Net kelios funkcijos viename - vos 12€ kainuojanti LED stalinė lempa ne tik apšviečia darbo stalą, bet rodo datą, laiką, savaitės dieną ir net temperatūrą, o taip pat turi naktinio pašvietimo funkciją (Video)  ()

Naujųjų metų pradžia - puikus metas atsinaujinti. Tai reikėtų daryti ir namie, ir darbe. Ši LED stalinė lempa ne tik suteiks patogų apšvietimą jūsų darbo stalui, bet ir pasirūpins keliomis kitomis funkcijomis. Geriausia tai, kad šis modernus įrenginys kainuoja visai nedaug.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rechargeable Touch Senstive LED Desk Lamp“ pavadintas produktas nėra tik stalinė lempa, nors tai ir yra pagrindinį šio įrenginio paskirtis.

Eilę LED elementų turintis šviestuvas suteikia tolygią šviesą, kurią dar galima ir reguliuoti. Galima pasirinkti vieną iš trijų šviesos intensyvumo lygių, o pats šviestuvas įjungiamas vos palietus nurodytą vietą ant įrenginio pagrindo.

Šio įrenginio aukštis - šiek tiek daugiau nei 26 cm, tačiau šviečiančią horizontalią dalį galite reguliuoti. Skleidžiamos šviesos temperatūra yra 3750 - 4250K, gamintojas skelbia, kad 30 cm atstumu darbo stalui lempa sukuria daugiausiai 400-800LUX , mažiausiai 80-150LUX apšvietą. Pagal Lietuvos higienos normas rekomenduojamas darbo stalo apšvietimas siekia 500-600lx, tad ši lempa tokį apšvietimą turėtų užtikrinti. 

Iš tikrųjų, tai šis įrenginys yra net du šviestuvai viename. „Rechargeable Touch Senstive LED Desk Lamp“ stovo apačioje yra ir švytinti juostelė iš spalvotų LED. Šie atskirai įjungiami LED veikia kaip naktinė lempelė ar šviestuvas nuotaikai sukurti. Siaura juosta palei įrenginio pagrindą skleidžia šviesą, kurios spalva keičiasi kas kelias sekundes - iš viso suskaičiuosite net 7 spalvas.

Tačiau labiausiai dėl funkcionalumo džiaugsitės kaskart žvilgtelėję į ekraną. Čia pamatysite datą, laiką, savaitės dieną ir net temperatūrą. Taigi, nereikės nei sekundei nutraukti darbų, taip kur kas lengviau sekti darbotvarkę. Nustatyti ekrane matomą informaciją padės po juo esantys mygtukai.

 

Informacinis ekranas atsietas nuo lempos maitinimo - jis turi savo atskirą tabletės formos CR2330 tipo bateriją, kuri įdedama pakėlus tuoj po ekranu esantį dangtelį. 

Galiausiai, svarbu paminėti ir tai, kad šiam šviestuvui nebūtinas nuolatinis prijungimas prie elektros tinklo. „Rechargeable Touch Senstive LED Desk Lamp“ turi 1200 mAh bateriją, kurios pakaks 2-6 valandų darbui. 

Gamintojas pasirinko polimerinę ličio bateriją, nes ji gyvens ilgiau nei ličio jonų elementas - atlaikys maždaug 500 ciklų. Aišku, jei tokio funkcionalumo jums nereikia, galite tiesiog įrenginį palikti prijungtą prie maitinimo šaltinio.

Maitinimo šaltinis gali būti išorinė baterija (lempa maitinasi per USB maitinimo kabelį) arba bet koks 5V 0.5A USB maitinimo adapteris.  

Įrenginys yra pagamintas iš ABS plastiko, todėl yra labai lygus ir lengvai valomas. 

„Rechargeable Touch Senstive LED Desk Lamp“ kainuoja  €12,38.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(1)
(8)

Komentarai ()