„nVidia“ nusivalė kojas į integruotąją grafiką „Intel HD 4000“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Karvė 2012-08-16 14:33
Ir vis dėl to Intel HD grafika yra nepamainoma darbiniuose kompuose, nes tiesiog nereikia pirkti dar ir vaizdo plokštės atskirai. Realiai apie 10% susitaupo, net lyginant su pačia pigiausia ir dar turbūt silpnesne diskrečiaja plokšte.
Strong_Bad 2012-08-16 15:17
jei zaidimu nezaidi, tai susitaupo, bet visvien dauguma zmoniu perka atskira vaizdo plokste ir integruotos nenaudoja, bet uz ja visvient sumoka pirkdami procesoriu ir cia Intelis laimi papildomas iplaukas. Pats naudoju HD3000, pazaist imanoma, bet nieko padoresnio. Nepirkau VGA, nes galvojau man uzteks, nesu grafikos gurmanas ir kuri laika uzteko, bet ir ant minimum jauciasi stygius tai paskutiniu metu vis labiau niezti rankos ir kirba noras nusipirkt zmogiska vaizdo plokste. Intelis ir integruota tiesiog netikes derinys, kai galingas procesorius praktiskai tinginiauja del silpnos vga. AMD sitoj srity stipriai toliau pazenge ir dabar beveik gailiuos, kad neemiau AMD APU Tiesiog kvailai intelis daro, kai silpnesnius procesorius kryzmina su siplnesne integruota, o stipresni su stipresne. Butu protingiau atvirksciai daryt, nes kas perka galinga CPU, tas ir VGA atskira perka, o silpnesni noretu ant integruotos sedet, bet vel priversti pirkt VGA atskira, nes velgi neimanoma. Laptopam gal ir tinka, bet staliniam kompiuteriam nesamones. Net nesuprantu, kodel intelis nori su savo vargana integruota zaist 2010-2011 metu zaidimus, kai nera ner toj pacioj svorio kategorijoj.
BlueC 2012-08-16 16:17
AMD APU yra jėga. Pavasarį nusipirkau savo HTPC. Geriausias pirkinys kada nors darytas, pagal kaina/rezultatas santykį. Nesu šaudyklių mėgėjas, Civ V man per akis. Bet HTPC susitvarko tiek su DX11 grafika, tiek su visai video formatais.
deivec 2012-08-16 17:11
visi suprantame kad mums nereikia pirkti 680 nvidia kortos...tam kad zaisti gerus zaidimus...uztenka visada imd lygio.... brangias kortas perkasi tie kurie turi baisinius monitorius...arba nori del sportinio intereso tureti galinga video