Samsung gamins Apple Watch skirtus procesorius (Video)  (0)

Samsung gavo užsakymą iš amerikiečių korporacijos Apple, kuris numato, jog korėjiečių kompanija gamins laikrodžiui Apple Watch skirtą SiP platformą S1.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priminsime, kad Apple laikrodis prekyboje debiutuos 2015 m. kovo mėnesį.

Taivaniečių puslapis DigiTimes praneša, kad dėl Apple Watch skirtos aparatinės įrangos gamybos konkuravo dvi kompanijos. Laimėjusi Samsung nurungė Taivano kontraktinį gamintoją Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC).

Pažymima, kad per mėnesį Samsung pagamins nuo 3 iki 4 tūkst. mikroschemų S1, kurios savyje turės ne tik procesorių, tačiau ir Flash kaupiklį, DRAM atmintį ir kitus periferinei įrangai skirtus kontrolerius.

Beje, Apple peržiūrėjo savo laikrodžio tiekimo planus: kiekiai buvo sumažinti, todėl 2015 m. planuojama rinkai patiekti iki 10 mln. firminių laikrodžių. Vis tik analitikai mano, jog antros kartos Apple Watch bus parduota žymiai daugiau.

Šaltinių teigimu, kartu su Apple Watch rinkoje turėtų pasirodyti ir naujas Samsung laikrodis, žinomas kodiniu pavadinimu Orbis. Jis gaus apvalų sensorinį ekraną, o programinės įrangos pagrindą sudarys operacinė sistema Tizen.

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(6)
(0)
(6)

Komentarai (0)