Kinijos turgelio stebuklai: šis tas visiškai naujo ir įdomaus – modulinės konstrukcijos belaidės ausinės „Syllable D9x“, įtrauktos į „Amazon“ rekomenduojamus pirkinius, tačiau Kinijoje kainuojančios beveik dvigubai pigiau (Video)  ()

Jeigu bent kartą domėjotės ausinėmis, tai greičiausiai sutiksite, kad Lietuvoje jų pasiūla yra tikrai didelė ir net pakankama. Vis dėlto to negalima pasakyti apie lietuviškas kainas – jos tikrai yra priimtinos ne visiems, todėl dažnas tautietis vis dažniau ausines ryžtasi siųstis iš Kinijos. Be to, Kinijos elektroninės parduotuvės taip pat gali pasiūlyti techniškai naujų bei įdomių sprendimų, kurie Lietuvos rinkoje greičiausiai bus parduodami dar labai negreitai. Bene lengviausiai tuo įsitikinti dabar galite tiesiog pasidomėję naujos kartos į ausį įstatomomis ausinėmis „Syllable D9x“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Greičiausiai jau spėjote pagalvoti, kad ką nors naujo išspausti iš belaidžių į ausį įstatomų ausinių šiuo metu yra labai sunku. Nepaisant to, toks iššūkis naujo Kinijoje sparčiai populiarėjančio vietinio gamintojo „Syllable“ neišgąsdino. Šiuo atveju norisi pradėti nuo to, kad naujos kartos ausinės „Syllable D9x“ daug teigiamų pirkėjų atsiliepimų susilaukia jau vien dėl savo netradicinio dizaino. Jeigu iš pirmo žvilgsnio „Syllable D9x“ nieko nesiskiria nuo kitų belaidžių į ausį įstatomų ausinių, tai pažvelgus atidžiau paaiškėja, kad šios ausinės tampa ypatingomis dėl modulinės architektūros.

Ši modulinė magnetiniu pagrindu veikianti architektūra leidžia prie „Syllable D9x“ ausinių lengvai prijungti po atskirą bateriją. Įdomu ir tai, kad gamintojas komplekte iš karto prideda net keturias baterijas, kurių bendra talpa sudaro 152 mAh, todėl jeigu naudosite tik vieną ausinę, esant būtinam reikalui „Syllable D9x“ be papildomos įkrovos galėsite naudotis daugiau nei vieną parą.

O jeigu atsižvelgsime dar ir į tai, kad „Syllable D9x“ komplekte yra pridedama speciali iš anksto įkraunama baterijų įkrovos stotelė, kuri baterijas geba įkrauti bent jau tris kartus, tai reiškia, kad šiomis ausinėmis keliaudami be jokių problemų greičiausiai galėsite naudotis net keletą dienų.

Šiuo atveju yra įdomu ir tai, kad „Syllable D9x“ belaidės Bluetooth ausinės taip pat rodo esamą baterijos energijos lygį išmaniojo telefono ekrane. Tenka pripažinti, kad toks sprendimas kol kas yra visiška naujiena ne tik Kinijoje, bet ir visame pasaulyje.

Gamintojas mėgsta akcentuoti ir tai, kad „Syllable D9x“ belaidėmis ausinėmis esant reikalui be jokių problemų iš karto gali naudotis net ir du žmonės, kadangi kokybiška komunikacija tarp skirtingų ausinių šiuo atveju yra užtikrinama net 10 metrų atstumu. Čia dar norisi pridėti ir tai, kad „Syllable D9x“ turi įdiegta triukšmo šalinimo techninį sprendimą, todėl puikiai tinka ne tik muzikos klausymui, bet esant reikalui taip pat pilnai gali atstoti ir laisvų rankų įrangą.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad šios Bluetooth belaidės į ausį įstatomos ausinės jau spėjo susilaukti ir tokių elektroninių parduotuvių pripažinimo, kaip „Amazon“. Jeigu tiksliau, tai belaidės ausinės „Syllable D9x“ elektroninėje parduotuvėje „Amazon“ buvo įtrauktos į „Amazon's Choice“ kategoriją, kas reiškia, kad šias belaides ausines potencialiems pirkėjams jau rekomenduoja įsigyti netgi viena geriausiai visame pasaulyje žinomų elektroninių parduotuvių.

Vis dėlto, „Syllable D9x“ kol kas vis tiek labiau apsimoka įsigyti tiesiai iš Kinijos, kadangi vietinėje rinkoje šios ausinės kainuoja bene dvigubai pigiau. Pavyzdžiui, Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ su papildoma nuolaida „Syllable D9x“ šiuo metu yra parduodamos už kiek mažiau nei 45 eurus, kai tuo tarpu „Amazon“ už šias ausines tenka mokėti beveik 70 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(5)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: