Įgriso „YouTube“ reklamos? Skelbia, kaip apeiti adblockerių blokavimą  (6)

Prieš kelias savaites „YouTube“ sugriežtino savo poziciją dėl reklamų blokatorių, kuriuos visi tiesiog vadina adblock‘eriais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„YouTube“ siekdami gauti daugiau pajamų nori, kad naudotojai neblokuotų reklamų, o tiems kas ir toliau nori naudoti adblock‘erį nebeleidžia žiūrėti video. Pirmiausia naudotojai gauna tik įspėjimus apie naudojamą adblock‘erį, o pasiekus tam tikrą peržiūrų skaičių įspėjamųjų pranešimų uždaryti nebeįmanoma ir tenka arba išjungi adblock‘erį, arba nebesinaudoti „YouTube“.

Visas šis procesas susideda iš keturių etapų, kuriuos puikai detalizuoja „uBlock“ komanda „Reddit“ temoje.

1 etapas – tai tik paprastas iššokančio lango pertraukimas, kurį galite atmesti ir tęsti toliau.

2 etapas yra toks pat, tačiau uždarymo mygtuką galima paspausti tik po tam tikro laiko.

3 etapas yra tam tikras „paskutinio šanso įspėjimas“ – prieš perkeliant į kitą etapą, jums suteikiami 3 vaizdo įrašai, kuriuos turite atidaryti (nebūtinai žiūrėti).

4 etapas yra paskutinis etapas. Tai nebėra iššokantis langas. Jis pakeičia jūsų vaizdo įrašą, todėl jo „neįmanoma“ žiūrėti.

„uBlock“ atstovas tame pačiame „Reddit“ taip pat sukūrė temą, kurioje detalizuojama kaip apeiti „YouTube“ adblock‘erių blokavimą naudojant „uBlock“. Šis gidas aktualus naudojantiems „Chrome“, „Opera“, „Vivaldi“, „Brave“ ar „Edge“ naršykles. Jeigu trumpai, reikia būtinai turėti „uBlock“ 1.52.0 ar naujesnę versiją, tada nuėjus į nustatymus nuimti varneles nuo „My filters“ ir visas varneles „Annoyances“ skirtuke ir išsaugoti nustatymus. Po to reikia atstatyti numatytuosius nustatymus ir atnaujinti filtrus. Kaip tai padaryti rasite išsamiame gide su video čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: Mindaugas Klumbis
(29)
(3)
(26)

Komentarai (6)