[2022 m. MWC, geriausi anonsai] „Realme“ MWC 2022 anonsavo tikrą žvėrį bei unikalų modelį su 150 W galios įkrovikliu (Video)  (1)

„Realme“ pristatė savo pavyzdinį išmanųjį telefoną „GT Pro 2“ su 65 W SuperDart įkrovimu 2022 m. „Mobile World Congress“ (MWC) konferencijoje. Bendrovė taip pat paskelbė, kad būsimame „GT Neo 3“ išmaniajame telefone bus įdiegta 150 W „UltraDart Charge“ technologija, kuri įkraus telefoną iki 50 proc. tik per 5 minutes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„GT 2 Pro“ bus „daug ambicingesniu Realme“ prekės ženklo projektu, sako „Realme“ viceprezidentas ir „Realme International Business Group“ prezidentas Madhavas Shethas. Jis teigė, kad tikisi pasiūlyti vartotojams kitą pasirinkimą renkantis geriausius flagmanus -  Shethas pripažino, kad šiame segmente iki šiol dominavo Apple ir Samsung .

„Naudojome 150 laipsnių plačiakampę kamerą, kuri yra 50 MP. Manau, kad tai viena nuostabiausių šio įrenginio savybių. Telefonas aprūpintas visomis geriausiomis funkcijomis ir tikiu, kad galėsime sukurti daugiau pasirinkimų šio kainų segmento vartotojams“, – portalui indianexpress.com sakė jis .

Kalbėdamas apie 150 W greitąjį įkrovimą, Shethas pabrėžė, kad tai nebus svarbiausias telefono akcentas rinkodaroje. Atvirkščiai, bendrovė mano, kad tai tiesiog būtina funkcija, kuri gali suteikti vartotojui ramybę. „Šiandieniniame pasaulyje žmonės nori palaikyti ryšį. Greitas įkrovimas yra tik viena iš technologijų, kuri pagerina vartotojo patirtį ir suteikia visišką ramybę. Norime užtikrinti, kad tai būtų ne tik rinkodaros koncepcija“, – pridūrė jis.

Realme GT 2 Pro specifikacijos, kaina

„Realme GT 2 Pro“ iki šiol yra aukščiausios kokybės kompanijos flagmanas. Pradinė jo kaina planuojama apie 750 eurus.

„Realme GT 2 Pro“ turės pavyzdinį „Snapdragon 8 Gen 1“ procesorių, o „GT 2“ – „Snapdragon 888“.

„GT 2 Pro“ gauna 6,7 ​​colio AMOLED 2K raiškos ekraną, kuris naudoja žemos temperatūros polikristalinio oksido (LTPO) 2.0 technologiją, kuri leidžia automatiškai reguliuoti atnaujinimo dažnį, atsižvelgiant į poreikį. Tai leidžia užtikrinti geresnį akumuliatoriaus veikimo laiką. Atnaujinimo dažnis gali būti nuo 1 Hz iki 120 Hz. Tai 10 bitų spalvotas ekranas, kurio didžiausias ryškumas yra 1400 nitų. Ekrano viršuje yra apsauginis stiklas „Corning Gorilla Glass Victus“.

„Realme“ teigia, kad telefonas taip pat pagerino aušinimą su 9 sluoksnių aušinimo struktūra, kad būtų užtikrintas ilgalaikis veikimas be perkaitimo. Bendrovė teigia, kad bendradarbiavo su pasaulyje žinomu pramoniniu dizaineriu Naoto Fukasawa, kad sukurtų pirmąjį pramonėje biologinį polimerinį dizainą.

 

Telefonas yra keturių spalvų variantų – popieriaus baltumo, žalios , juodo metalo ir titano mėlynumo. Galinis „Realme GT 2 Pro Master Edition“ korpusas pagamintas iš „biologinės kopolimerinės medžiagos“, kuri užtikrina mažesnę anglies emisiją, o medžiagos šaltinis yra „biomasės atliekos arba likučiai“.

Telefonas turi trigubą kamerą, kurių viena yra itin plataus objektyvo – net 150.  Dvi kameros turi po 50 MP. Vienoje jų naudojamas „ Sony IMX766“ jutiklis su PDAF ir OIS funkcijomis. IMX766 yra su optiniu vaizdo stabilizavimu nuotraukoms ir elektroniniu vaizdo stabilizavimu vaizdo įrašams. Priekinė kamera yra 32 MP.

Telefone bus įdiegta Realme UI 3.0, planuojami trejų metų OS atnaujinimai. Jame yra naujai sukurtos 3D piktogramos, „Fluid Space Design“ ir „Omojis“, taip pat patobulintos privatumo funkcijos, pvz., programos leidimo valdymas ir vietos slėpimas. „Realme“ teigia, kad trejus metus užtikrins pagrindinių „Android“ OS naujinimų ir ketverių metų „Android“ saugos pataisas GT 2 serijai.

 

Realme GT 2 Pro turi 5000 mAh bateriją ir 65 W SuperDart įkrovimą. Tuo tarpu GT 2 turi panašias funkcijas kaip ir GT 2 Pro, įskaitant dizainą, bateriją, Realme UI 3.0 ir RAM. Tačiau jame veikia Snapdragon 888 procesorius.

Realme GT 2 Pro specifikacijos

  • „Snapdragon 8 Gen 1“
  • 128GB 8GB RAM, 256GB 8GB RAM, 256GB 12GB RAM, 512GB 12GB RAM
  • 6,7“ AMOLED 2K ekranas su (LTPO) 2.0 technologija,  nuo 1 Hz iki 120 Hz. 10 bitų spalvotas ekranas, kurio didžiausias ryškumas yra 1400 nitų.
  • triguba: 50 MP, PDAF, OIS; 50 MP 150˚; 3 MP (microscope)
  •  5000 mAh baterija ir 65 W SuperDart įkrovimas
  • apie 750 eurus.

„GT 2“ specifikacijos

  • „Snapdragon 888“
  • 128GB 8GB RAM, 256GB 8GB RAM, 256GB 12GB RAM
  • 6.62“ AMOLED 2K, 120Hz
  • Triguba, 50 MP PDAF, OIS, 8 MP 119˚, 2 MP makro kameros
  • 5000 mAh baterija ir 65 W SuperDart įkrovimas
  • Apie 600 eurus

Realme GT Neo 3 su 150W įkrovimu

 

Bendrovė taip pat paskelbė, kad būsimas „Realme GT Neo 3“ bus su 150 W įkrovimu, todėl telefonas įkraus 50 procentų vos per penkias minutes. Bendrovė taip pat debiutuos savo „UltraDart Charging Architecture“ (UDCA) – pirmąją pasaulyje 100W–200W išmaniųjų įrenginių įkrovimo architektūrą. „Realme“ teigia, kad daugiausia dėmesio skirs masinei telefonų gamybai su šia technologija.

„Realme“ UDCA gali palaikyti nuo 100 W iki 200 W įkrovimo galią. Jame naudojamos „Multi Boost Charge Pumps“ įkrovimo technologijos, kurios padidina įkrovimo srovę, todėl išmanusis telefonas gali būti įkrautas greičiau. UDCA bus saugus ir turės ilgą baterijos veikimo laiką, teigia bendrovė. Realme GT Neo 3 bus pirmasis įkraunamas išmanusis telefonas su nauju 150 W pagal UDCA.

Daugiau specifikacijų nepateikiama. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai (1)