„Sustabdė beprotybę.“ „Google Gemini“ skubiai išjungtas. Internete tikra audra. Kas vyksta (Foto, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2024-02-24 16:57
Google gemini veikia ES per operą, o jei ne, bet kada galima įjungti vpn.
Debesys 2024-02-24 17:14
Štai čia akivaizdžiai pateikiamas dabartinis "korektiškumo" "antidiskriminacijos" vajus. Jau galutinai užknisa, kad bet kokiame filme privalomai bus azijiečiai, juodaodžiai ir būtinai homoseksualai. Be jų niekaip filmas neišeis, nes juk bus diskriminacija. Ir dzin, kad tai pvz istorinis filmas, netgi nusižengiant sveikam protui. Pvz juodaodis tampa vis ne lordu 18amžiuje. Šiuo atveju DI akivaizdžiai tai parodė, kaip visa ši antidiskriminacija yra perdėta
qrad 2024-02-24 18:26
Kaip jau ir nebestebina. Jau tapo norma didžiosioms amerikos korporacijoms per prievarta kišti visą tą woke šlamšta. Aišku rasizmas yra vis dar opi problema amerikoje, bet woke kišimas niekaip neišspręs tų problemų.
Gintarinis 2024-02-24 19:27
Kai filme teigiamą herojų baltaodį vaidina juodaodis, tai viskas gerai, o neigiami herojai privalo būti tik baltaodžiai.
kionig 2024-02-24 21:52
Įdomu ar Marthin Luther King Jr. sugeneruotų kaip baltaodį Kas ten žino iki kokio ten korektiškumo amerikonsai nueis. Pas juos ten didžiulė problema su rasizmu, nebūtinai juodaodžiais, ir su tautybėmis ir pnš. Čia labiau DI buvo pamaitintas labai siaura apmokymo medžiaga ir matyt tokie ir rezultatai. Tai čia dar nieko, panašiu keliu eina švelnūs pūkuoti žydukai nusisamdę Google ir Amazon, kad jiems sukurtų DI Palestiniečių sekimui: https://en.wikipedia.org/wiki/Project_Nimbus#Criticism P. S. Panašu kad šio amžiaus karuose reikės kovoti ne tik prieš žmogus prieš žmogų, bet ir žmogus prieš DI ir prieš kameras ir prieš debesų kompiuteriją.
Hmz 2024-02-25 01:15
Kai dėl fricų kareivių, tai ne pro šalį būtų susipažinti su faktais: https://en.wikipedia.org/wiki/Indian_Legion