TOP 10 geriausiai vertinamų kišeninių peilių iš Kinijos: titano lydinio ir anglies pluošto rankenos, sustiprinti ašmenys, pusiau automatiniai atlenkimo mechanizmai ir labai simpatiška kaina (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

arthappyuphere 2018-01-18 12:54
Viso gero technologijos.
SaMaras 2018-01-18 21:00
1 peilis turi ne laidų o saugos diržo peilį (nors labai keista, nuėjus pagal duotą nuorodą paskaičius komentarą "kokios tos 4 funkcijos", net pardavėjas nesugeba atsakyt tiesiai. 2 peilis, turbūt, vienintelis džiuginantis mano akį 3 peilis spyderco kopija, nors jei viskas tvarkingai padaryta, gal verta dėmesio (neskaitant sąlyginai prasto metalo) 6 peilis tai labai abejotina dėl jo legalumo iš viso turėti lietuvoje (iš video, panašu, kad jis atsilenkia su spyruokle, o tokius draudžiama net turėti, nekalbant apie nešiojimąsi) 8 peilis, gal čia reiškiasi mano nemeilė tanto (šiuolaikiniam) na bet kas per šlikštinė (su dviem "i").......
Nukainotas 2019-10-16 22:15
Man irgi 2-as patiko. Bet nesugalvojau priežasties, kam man būtų reikalingas peilis, tai nepirksiu.
SaMaras 2019-10-17 22:31
yra daug dalykų, be kurių puikiai gyveni, bet kai juos turi tada ir naudoji.. kad ir rankinis laikrodis.. yra mobiliakai, neturi ant rankos nenumirsi.. bet kai turi laikrodį tada ir naudoji.. peilis irgi toks dalykas.. gerai išsirinktas peilis labai mielas draugas.. ar dėžę išpakuoti (kai neturi draskai lipnią juostą pirštais arba raktus naudoji ir nenumiršti, bet kai yra tai patogu), ar obuolį vaikams padalinti, ar parduotuvėj kokią neišpakuotą paletę prasidraskyt.. kai jau pripranti ir žinai, kad turi tokį daiktą tada ir naudoji.. aišku tokio dalyko nešiojimas neturi sukelti diskomforto.. galbūt ir plytą rastum kur panaudot, bet ar verta visur tampytis ją su savim.,.
conjurer 2020-10-26 17:14
Jei nestovyklauji, turbūt ir nereikia. Kol esi bute, užtenka virtuvinių, o laiškams yra specialūs pabukinti. Stovyklavimui nerekomenduočiau pigaus peilio/įrankio. Kartais jie lūždami dar sugeba žalos padaryt. True story. Gerai kad kažkas binto turėjo.
HardAxe 2020-10-26 17:42
stovyklavimui, diržų pjaustymui, išgyvenimui ir šiaip sunkiems reikalams puikiai tinka darbinis fiksuotas peilis. Pvz kažkas iš pačių pigiausių mora. Šimta gal greitai, bet dar lengviau pasigalanda. Kaip kažkas sakė apie sulenkiamą,- negaliu pasitikėti peiliu, kuris jau iš parduotuvės sulaužytas per pusę. Nors turėjau labai mažiuka spyderko. Labai mielas ir patogus buvo, labai pasiilgstu. Gaila kinai tokių mažų negamina. Norint kažko įdomiau labai rekomenduoju lietuvį peiliadirbį Liną (Linuks). https://www.knives.lt/image/tid/235 esu iš jo užsakęs peilį virtuvei, žmona labai patenkinta. (iš esmės daviau pigiaus mėgstamiausio peilio matmenis ir paprašiau tokio pat tik iš gero metalo).