Laikrodis, kalendorius, orų stotelė ir žadintuvas viename - itin stilingi ir patogūs kiniški stebuklai, ką galima padaryti iš paprasto žadintuvo  (1)

Ką gali jūsų žadintuvas? Tikriausiai ryte nuskamba nemalonus pypsėjimas, galbūt įsijungia radijo imtuvas. Visgi, šiuolaikiniai prietaisai gali kur kas daugiau nei seni žadintuvai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai „FJ3365 Weather Station Color Forecast with Alert“ vadinamas prietaisas - jis yra ne tik žadintuvas, bet ir orų stotelė, ir laikrodis, ir kalendorius. Ir pasižymi labai patrauklia kaina.

FJ3365 turi didelį LCD ekraną, kuris visas yra užpildytas informacija. Visų pirma, aišku, reikia paminėti, kad čia pamatysite dienos laiką, datą, mėnulio fazę. Galėsite nustatyti žadintuvą, o jei atsibusti bus sunku, galėsite signalą atidėti 5 minutėms. Visgi, tai - labai paprastos funkcijos, kurias turi kiekvienas paprastesnis žadintuvas.

FJ3365 jus informuos apie orus. Kartu su šiuo prietaisu komplektuojamas ir belaidis orų jutiklis, kurį reikia padėti kur nors už lango. Taip ekrane išvysite tiek vidaus, tiek lauko temperatūrą, drėgmę, kritulius. Ekrano centre pastebėsite ir simbolius, kurie nurodys artimiausių orų prognozę.

Tai - gana protingas daiktas. Jis pats savarankiškai prognozuoja orus pagal drėgmę, temperatūrą ir šių rodiklių pokyčius. Temperatūrai nukritus žemiau nulio, pasigirs ir perspėjimas, kad lauke galite susidurti su ledu.

Pats ekranas yra gana ryškus LCD. Ne naujausias žodis technologijose, tačiau jis yra pakankamai ryškus. Apšvietimo lygį galite reguliuoti - galite sumažinti iki minimumo, jei ketinate šį įrenginį laikyti prie lovos.

FJ3365 atrodo labai švarus, dizaino prasme, nes mygtukai, baterijų lizdas ir garsiakalbiai yra perkelti į įrenginio galą. Tiesa, nors jis gali veikti naudodamas porą AA baterijų, šį įrenginį galite prijungti ir tiesiai prie elektros lizdo. O štai išorinis temperatūros jutiklis veikia tik dviejų AA standarto elementų pagalba. 

FJ3365 yra labai stilinga ir patogi orų stotelė. Tačiau produktas yra naujas, tad dar nėra nei vieno pirkėjo komentaro apie jo veikimą. 

Nežiūrint to, šiai stotelei jau taikoma žiemos nuolaida, tad šiuo metu FJ3365  kainuoja  €29,60.

Visgi tai ne vienintelis originalus ir patogus žadintuvas iš Kinijos. Jeigu patinka labiau jaukūs ir romantiški, nei praktiniai sprendimai, tuomet yra dar vienas labai įdomus pasirinkimas. Skaitytojams, kuriems jau įgriso standartiniai žadintuvai praėjusią savaitę jau siūlėme pasidomėti naujos kartos, dabar tik 16 eurų kainuojančiu žadintuvu „Wake Up Light“

Šis žadintuvas ypatingas tuo, nes žadinimui iš miego naudoja natūralius gamtos garsus bei palaipsniui stiprėjantį apšvietimą, kuris šiuo atveju leidžia imituoti kiekvieną rytą kylant saulei natūraliai kambaryje kintančio apšvietimo efektą.

Be to, šis nestandartinis „Wake Up Light“ žadintuvas turi integruotus RGB tipo LED, kas leidžia sukurti praktiškai bet kokią norimą apšvietimo spalvą.

„Wake Up Light“ maitinimui užtikrinti pakanka įprasto telefoninio USB adapterio, tačiau čia norisi pabrėžti tai, kad šis aksesuaras taip pat turi integruotą 3600 mAh talpos bateriją, todėl be papildomos įkrovos esant reikalui be jokių laidų gali veikti net iki 120 valandų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(6)
(6)

Komentarai (1)