Kinijos turgelio stebuklai: skelbiamas „Ourtime“ išmaniųjų laikrodžių išpardavimas nuo pigiausio modelio su LED žibintuvėliu už 27€ iki aukštosios klasės IP 67 laikrodžio su 1 GB RAM už 72€  ()

Jeigu domitės šiuolaikiniais išmaniais elektroniniais aksesuarais, tai greičiausiai jau ne vieną kartą teko pasvajoti ir apie asmeninį išmanųjį laikrodį. Būtent šią savaitę tikrai turite puikią progą vieną jų įsigyti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skubame pranešti, kad vietinis Kinijos gamintojas „Ourtime“ su papildomomis nuolaidomis „Ourtime Smartwatches“ išpardavime šį kartą siūlo įsigyti net tris savo naujos kartos išmaniuosius laikrodžius.

„Ourtime X86“: geriausiai tinka pradedantiesiems

Jeigu tai pirmasis jūsų išmanusis laikrodis ir tokiam aksesuarui vis dar gailite savo santaupų, tuomet rekomenduojame pasidomėti vos 27 eurus kainuojančiu išmaniuoju laikrodžiu „Ourtime X86“.

Šis išmanusis laikrodis yra aprūpintas 1,54 colių įstrižainės ekranu (240 x 240), dviejų branduolių „MediaTek MTK6572“ centriniu procesoriumi, 512 MB operatyviąja RAM atmintine, 4 GB vidine ROM atmintimi, 3G ryšio moduliu bei 0,3 MP raiškos kamera.

Laikrodis atlieka visas svarbiausias funkcijas – skaičiuoja žingsnius, nueitą atstumą, kalorijas, pateikia statistiką, o esminė „Ourtime X86“ ypatybė, kuri leidžia šiam išmaniajam laikrodžiui išsiskirti iš kitų, yra integruotas LED žibintuvėlis.

Tad turėsite visas pagrindines išmaniojo laikrodžio funkcijas, tačiau laikrodukas nebus labai greitas, o ir jo ekranas nėra pats geriausias rinkoje.

„Ourtime X01 Air“: tiems, kam reikia geriausios kokybės už mažiausią kainą

Skaitytojai, kurie svajoja apie kokybiškesnį ir techniškai pažangesnį išmanųjį laikrodį šią savaitę privalo pasidomėti 44 eurus kainuojančiu išmaniuoju laikrodžius „Ourtime X01 Air“.

Priešingai nei anksčiau aptartas išmanusis laikrodis „Ourtime X01 Air“ gali pagirti integruotu kur kas našesniu keturių branduolių „MediaTek MTK6580“ centriniu procesoriumi, 8 GB vidine ROM atmintimi, 720p raiškos 2 megapikselių kamera bei ženkliai aukštesnės kokybės 1,54 colių įstrižainės IPS technologijos ekranu.

Į aukštos kokybės ekraną labai aiškiai atvaizduojama visa pagrindinė informacija, pavyzdžiui, nueitų žingsnių kiekis, bendras atstumas ir sudegintos kalorijos:

Įdomu tai, kad laikrodžio kamera turi F2.0 diafragma – o tai net geriau nei daugelio biudžetinių telefonų atveju. Laikrodis taip pat gali jungtis prie „Wi-Fi“ ryšio.

Šiuo atveju svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad šį išmanųjį laikrodį daugelis pirkėjų vertina dėl integruoto GPS ryšio modulio bei kur kas kokybiškesnio iš metalo pagaminto korpuso.

„Ourtime X200“: maksimalių galimybių laikrodis su IP67 sertifikatu

Tuo tarpu jeigu svajojate apie „Ourtime“ gamintojo aukščiausios klasės išmanųjį laikrodį „Ourtime X200“, tuomet pasiruoškite 72 eurus siekiančioms išlaidoms.

Šis išmanusis laikrodis visų pirma išsiskiria savo išvaizda – yra klasikinės apvalios formos, tad geriau dera prie klasikinio tipo aprangos. Be to, yra ypatingas ir tuo, nes yra aprūpintas keturių branduolių „MediaTek MTK6580“ centriniu procesoriumi, ženkliai talpesne 1 GB operatyviąja RAM atmintine, 16 GB vidine ROM atmintimi ir šiek tiek didesnės 1,39 colių įstrižainės apvalios formos ekranu.

Didesnis laikrodžio našumas labai pasijaus, jei jį naudosite ne tik kaip paprastą fizinio aktyvumo asistentą, bet ir kaip išmanųjį pagalbininką sekant informaciją iš socialinių tinklų, klausantis muzikos, valdant telefoną.

Priešingai nei kiti „Ourtime“ išmanieji laikrodžiai, „Ourtime X200“ akivaizdų pranašumą įgyja dar ir todėl, nes gali pasigirti suteiktu IP67 sertifikatu. Būtent šis sertifikatas patvirtina „Ourtime X200“ išmaniojo laikrodžio atsparumą ne tik dulkėms, bet ir vandeniui (apsauga nuo panardinimo į vandenį iki 1 metro gylyje).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: