Perkantiems internetu – viskas, ką reikia žinoti apie siuntų sekimą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2024-03-06 19:32
O jei siuntą tau turi pristatyti kita LT siuntų tarnyba, gavėjui iš tikro net nežinoma kuri iš krūvos, tada gaudyk vėją laukuose. Maniau kad omniva Lietuuvoje šaraškina kontora nr1, bet ne, juos visa galva aplenkė itela. Tie svoločiai (kitokių švelnesnių žodžių nerandu jiems) sugebėjo man neišduoti savo būstinės adreso 3 dienas (po to kai negalėjau ryte paimrti siuntos pats), sakau sakykit kur siunta atvažiuosiu ir pasiimsiu, tai vis žadėjo parašyti sms, galiausiai trūko kantrybė ir pagrasinau kad skambinsiu 20 kartų per dieną kol gausiu savo siuntą, o jei ne tam yra policija. Tik tada atėjo sms ir tik už valandos. Omniva irgi kietai pavarė atsiuntė sms kad galiu atsiimti paštomate, o ten tuščia nieko nebuvo įdėta. Skambinau aiškinausi tik po puse valandos naršymo pats susirades būstinės adresą išsireikalavau. Irgi mykė mykė nesamones visokias. Tos šaraškinos įmonės net slepia savo adresus, turbūt iš paieškos sistemų netgi prašo šalinti kitaip nesuprantu kiap taip gali būti. Normalios firmos kaip dpd niekada tokio š nemalė viskas sklandžiai iš karto.
lizunas 2024-03-06 20:00
Iš amazon siunčia per Itella tai žmonėms tai pat pasitaiko (kai ne amazon išsiuntinėjo, o kitose šalyse sub sandėliai), dingsta telefono informacija ir itella nesivargina ieškoti kažkokios info. Kol pats prisikambini, tai... Tai sakė geriau prie pavardės telefono numerį nurodyt, tuomet numeris nepradings. Man tai irgi buvo kartą, rodo vežama pristatyti, visi diena, o siuntos nėra. Vėliau randu "Nepristatyta, neatverti vartais, neprisiskambinta". Daugiabučio kiemas atviras, jokio skambučio. Kai prisiskambinus kitoj dienoj paklausiau kas per chuinia, tai pristatė tuomet, jau vartų atverinėt nereikia...
X-log 2024-03-06 21:53
Ka cia itella ar omniva, va venipak - sugeba i pastomata pristatyt siunta adresuota kitu adresu, kitam asmeniui, kitam telefono numeriui (ir ne tai kad kazkoks vienas skaitmuo sumaisytas, o totaliai skirtingi), kai pats nelauki siuntos.
Staska 2024-03-08 16:34
Man pirma karta teko gauti siunta is Itella, pirkta is Temu, tai radau kartu su savo siunta ir kito zmogaus siunta. Lietuvos siuntas esu gaves kelis kartus i ju pastomata, tai normaliai viskas.