Rengiamas didžiausias Baltijos šalyse „Counter-Strike 2“ turnyras: komandos kviečiamos registruotis  ()

Šių metų rugsėjį pasirodęs legendinės šaudyklės tęsinys „Counter-Strike 2“ sukėlė audrą tarp vieno populiariausių pasaulyje e-sporto žaidimų gerbėjų. Stipriausia Baltijos šalių komanda netrukus paaiškės regione rengiamame didžiausiame šio žaidimo turnyre „Counter-Strike 2 Baltics“. Lietuvos, Latvijos ir Estijos komandos nugalėtojos paaiškės kvalifikaciniuose turnyruose lapkričio 11–12 d., o gruodžio 2 d. finaliniame turnyre Rygoje jos pasidalins 5 tūkst. eurų prizą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Turnyro ambasadorius Lietuvoje Simas Anužis neabejoja, kad gerbėjų labai lauktas ir tik šių metų rugsėjį pasirodęs „Counter-Strike 2“ žaidimas sutrauks gerokai daugiau komandų, nei organizatoriai numatę priimti į kvalifikacinį turnyrą. Mat pirmoji legendinės šaudyklės versija išleista 1999 m. ir nuo to laiko yra tarp populiariausių e-sporto žaidimų.

Kiekvienoje šalyje į turnyrą iki lapkričio 10 d. nemokamai gali registruotis iki 32 komandų. Jose ne mažiau kaip 3 iš 5 žaidėjų privalo būti iš tos pačios Baltijos šalies ir visi ne jaunesni nei 18 metų amžiaus.

„Dažniausiai žaidėjai pradeda treniruotis būdami jauno amžiaus, o geriausią savo formą pasiekia perkopę 20-us metus, tad esu tikras, jog laukia labai stipri kova dar kvalifikaciniuose turnyruose, kur pamatysime išties daug aukšto meistriškumo žaidimo. Tikrai turime pajėgių žaidėjų ir metas jiems pasirodyti tarptautinėje arenoje“, – įsitikinęs S. Anužis.

Kvalifikaciniai turnyrai Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje vyks lapkričio 11–12 d., o jų nelaimėjusios komandos ar naujai suburtos lapkričio 25–26 d. dar galės kovoti „Last Chance“ atrankoje dėl papildomo kelialapio į finalinį turnyrą. Taigi, iš vienos Baltijos šalies finaliniame turnyre varžysis dvi komandos. Visas kvalifikacines kovas realiu laiku žaidimo gerbėjai kviečiami stebėti internete.

Finalinis 4-ių geriausių Baltijos šalių „Counter-Strike 2“ žaidimo komandų turnyras gruodžio 2 d. vyks gyvai Latvijos sostinėje. Rygoje paaiškės, kurios šalies atstovai pelnys geriausios Baltijos šalyse „Counter-Strike 2“ komandos titulą, o kartu su juo – ir piniginį prizą. Finale komandos pasidalins vieną iš didžiausių šio žaidimo turnyrų prizų Baltijos šalyse – 5 tūkst. eurų.

 

Šiame visos dienos renginyje Rygoje laukiami ir žiūrovai, kuriems bus paruoštos retro žaidimų stotelės, virtualios realybės turnyrai, renginio partnerių staigmenos ir kitos pramogos.

Turnyro „Counter-Strike 2 Baltics“ ambasadorius S. Anužis į e-sporto renginį Rygoje iš Vilniaus kviečia vykti kartu specialiu fanų autobusu. Bilietą už simbolinę kainą į šį autobusą gali įsigyti bilietą į finalinį renginį nusipirkę žiūrovai.

 

„Neabejoju, kad šis turnyras sutrauks ne tik daugybę žaidėjų, bet ir žiūrovų, kurie vargu ar tilps viename fanų autobuse. Aš taip pat su komanda planuoju registruotis į kvalifikacinį turnyrą ir, nepriklausomai nuo to kaip jis baigsis, su fanais vyksiu palaikyti geriausios Lietuvos komandos į Rygą, kur planuojamas įspūdingas renginys“, – kalbėjo „Counter-Strike“ žaidimo entuziastas ir „Youtube“ kanalo „Svarbeuse Dariti“ įkūrėjas. Beje, S. Anužio suburta komanda „SD Invicta“ yra laimėjusi „Counter-Strike: Global Offensive“ (CS:GO) turnyrą ir iš Lietuvos komandų turi aukščiausią pasaulinį reitingą – 181.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(2)
(-2)

Komentarai ()