu, bet ir tai nera lengva, nors ir is zmogaus anatomijos zinome beveik viska.
Leon 2009-08-28 03:55
kionig, gerai rezei cia, visa romana parasei
nondescript 2009-08-28 08:10
tau 16 metu ar tik vakar akis pramerkei? kas tuomet apskritai gyvenime prasminga, tos didziules korporacijos, kurios tik plauna pinigus ir valdo pasauly uz akiu, karine pramone kuri milijardus skiria apsiginklavimui, ar tos pacios farmacijos firmos, kurios pries sukurdamos vaistus, paleidzia i pasauly nauja liga? jei taip kritikuoji zmones, kurie is savo lesu uzsiema tuo kas jiems patinka, turbut pats esi biliakiek naudos pasauliui atneses? gal koki amzina varikli sukonstravai ar seneliu prieglaudoj dirbi? zodziu neteisk kitu, ir nedaryk isankstiniu prielaidu, jei negali pateikt argumentu. gal tie robotai tau kada gyvybe isgelbes
dariusss 2009-08-28 12:19
to kionig tiek dirbtines kojos tiek rankos jau yra israsta nors nevisiskai ideliai veikia bet jie veikia..
kionig 2009-08-28 15:12
dariusss, dekui uz patikslinimus, visgi as kazkiek atsilikes tada
Ir 2009-08-28 16:19
Bent robotai dirbti netingės...
kitoks 2009-09-03 12:04
Jus bent straipsni skaitet ? Frodo 2009 --> tai tikrai ne. Ir tokiu atveju pashol tu ant triju raidziu. Jusc --> Vejas. Gedway --> Jau yra sukurta koja, ranka ir visa kita. Tai kam dar leist pinigus ant zmogaus anatomijos ant roboto? Bergzdzias pinigu shvaistymas. Kiesza --> Tau jie trugdo ? O jei ir neestu mums nuo to geriau nebutu . Mitas, Vyckas, Vytioka --> Respect . Jusc --> Nusishnekejai. Kionig --> Ne ash Ignalinos atomine elektrine susprogdinau, del kurios ir vystosi vezys ir labai sparciai. Nenusikasau apgamo nuo shiknos, del kurio galiu susirgt veziu. Taip galiu nerukyti, galiu begioti sportuoti ir gyventi pilnavertishka gyenima, bet kas ish to, jei ash nuo shiknos ta apgama nusikrapshtysiu ir po metu, jei labai pasiseks, mirsiu ? Aisku nuo tu apgamu mirshta labai retai, bet tikimybe vis delto yra. Ir nors gyvensiu sveikai, mirsiu del menkniekio ir niekas padet negales, nes vystosi ne ten kur reikia. Dar pats pripazysti kad esi atsilikes, tai apie ka kalbet... Leon --> o kad shu^&a mala tai p&? nondescript --> duok dieve jei tu eisi teisus. ir --> O ka tu veiksi ?
lape 2009-09-03 12:48
Jeigu jau apie protinga pinigu skirstyma, tai reikia juos skirti prezervatyvams pirkti, kad negimtu nepagydomi ligoniai... Bet tada, ko gero, bus dar daugiau nelaimingu zmoniu, kurie negales kurti vaistu ir gydyti nepagydomu ligoniu...
kitoks 2009-09-04 16:10
Nu jo, jaunima tai tikrai reikia skatint naudoti prezervatyvus. Nes jiems svarbiausia uzkisht, o kur, tai pofik. Taip ir prisizaidzia... O tu manai, kad cia pati protingiausia pinigu paskirstymo kryptis ? Gaila... Bet as taip nemanau.
lape 2009-09-04 22:04
Ne visai ta turejau galvoj, norejau pasakyt - pinigus skirt tam , kad negimtu nepagydomi ligoniai.
kionig 2009-09-04 22:59
??? O_O vezys ? o_O As galiu pasakyt, kad dar tavo stebuklingoji kineskopine dezute skleidzia rentgeno spindulius O_o, taigi kuo ilgiau ziuresi tuo daugiau apgamu turesi Deja, nera nieks tobulas siame sviete, visi turi tu apgamu.. Ir nera ko triedalint, del to susikto apgamelio ant subines, kurio nieks nemato vistiek, kad ir nusikrapstytum tu ji, bet is to naudos jokios. Ir kad vienas kitas apgamelis tai jau nebepilnavertiskas gyvenimas ? Zinai, kadangi lankaisi siame portale tai pasakysiu, kad esi tikriausiai toks pusiau fyfinas Zinau, viena atveji su apgamais, irgi vos nesiruose uz metu mirti del supisto apgamelio, ten vos gydytojai labai sunkios depresijos neivare tam jautriam zmogui, kuris galejo mirt neva nuo apgamo, o nuo psicholigines silpnybes, taip kad ir jei nusikrapstysi ta apgama, bet cia, zinoma, reikia sugebeti, o ir tikrai nemirsi, pasekmes tik bus pazeista oda ir dar labiau ja subjaurosi randu. Isvis net nezinau tokio atvejo, kad kas butu mires del apgamu... Vezi sukelia ne tik radiacija tavo ziniai, be to, radiacija dar ne tokias lygas sukelia, kad gali pakratyt kojas per savaite, taip kad nereikia cia lia lia apie, tikriausiai turejai omenyje, cernobyli. Gerai krypstam nuo temos, bet gryztant dar prie pinigu svaistymo, tai ne tau martynai melynas dangus. Mano nuomone, pinigai yra kaip tik nukreipiami ten, kam ju reikia, o ne dedziam i kisenes uz susikto projekto pasirasyma ir kita pirstelio pajudinima bei popierizma. Nesuprantu, kam tu skirsi tuos pinigus kai veltui jie nueis ? Tol kol jaunimas neprades mastyt, tol pinigai nenes pelno, o tik nuostoli, bet zinoma nieks to neisvengia, o ir kad daugiau gandonu pripirksi tas vistiek neisgelbes nuo busimu ligoniu, gal kiek ir primazins. O ateityje tikrai bus didesne nauda is robotu, nei is degradavusio jaunimo... ir gali jau pratintis, nes po kokiu 30-40 metu pasirodis robotai ir sioje marijos zemeleje.