Nemeilė "Google Maps" atžvilgiu tęsiasi: "Amazon" turės savo kartografinę tarnybą  (0)

Turbūt nusižiūrėjusi kompaniją "Apple", kuri jau atsisakė naudoti "Google Maps" savo operacinėje sistemoje "iOS 6", panašų žingsnį ketina žengti ir elektroninės prekybos gigantas "Amazon". Apie tai leidžia spręsti "Amazon Maps API" pasirodymas, kuris padės programuotojams kurti "Android" aplikacijas, skirtas planšetiniams kompiuteriams "Kindle Fire".


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokiu būtu tampa akivaizdu, jog "Amazon" aktyviai dirba prie nuosavos ekosistemos kūrimo, kuri leistų kuo mažiau priklausyti nuo trečiųjų šalių. Tuo pačiu metu amerikiečių kompanija įgaus papildomos manevro laisvės, kuriant naujus produktus.

Firminė "Amazon" kartografinė tarnyba, nežiūrint į savo jauną amžių ir kai kurių ypatingų funkcijų, kuriomis gali pasigirti "Google Maps", nebuvimą, vis tik gali pasigirti bazinėmis galimybėmis, tame tarpe interaktyviais žemėlapiais ir suasmenintais sluoksniais. Pridursime, jog "Amazon Maps API" žada lengvą migraciją tiems, kurie naudojasi "Google Maps" tarnyba, ir kartu leis pasinaudoti standartiniais bei palydoviniais vaizdais.

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: