P. Korėjoje dėl savo pomėgio žaidimams tėvas numarino dviejų metukų sūnų  (2)

Pietų Korėja – tikra žaidėjų šalis. Šios šalies gyventojai taip myli žaidimą StarCraft, kad virtualių kovų transliavimui sukurtas specialus TV kanalas. Tačiau tokia meilė kompiuteriniams žaidimams kartais blogai baigiasi: vieno korėjiečių dviejų metukų sūnus mirė dėl to, kad tėtis buvo per daug pasinėręs į elektronines pramogas, rašo puslapis Kotaku.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dvidešimt dviejų metų amžiaus korėjietis gyveno atskirai nuo žmonos, kadangi dėl finansinių sunkumų pastaroji buvo priversta persikelti į gamyklai, kurioje dirbo, priklausantį bendrabutį. Sūnų ji paliko gyventi su tėvu.

Porelė susipažino internetu, žaisdami tuos pačius kompiuterinius žaidimus. Tėtis, turėjęs pasirūpinti sūnumi tėtis visiškai neketino mažinti laiką, praleidžiamą prie kompiuterio. Jis namie pasirodydavo kartą per dvi – tris dienas, pamaitindavo sūnų ir vėl išeidavo į Interneto kavinę arba sauną.

Kovo 7 d. jaunasis korėjietis pastebėjo, kad jo sūnus miręs. Pasirodo, tai nebuvo didelė problema: tėtis išmetė vaiko lavoną į šiukšlių konteinerį, o žmonai pasakė, kad vaikas pas auklę. Visą tą laiką jis toliau žaidė kompiuterinius žaidimus – „Sudden Attack“ ir „League of Legends“. Sulaikytas jis pripažino savo kaltę.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (2)