TOP 10 geriausiai vertinamų kišeninių peilių iš Kinijos: titano lydinio ir anglies pluošto rankenos, sustiprinti ašmenys, pusiau automatiniai atlenkimo mechanizmai ir labai simpatiška kaina (Video)  (6)

Kišeninis peilis yra neįtikėtinai naudingas įrankis. Anksčiau juos nešiojosi visi. Jie praversdavo visose situacijose - atidarant pakuotes, pjaustant maistą ar tiesiog dirbant aplink namus. Kišeniniai peiliai visiškai iš mados neišėjo. Štai 10 puikiai vertinamų ir įdomių kišeninių peilių iš Gearbest.com internetinės parduotuvės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. SOG - kelios funkcijos viename

Šis įdomiai atrodantis peilis (Portable 4 in 1 Folding Knife Fruit Knife with Blade Lock for Outdoor Camping) pasižymi net keliais įdomiais bruožais. Jis turi dantytus ašmenis, kurie veikia kaip nedidelis pjūklelis, laidų pjautuvą ir stiklui išdaužti skirtą smaigą. Taigi, tai vienas iš tų įrankių, kuriuos malonu turėti netoli, jei ištiktų kokia nenumatyta situacija.

SOG rankena yra pagaminta iš aliuminio, kuris yra pakankamai atsparus korozijai. Tuo tarpu ašmenys yra sukurti iš 440 tipo nerūdijančio plieno, kurio kietumas siekia maždaug 56 HRC.

Šis peilis-multifunkcinis įrankis kainuoja €11,84.

2. „Fura“ su titano lydinio rankena

Tai - pagal senovišką japonų peilių stilių pagamintas lengvas kišeninis peiliukas. Jo „Fura“ ilgis - 21,4 cm kai atlenktas arba 12 cm kai užlenktas. Šis peilis sveria tik 94 gramus, nes jo rankenos yra pagamintos iš lengvo titano lydinio, kuris yra labai atsparus korozijai.

Iš karto rūdyti nepradės ir ašmenys, kurie yra pagaminti iš chromu praturtinto D2 plieno. Jis, žinoma, nėra aukščiausios kokybės ašmenų gamybos medžiaga, tačiau turėtų aštrumą išlaikyti neblogai. Gamintojas teigia, kad šio „Fura“ peilio ašmenų kietumas siekia 60 HRC.

Dėl peilio nugarėlėje esančios rankenėlės, jį galima ištiesti labai greitai. Atgal į jūsų pirštus jis neužsilenks dėl naudojamo užrakto - norint užlenkti ašmenis reikės į šalį pastumti nedidelę rėmo detalę. „Fura“ su titano lydinio rankena šiuo metu kainuoja €23,68, galima rinktis iš keturių ašmenų spalvų.

3. „Ganzo G729-BK“

Tai - kietai atrodantis kišeninis peilis. „Ganzo G729-BK“ ilgis siekia 21 centimetrą, 8,7 iš jų sudaro ašmenys. Juose yra skylė, kuri padeda peilį labai greitai atlenkti. Atlenkti ašmenys yra fiksuojami ašies užraktu, kuris yra patikimas ir turėtų neleisti ašmenims užsiverti.

„Ganzo G729-BK“ ašmenys taip pat yra pagaminti iš 440 tipo nerūdijančio plieno, o rankena - iš sustiprinto plastiko. „Ganzo G729-BK“ kainuoja beveik 17 eurų, galite rinktis iš keturių rankenos spalvų kombinacijų.

4. „Ganzo F7533“

Šio peilio išskirtinumas - anglies pluošto rankena ir titanu dengti ašmenys. „Ganzo F7533“ yra patogus ir lengvas, o rankena neslysta iš rankos. Atlenkti jį galima labai greitai dėl pusiau automatinio mechanizmo.

„Ganzo F7533“ turi titanu dengtą 440 tipo nerūdijančio plieno ašmenis, kurie yra fiksuojami prie ašies. Atsiliepimuose rašoma, kad lyginant su kitais peiliais, jis pasižymi išskirtine kokybe. 

„Ganzo F7533“ kainuoja €13,53. Tai - tiesiog išvaizdus įrankis, kuris pravers įvairiose situacijose.

5. „Enlan M011“

Tai - nedidelis kišeninis peilis su išraiškinga rankena. „Enlan M011“ ilgis siekia 16,5 cm, iš kurių 7,5 sudaro ašmenys. Jie gali būti greitai atlenkiami viena ranka ir yra fiksuojami vidiniu peilio mechanizmu.

„Enlan M011“ rankena iš tikrųjų yra medinė. Tai - ir pliusas, ir minusas, nes ji atrodo gražiai, bet nebus tokia tvirta kaip kompozitinės ar metalinės rankenos. Na, o ašmenys yra pagaminti iš pakankamai kieto 8Cr13Mov tipo plieno (56-59 HRC). „Enlan M011“ kainuoja €4,60.

6. „PA83 Browning“

„PA83 Browning“ - dar vienas peilis su medine rankena, tik šis atrodo kur kas agresyviau. Jis pasižymi pusiau automatiniu atlenkimo mechanizmu ir vidiniu užraktu. Atlenkto „PA83 Browning“ ilgis siekia 22 cm, o vien ašmenų - 9,5 cm.

„PA83 Browning“ rankena yra ergonomiškos formos, prie ašmenų medį keičia tvirtesnė kompozitinė medžiaga. Peilio ašmenys yra pagaminti iš 3Cr13Mov nerūdijančio plieno. „PA83 Browning“ kainuoja €6,76.

7. „Ganzo Firebird F7551“

„Ganzo Firebird F7551“ yra kiek netradicinis kišeninis peilis jau vien dėl ašmenų formos. Tačiau ji tokia ne be reikalo - 7,6 cm ilgio, bet kiek platesni nei įprasta ašmenys gali pasitarnauti gamtoje, jei tektų ne tik pjauti, bet ir kirsti. Bendras atlenkto peilio ilgis siekia 20 cm.

„Ganzo Firebird F7551“ turi stiklo pluoštu sustiprinto plastiko rankeną, kuri yra tvirta, patvari ir nebijo drėgmės. Ašmenys yra pagaminti iš 440C nerūdijančio plieno. „Ganzo Firebird F7551“ kainuoja €18,60, galima rinktis iš trijų rankenos spalvų.

8. „Sanrenmu 7046 LTX-LKR-T3“

Tai - dar vienas multifunkcinis kišeninis peilis. „Sanrenmu 7046 LTX-LKR-T3“ yra gana nedidelis - atlenkto ilgis siekia 16,5 cm. Tačiau turi keletą funkcijų - smaigą langams daužti, 6,5 cm ilgio ašmenis ir 4, 6, 8 ir 10 mm veržliarakčius.

„Sanrenmu 7046 LTX-LKR-T3“ yra nedidelis, bet naudingas peilis. „Sanrenmu 7046 LTX-LKR-T3“ kainuoja kiek mažiau nei 17 eurų.

9. „Ganzo Firebird F712“

„Ganzo Firebird F712“ - dar vienas garsaus gamintojo peilis, kurį taip gerai vertina pirkėjai. Šis yra išskirtinis savo ašmenų forma - jie yra lenkti ir labai smailūs. Bendras peilio ilgis siekia 21,5 cm, ašmenų - 9 cm.

„Ganzo Firebird F712“ yra labai patogus, o nemažai žmonių mėgsta tokios formos riestus ašmenis. Jį galima atlenkti viena ranka, o ašmenys yra pagaminti iš kieto 440C nerūdijančio plieno. „Ganzo Firebird F712“ kainuoja  €13,53.

10. SR SR089D

Tai - senoviško stiliaus kišeninis peilis. Akivaizdu, kad gamintojas didelį dėmesį skyrė išvaizdai, kad metalas primintų Damasko plieną. Bendras SR SR089D ilgis siekia 18 cm, o ašmenų - 8 cm.

Sendinta išvaizda patiks ne visiems, bet panaudotas plienas nėra prastas. Ašmenys pagaminti iš 2Cr13 plieno, kurio kietumas siekia 58 HRC. SR SR089D rankena yra pagaminta iš kompozitinių medžiagų. SR SR089D kainuoja €12,68.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(35)
(27)
(8)

Komentarai (6)