„Reikia skubiai subombarduoti.“ Prasidėjo pasityčiojimas, kodėl Rusija skrenda į Mėnulį  ()

Aleksandras Nevzorovas juokiasi iš Rusijos kosminių iniciatyvų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinomas žurnalistas disidentas, tinklaraštininkas, režisierius ir politikos ekspertas Aleksandras Nevzorovas savo „Telegram“ kanale sarkastiškai pakomentavo, kaip Rusija paleido erdvėlaivį į Mėnulį.

Žinoma, kad Rusija rugpjūčio 11 d. su patosu ir pompastika paleido į Mėnulį raketą nešėją „Sojuz-2.1b“ su viršutine pakopa „Fregat“ ir stotimi „Luna-25“. Raketa buvo paleista Amūro srityje iš „Vostočnyj“ kosmodromo.

A. Nevzorovas pabrėžia šio paleidimo juokingumą, nesavalaikiškumą ir absurdiškumą, ypač atsižvelgiant į tebesitęsiantį kruviną Rusijos ir Ukrainos karą. Jis taip pat atkreipia dėmesį į tai, kad formali šio skrydžio priežastis, kurią sugalvojo Rusijos valdžios institucijos, skamba labai neįtikinamai.

„Tikriausiai Mėnulyje aptiktas ukrainiečių daugiaaukštis gyvenamasis namas ar poliklinika, kuriuos reikia skubiai susprogdinti. Niekuo kitu kol kas „paleidimo į Mėnulį“ paaiškinti negalima. Tačiau gali būti, kad jie taikėsi į Mykolajivą ar Kupjanską, bet tiesiog raketa nukrypo nuo kurso ir „nukrito į kosmosą“, - sarkastiškai pastebi A. Nevzorovas.

 

Be to, Nevzorovas atkreipia dėmesį, kad rusų „trandalietas“ kažkodėl įtartinai lėtas. Matyt, ši Rusijos Federacijos mašina kūrenama malkomis, kurios prieš paleidimą staiga sudrėko.

„Mėnulis nėra Kremenčuko prekybos centras. Jis juda. Į jį dar reikia pataikyti“, - galiausiai apibendrina jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(101)
(7)
(94)

Komentarai ()