Europos Parlamentas piratus siūlo atjungti nuo interneto tik po tyrimo

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Robinis 2009-11-06 18:54
Kuo toliau tuo ydomiau su tais visais piratavimais.
immortallt 2009-11-06 19:18
NESAMONE! Pirma, esu studentas, informacija patalpinama internete, ne tik ka mokytis, bet ir is ko mokytis. Toliau, kaip as prisijungsiu prie banko saskaitu, apmokesiu uz komunalinius ir t.t. Zinoma visa tai galima tvarkyti senuoju budu, bet kodel mane vers patirti didesnius kastus. Jeigu tarkim zmogus yra prekeivis birzoje ar seip investuojantis placiai, tai is jo atims duona ? Cia nesamone, tas pats kas atjungti zmogui telefona, uz melaginga skambuti. Suprasciau hackeriams atjungti interneta, tie kurie nulauzineja sistemas ir pan., kurie daro tikra zala, o ne apie hipotetinius trilijoninius negautus pelnus, kuriu ir taip negautu.
Marius.brn 2009-11-06 19:52
Na man patinka Europos Sajungos sprendimai. Jei reikes tyrimo, vadinas niekas ir neatjungines, nes tikrai turesi stipriai internete pasireiksti kad del taves imtu daryti tyrima.
Arnas 2009-11-06 20:33
Čia su tuo piratavimo uždraudimu tai labai įdomu ir šiek tiek baisu pagalvojus kas artėja. Mano nuomone,jie pradeda ne nuo to galo. Reikia visų pirma mažinti kainas,tada bausti už piratavimą,nes pvz. aš dabar siunčiuosi viską nemokamai,tačiau jei tai bus kažkokiu būdu visiškai uždrausta ir kontroliuojama,aš vistiek nepirksiu žaidimų už 200LT,neisiu kiekvieno įdomesnio filmo žiūrėti į kino teatrą,nepirksiu muzikos plokštelių ir t.t. ,nes kainos kartais kosminės.
Ir 2009-11-06 22:09
Pirma tegul gatves nuo banditu isvalo. O dabar gaudo "vagis" kurie realiai jokio nuostolio nedaro.
GODhack 2009-11-06 23:53
Tesybe. Bet pagalvokim. Microsoftas tave isprievartauja pirkt vindowsa gauna 700lt. Geras biznis? Geras. Tai kazin ko tas microsoftas laukia ir ko bijo. Pamastyti savarankiskai. Uzmesiu viena atsakyma, kad klks jis turi svelnesniu priemoniu tarkim kompiuteriu parduotuvese jei perki kompa perki butinai su windows. Isivaizduoji kaip maksimoj nueina bobute duonos, bet duona buna tik kartu su koka kola - paaiskinimas: tu ka sausos duonos tai nevalgysi bobut.
AirDog 2009-11-08 04:36
Apie kokią prievartą tamsta kalbate? Neįmanoma laisva valia pasirinkti jums tinkamos operacinės sistemos? Nesate matę kompiuterių parduodamų be operacinės sistemos? Jūsų netenkina atviro kodo programinė įranga? Ar 330 litų kaina už Windows 7 Home Premium jums atrodo per didelė atsižvelgiant į tai, kad operacinė sistema perkama mažiausiai trims metams? Kiek lėšų skiriate mobilaus telefono įsigijimui? Ar valgote nemokamą dešrą? P.S. Microsoft Windows 7 kainos OEM / Retail / Retail(ES): WINDOWS 7 HOME PREMIUM 330LT / 600LT / €199.99 WINDOWS 7 PROFESSIONAL 440LT / 930LT / €309.99 WINDOWS 7 ULTIMATE 600LT / 960LT / €319.99 OEM - Įsigyama su nauju kompiuteriu, be teisės perkelti į kitą kompiuterį. Retail - Įsigyjama atskirai nuo kompiuterio su teise perkelti į kitą kompiuterį. P.P.S. Tik nereikia manęs rengti megztuku ar dažyti vaivorykštės spalvomis ypač pabrėžiant keturias iš jų. Aš visada už atvirą kodą, bet ir ne prieš verslą.
GODhack 2009-11-08 13:33
>Apie kokią prievartą tamsta kalbate? Tamsta nueikite i kompu parduotuve vos pamates mano posta ten rasite laptopa su vista. Tada pardavejui pasakykite nereikia man vista as pirksiu win7 ir stebekite jo reakcija. Tada suzinosite kad esate prievartajaumas pirkti ir vista ir win7 KARTU. Kad ka viena nusipirksite tai yra mazai M$ tuo nepatenkisite. >Nesate matę kompiuterių parduodamų be operacinės sistemos? Esu, bet manes tai netenkina, as nori pirkti bet kori modeli su tokia programine yranga kokios as pageidauju ar isvis be jos. >Jūsų netenkina atviro kodo programinė įranga? Tenkina. >Ar 330 litų kaina už Windows 7 Home Premium jums atrodo per didelė atsižvelgiant į tai, kad operacinė sistema perkama mažiausiai trims metams? Atsizvelgiant i tai kad dar tikriausiai man reiks premium ofiso premium antivirusines ir dar kruvos premium programu vien bazinems uzduotims su pc atlikti ir visa tai tik 3 metam mane tokia kaina netenkina. >Kiek lėšų skiriate mobilaus telefono įsigijimui? Turiu N73. Ji gavau nemokamai nes pasirasiau triju metu sutarti su tele2. >Ar valgote nemokamą dešrą? Ar perkate shuda kuris kainuoja 200$? >Aš visada už atvirą kodą, bet ir ne prieš verslą. As pries versla kai jis yra totalus nesamoniu gaminimas, negerbimas klientu, kenkimas konkurentams ir kurio egzistencija lydi nuolatiniai teismai ir baudos.
taskaz 2009-11-09 10:05
Tai visai lietuvai dabar kabeli nukirps Kadangi dauguma lietuvių ~80% uždarbio pravalgo ir sumoka mokesčius, dar ir apsirengt reikia, tai iš kur gaut atliekamus ~1k litų per mėnesį filmam, muzikai ar nuolatiniam naujo softo, ar atnaujinimų pirkimui! Jo su MS politika OS perkam ne 3 metam o geriausiu atveju metams... atnaujinimą į naujesnę versiją vėl perkam atskirai, nes taip ir nesugeba dorai užlopyt skylių, o leidžia naują versija už kuria dar ir $ susirenka.
AirDog 2009-11-12 01:08
Jei gamintojas gamina totalias nesąmones tai kodėl tas nesąmones nė kieno neverčiami perka didžioji dalis vartotojų? Atsakymas - 90% vartotojų apskritai nežino, kad yra nemokamų alternatyvų. O tai, kad žmonės nežino jog yra nemokamų alternatyvų kalti ne patys žmonės, o tų alternatyvų gamintojai ir platintojai.