Kinijos turgelio stebuklai: šeimos atostogoms skirtame išpardavime LED lempa su Saulės elementais, stereo kokybe garsus įrašantis diktofonas ir tiesiog miniatiūrinė vaizdo kamera (Video)  ()

Keistas sutapimas, tačiau kartu su šylančiais orais Kinijos elektroninėse parduotuvėse atitinkamai daugėja savaitinių išpardavimų. Nors jų netrūko ir anksčiau dabar susidaro toks įspūdis, kad pastarieji tapo dar labiau dinamiški.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ surengtame išpardavime „Family Tech Vacation“ sau tinkamų pasiūlymų tikrai ras tiek tipinis pirkėjas, tiek technologijų entuziastas.

LED lempa su Saulės elementais

Pirkėjų pomėgiai šią savaitę atskleidžia, kad dauguma jų teikia pirmenybę produkcijai, kuri pasižymi geru mobilumu. Nors nuo saulės baterijos įkraunamas apšvietimas tikrai nėra naujiena vis dėlto tenka pripažinti, kad kinai tokius sprendimus gali pasiūlyti už gerokai patrauklesnę kainą.

Skubame pranešti, kad šią savaitę šviesos diodų LED lempa „S-1200“ su komplekte pridedamu saulės elementu kainuoja vos 5 eurus.

Šiuo atveju, žinoma, bene labiausiai stebina 130 lm „S-1200“ LED lemputės užtikrinamas ryškumas, tačiau optimistiškai nuteikia ir vos 1,2 W maksimalios energijos sąnaudos, kas reiškia jog šiuo praktišku aksesuaru be papildomos įkrovos nakties metu galima naudotis daugiau nei 4 valandas. O tai reiškia, kad šviesiems vasaros vakarams to užteks per akis.

Diktofonas su ekranu ir stereo įrašu

Populiarumo šią savaitę Kinijoje taip pat netrūksta ir 15 eurų kainuojančiam diktofonui „GH609“.

Pastarasis pirkėjus bene labiausiai domina dėl to, nes gali pasigirti net tik santykinai talpia 8 GB vidine atmintimi, bet ir integruotu ekranu atvaizduojančiu esamą įrašymo trukmę bei kokybišku mikrofonu, kuris garso įrašus leidžia įrašyti stereo kokybe.

Be to, „GH609“ dar stebina ir tuo, nes yra suderinamas su išoriniais mikrofonais bei duomenų laikmenomis, o esant reikalui taip pat leidžia perklausyti įrašytus garso pokalbius per pačiame diktofone integruotas garso kolonėles.

Itin kompaktiška automobilinė kamera

Ieškantys itin mažų gabaritų kameros šią savaitę tiesiog privalo atkreipti dėmesį į vos 14 eurų kainuojančią aukštosios raiškos (1920 x 1080) kamerą „Quelima SQ11“.

Nors sunku tuo patikėti, bet ši automobilinė kamera (2,20 x 2,20 x 2,20 cm) taip pat yra aprūpinta judesio davikliu, naktiniu pašvietimu, palaiko 32 GB talpos TF tipo atminties korteles ir gali pasigirti net 200 mAh talpos baterija, kuri be papildomos įkrovos veikia iki 3 valandų.

Galiausiai stebina ir gamintojo deklaruojamas 120 laipsnių kameros „Quelima SQ11“ apžvalgos kampas, o kiekvieną pirkėją taip pat pradžiugina ir komplekte iš karto pridedamas 360 laipsnių kampu reguliuojamas specialus laikiklis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(4)
(4)

Komentarai ()