„YouTube“ debiutavo dviejų Oskarų savininko Ron Howard filmas (Video)  (0)

Dviejų Oskarų savininkas, režisierius Ron Howard (abu apdovanojimai – už 2002 m. filmą „A Beautiful Mind“) ir jo dukra B. D. Howard praėjusią savaitę „YouTube“ portale pristatė savo naujausią trumpo metro filmą. Tiesa, paskutinė galima jo peržiūros šioje svetainėje diena yra šiandien.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geriausios vietos debiutui turbūt ir nesugalvosi, kadangi filmo sukūrimui R. Howard’ą (jis – trumpametražio filmo prodiuseris) įkvėpė fotografijos, kurios buvo pristatytos internetiniam konkursui Project Imagin8ion. Iš 100 tūkst. nuotraukų jis atrinko aštuonias ir pasiūlė jas savo dukrai (režisieriui) kaip įkvėpimo šaltinį, sukuriant filmo scenarijų. Visos šios projekto idėjos autorė – kompanija „Canon“.

Uždara premjera, beje, įvyko dar anksčiau – lapkritį. Dabar gi atėjo laikas pamatyti filmą ir tikriesiems filmo įkvėpėjams – interneto vartotojams.

Filmas „When You Find Me“ („Kai tu mane surasi“), kaip nesunku atspėti, buvo nufilmuotas su „Canon“ vaizdo kamera, kurioje buvo sumontuoti veidrodiniams fotoaparatams skirti objektyvai. Filmas pasakoja apie dvi seseris, kurių gyvenime bei tarpusavio santykiuose buvo didžiulių išbandymų. Siužetas nukelia žiūrovus tiek į seserų vaikystę, tiek gražina į dabartį, kurioje jos ketina savaip susidoroti su sunkia netektimi.

2012 m. trumpą filmą kūrėjai parodys ir keliuose kino festivaliuose. Kalbama, kad kino filmą jau ketinama nominuoti „Oskarui“. Tuomet tai bus pirmasis Holivudo filmas, sukurtas dalyvaujant interneto vartotojams ir pasiekęs tokias aukštumas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)