Įgriso „YouTube“ reklamos? Skelbia, kaip apeiti adblockerių blokavimą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Darius995 2023-10-31 20:44
Gidas visai naudingas, tiesiog smalsu, kokia t.lt pozicija piratavimo klausimais. Adblockeriai nėra tiesioginis piratavimas, bet iš esmės nuo jo nelabai skiriasi, nes įmonė negauna pajamų už naudojimąsi jos paslaugomis. uTorrent irgi legali programa, būtų smagu sulaukti straipsnių apie geriausius piratinių filmų šaltinius. Gal net su torrent.ai ar linkomanijos pakvietimais?
lizunas 2023-10-31 21:04
Patarimų? O girdėjai jog jau Go3 patikėtiniai dalina baudas už Holivudo turi į, nes pas Go3 filmą kaip premjerą įmėtė? Iki tų baudų abuse pildydavo ir adminai trindavo iš LM, iš TRL nei trybė nei ką, dabar pilna go3 turinio ir apie jį tyli. Kita kalba apie tos komisijos narius, aktoriai ir režisieriai. Pirmininkas yra aktorius bei režisierius, kuris kuria turinį Go3 platformai. Didelis interesų konfliktas, bet mūsų spauda to nemato :D
justt 2023-11-01 14:59
Jei matau kazkoky interesu konflikta, viesink, kreipkis, pranesk
mindaugas.vaitiekūnas 2023-11-01 15:40
O iš kur žinoti, kad peržiūrėjęs filmą GO3 neliksiu nenubaustas? Iš kur man žinoti, kad GO3 turinį platina legaliai? Nes tipo pats platintojas už tai atsako? O tai tada kodėl LM atveju kitaip - kodėl atsako ir vartotojas? Arba dar geriau su programine įranga: visas teises sužinai tik tada kai jau turi tą programinę įrangą ir bandai ją instaliuoti į PC. Tai iš LM programinę įrangą taip išeina siųstis galiu, ane? Grįžtant prie filmų, iš kur man žinoti, kad tas filmas yra būtent tas filmas? Na filmų tuo pačiu pavadinimu irgi yra ir dalis jų yra "free". Na ok, 99.9% atvejų bus sąmoningas piratavimas. Bet žiūrim taip iš loginės perspektyvos - kodėl vartotojas turi atsakyti už tai, kas jam laisvai prieinama? Maximoj gi kokaino kažkada rado. Tai jeigu būčiau tokį pakelį nupirkęs kaip miltus, tai ką turėčiau būti teisiamas už disponavimą dideliu narkotikų kiekiu, nors iš tiesų pirkau miltus? Čia ir esmės - valdžia nesusitvarko su (interneto) sistema todėl atpirkimo ožiais padaro silpniausią grandį: fizinį asmenį - vartotoją. P.S. GO3 atisakiau būtent dėl to lupikavimo - už seną mėšlą jau net lupt pradėjo. Sakiau įsigysiu VPN už tuos pinigus, bet galiausiai tie mėnesiai be TV ir visokių filmų davė daugiau naudos nei tikėjausi - daugiau laiko sau, kas reiškia, kad daugiau laiko sportui
Kyborg 2023-11-01 19:22
Go3 yra oficialus, vaizdo turinio platintojas, tad jie ir atsako. Linkomanija toks nėra, todėl atsako ir vartotojas. Linkomaniją ir jos vartotojus galima palygint su kontrabandinių cigarečių pardavėju ir pirkėjais. Jeigu tu programinę įrangą tik parsisiųsi, bet jos nenaudosi ir/ar neplatinsi (seed'insi), niekas tavęs nebaus. O kokainas buvo miltų pakuotėse? Ar vis tik ne? Kodėl vairuotojas turi atsakyti už stotelėje sutraiškytus žmones jei jam tai laisvai prieinama galimybė? Norėjo ir sutraiškė, tegu kelininkai atsako, kad suteikė jam tokią galimybę, teisingai? P.S. Atsisakei seno mėšlo ir rezultate atsirado gerokai daugiau laiko. Tai gal vis dėl to ne toks ir mėšlas ten buvo? Ar tu iš tų, kur jei pinigus sumokėjai, tai nors ir nepatinka, bet būtinai vartoji?
mindaugas.vaitiekūnas 2023-11-01 19:44
Ne, nesakiau taip! Daugiau laiko neatsirado: kaip buvo 24val paroj, taip ir liko. Laisvo laiko daugiau neatsirado taip pat, net gi priešingai - sumažėjo laisvo laiko. Sakiau daugiau laiko skiriu sau - pasikeitė įpročiai!