Naudingi patarimai: kaip padaryti, kad kelnių užtrauktukas savaime nebeatsisegtų?  (2)

Džinsai jau keli dešimtmečiai visame pasaulyje neužleidžia savo pozicijų – šią medžiagą mėgsta tiek vyrai, tiek moterys. Tačiau džinsinės kelnės turi vieną bėdą, apie kurią dažnai nutylima, nors žinoma ji daugeliui. Tai savaime pasidarantis „skersvėjis tarp kojų“ dėl ne laiku ir ne vietoje savaime prasisegusio užtrauktuko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei tokia bėda ištinka ir jus, nemanykite, kad tai išskirtinis atvejis – šis rūpestis žinomas ir lietuviams, ir likusio pasaulio gyventojams. Teisybės vardan reiktų pasakyti, kad tokios problemos gali ištikti ir kitokios medžiagos kelnes, nebūtinai džinsus, tačiau bent jau džinsams, ypač labiau aptemtiems – tai chroniška bėda. Tačiau ką gi daryti, kad kelnių užtrauktukas neatsisegtų? Pasirodo, yra labai paprastas ir gana elegantiškas būdas kaip to išvengti. Tereikia prie užtrauktuko prikabinti žiedą nuo bet kokio įprastinio rakto pakabuko. O tada tiesiog tereikia nepamiršti kiekvieną kartą užsisegus užtrauktuką, šį žiedą užmesti ant sagos. Štai ir viskas - prasisegusių kelnių problemos nelieka!

Žinoma, vietoj žiedo galima naudoti ir kitokius užtrauktuko tvirtinimo būdus, bet tai bene pats patogiausias problemos sprendimo būdas kasdieniame gyvenime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(98)
(17)
(80)

Komentarai (2)