„Google“ uždaro „Sidewiki“ paslaugą  (0)

Vakar kompanija „Google“ savo teikiamos paslaugos „Sidewiki“ vartotojams elektroniniu paštu pranešė, jog nutraukia šio serviso palaikymą ir jau nuo gruodžio 5 dienos jis taps nebepasiekiamas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Logiškai galima spėti, jog esminis tokio sprendimo motyvas - pernelyg mažas internautų susidomėjimas galimybėmis aprašyti savo įspūdžius apie konkrečias interneto svetaines ir galimybe paversti šiuos aprašymus papildoma paieškos sistemos dalimi. Nors šiuo funkcionalumu besinaudojančių žmonių nebuvo pakankamai, kad "Google" leistų projektui gyvuoti ir toliau, informacija bent kol kas dar niekur nedings - buvę „Sidewiki“ naudotojai savo įrašus iki minėtos datos gali atsiųsti iš šio puslapio.

„Sidewiki“ buvo internetinių naršyklių „Google Toolbar“ dalis, leidusi vartotojams komentuoti, apžvelgti ir vertinti internetinius puslapius, kuriuose jie lankosi. Tiesa, naujiena apie „Sidewiki“ uždarymą nėra netikėta – „Google“ savo sprendimą buvo oficialiai paskelbusi jau anksčiau. O ar jums yra tekę susidurti su šia paslauga? Ar ši funkcija buvo naudinga?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Tomas Šiurna
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: