Kare su interneto „piratais“ LANVA žada pirmąsias aukas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2009-09-24 11:29
immortallt << naudoju laptopą, lietuviškos raidės nepatogumų nesukelia. Norint parašyti skaičių užtenka naudoti dead klavišą (dešinys alt) Pvz nori parašyti @ įjungus LT klaviatūrą mygi: Shift+Alt+2. (alt dešinys). Su šiuo seimu, į kurį išrinkom ne politikus o dainininkus visko gali būti. Na bet užsiraus ant vieno advokato, ir pastrigs visas procesas... O megztukas ne veltui plėšosi, jam daugiausiai naudos iš viso to būtų - jis gana riebius procentukus susirenka
Nmz 2009-09-24 12:29
Ne visos P2P programos palaiko sifruotu duomenu siuntima. Viena is pradininku yra torrent programa Azureus (dabar vadinama Vuze). Naudojama yra RC4 kodavimas (koduojant duomenis interneto greicio filtrai nebegali atpazinti, ar tai p2p siuntimas). Aisku dalindamasis duomenis tiek siuntejas, tiek gavejas turi suprasti vienas kita (kodavima) Sifruoti duomenis kietajama diske yra gan gera programa Ūpalaiko daug OS) TrueCrypt. Su ja galima slaptazodziu ir raktu apsaugoti duomenis.
rwc 2009-09-24 12:58
ip bent savo mėgstamiausią žodelį galėtum išmokti, liet. raidės čia ne esmė. Apskritai, manau, dauguma čia naudoja ne vien lietuvišką laptopinę klaviatūrą, ir tai netrukdo rašyti lietuviškai. Šveplai net nesirašo.
Drunk 2009-09-24 15:12
Oho.. Tegul nubaudžia "youtube" iš kurios galima atsisiusti video klipus ir dainas.. bu ll sh it čia ne kovotojai. Ir svarbiausia lipti ant vartotoju dar žada.. Tegul sutvarko pradžioj tuos iš kurių kažkodėl galima viską be vargo siustis, ko tikrai nepadarys.. Nebus iš ko siustis, tada bus galima nueiti ir į parduotuve, užmesti akį į kokio atlikėjo cd kainą ir grįžus radiją isijungti. O dėl interneto manau atsigaus internetinės kavinės..
rwc 2009-09-24 15:24
Aišku, galvos skausmas "draugeliui sukonfinti", kad visokie kaimynų spambotai bėdų nepridarytų.