Kinijos turgelio stebuklai: išpardavime SSD diskai už tokią kainą, kokios Lietuvoje nerasite, garso kolonėlė iš „Kickstarter“ platformos ir patogus HDD diskų adapteris  (6)

Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ bando priminti pirkėjams apie beveik įpusėjusius metus. Būtent taip „Gearbest“ savo pirkėjams subtiliai stengiasi pranešti, kad namuose naudojama elektronika dėvisi ir galbūt dabar yra puikus metas ją atnaujinti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sunku su tuo nesutikti, bet aišku, iš Kinijos šaldytuvo nesisiųsime. Tačiau ir kinai tą puikiai supranta, tad orientuojasi į visai kitą prekių segmentą - buityje pritaikomus elektroninius aksesuarus ir kompiuterinę techniką, kurios šią savaitę tikrai netrūksta „Mid-Year Home Tech Deals“ išpardavime.

Pastarasis išpardavimas taip pat ypatingas ir tuo, nes jame kiekvieną dieną 12 valandą Lietuvos laiku keturis atsitiktinių produktų pirmuosius dešimt vienetų galima įsigyti vos už 9 euro centus.

Skubame pranešti, kad šis išpardavimas vyks iki pat gegužės 31 d., todėl laiko pasinaudoti išskirtiniais „Mid-Year Home Tech Deals“ pasiūlymais turite tikrai daugiau nei pakankamai.

Kokie tie pasiūlymai? O jie patys įvairiausi ir įdomūs visiems – nuo paprastos šeimininkės iki kompiuterių entuziasto. Žodžiu yra visko, ko gali prireikti namuose. Kaip visada – keli įdomių produktų pavyzdžiai.

Simpatiškos kainos SSD diskas

HDD diskus sparčiai keičia SSD tipo diskai. Vis dėlto garsių gamintojų SSD diskai kol kas yra santykinai brangūs, todėl vis dažniau ir dažniau pirkėjai visame pasaulyje ryžtasi įsigyti kur kas pigesnius Kinijos gamintojo „Netac“ SSD diskus.

Pavyzdžiui, jeigu už „Sandisk“ ar „Kingston“ 240 GB talpos SSD diską tenka mokėti apie 100 eurų, tai tokios pačios talpos „Netac N530S“ SSD diską šią savaitę galimą įsigyti už maždaug 70 eurų.

Čia dar galima pridėti ir tai, kad šis vietinio Kinijos gamintojo kompiuterinis diskas su SATA 3 jungtimi pirkėjus stebina ne tik iš aliuminio pagamintu korpusu, bet ir „TRIM“ techniniu sprendimu bei itin aukšta 1 mln. valandų deklaruojama vidutine darbo trukme (MTBF).

Be to, svarbiu „Netac N530S“ privalumu taip pat tampa ir vos 7 milimetrų storio korpusas, kas leidžia šį SSD diską integruoti praktiškai bet kuriame šiuolaikiniame nešiojamame kompiuteryje.

Belaidė kolonėlė iš „Kickstarter“ platformos

Jeigu ieškote belaidės garso kolonėlės, tai šią savaitę itin rekomenduojame atkreipti dėmesį į „Kickstarter“ platformoje sėkmingai finansuotą garso kolonėlę „GGMM ES – 201 E3“.

Skubame pranešti, kad šiuo metu Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ pastarąją galima įsigyti už 70 eurų. Tenka pripažinti, kad kaina šiuo atveju nėra pati mažiausia, tačiau dauguma pirkėjų maloniai nustemba sužinoję ką jiems iš tikrųjų gali pasiūlyti „GGMM ES – 201 E3“.

Negana to, kad „GGMM ES – 201 E3“ belaidė garso kolonėlė yra aprūpinta Bluetooth ir WiFi ryšio moduliais, ji gali pasigirti korpuse įmontuotu skaitmeniniu laikrodžiu su žadintuvo funkcija, integruotais funkciniais mygtukais bei realizuotu tokių trečiųjų šalių servisų palaikymu, kaip „Spotify“ ar „TuneIn“. Kitaip tariant, galėsite klausytis muzikos tiesiogiai iš šių muzikos lobynų.

Galiausiai galima pridėti dar ir tai, kad „GGMM ES – 201 E3“ turi integruotą USB jungtį, kurią galima naudoti kitų elektroninių įrenginių įkrovimui, pavyzdžiui, išmaniajam telefonui.

 

Universalus kompiuterinių diskų adapteris

Kompiuterinės technikos entuziastus šią savaitę neabejotinai sudomins ir universalus kompiuterinių diskų adapteris „WS - ST334U“ už 26 eurus.

Pastarasis ypatingas tuo, nes yra suderinamas ne tik su 3,5 colių, bet ir su 2,5 colių dydžio diskais.

Čia reikia atkreipti dėmesį ir į tai, kad „WS - ST334U“ adapteris tikrai nenuvils savo sparta, nes yra aprūpintas SATA 3 sąsaja.

Šiuo atveju įdomu ir tai, kad prie „WS - ST334U“ vienu metu gali būti prijungiami net du išoriniai diskai. Toks sprendimas itin praverčia tuo, nes leidžia vos vieno mygtuko paspaudimu sukurti pasirinkto disko atsarginę kopiją kitame prie „WS - ST334U“ prijungtame diske.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(14)
(17)
(-3)

Komentarai (6)