Pritaikyta nuolaida populiariam biudžetiniam telefonui „Coolpad Cool 1“ su „Snapdragon 652“ procesoriumi, 4 GB RAM ir 32 GB ROM (Video)  (2)

Šiais laikais biudžetinių išmaniųjų telefonų pasiūla tokia didelė, kad eiliniam pirkėjui gali ir galva apsisukti. O juk norisi įsigyti ne tik pakankamai galingą telefoną, bet tuo pačiu kokybišką, funkcionalų ir aprūpintą šiuolaikinėmis technologijomis. Bet kaip tokį rasti?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gamintojo teigimu, „Coolpad Cool 1“ vienas iš nedaugelio, kuris jau susilaukė didelio pirkėjų dėmesio.

Kaip biudžetinis telefonas jis turi galingą 8 branduolių „Snapdragon 652“ procesorių bei pasižymi 4 GB RAM ir 32 GB vidine atmintimi.

Darbas su juo vyksta sklandžiai ir be trikdžių dėl „Android 6.0“ operacinės sistemos.

Šis telefonas, kaip ir dažnas flagmanas, aprūpintas pirštų nuskaitymo technologija, o didžiulė – 4000 mAh baterija leis ilgai ir be rūpesčių ne tik darbuotis, bet ir mėgautis pramogomis. Net jei netikėtai ir prireiktų papildomos energijos, telefonas turi greitojo įkrovimo technologija, tad vos per 30 minučių baterija bus įkrauta 50 %.

„Coolpad Cool 1“ turi net dvi galines SONY 13 MP kameras bei priekinę 8 MP kamerą. Didelis ekranas yra 5,5 colių IPS LCD (1920x1080) su 403 PPI ir apsaugotas „Corning Gorilla Glass“ stiklu. Ir tikra retenybė kiniškuose telefonuose, bet šis turi standartinį 3,5 mm ausinių lizdą.

Tokie telefonai yra gana populiarūs ir jiems dažnai nėra taikomos nuolaidos. Tačiau internetinė parduotuvė „Tomtop“ išplatino pranešimą, kad šiam telefonui pritaikė akciją - dabar šis telefonas kainuoja 116,09 eurus, bet su nuolaidos kodu HTY9CP šį telefoną įsigysite dar pigiau - vos už 108,35 eurus.

Verta pastebėti, jog šio telefono atsiuntimas į Lietuvą yra nemokamas. O kas labai svarbu, „Coolpad Cool 1“ palaiko telefonų dažnius, kurie yra Lietuvoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(4)
(3)

Komentarai (2)