Tiesiog liepsnojanti LED lemputė: turbūt vienas iš pačių nuostabiausių dekoratyvinio apšvietimo būdų su itin gerais atsiliepimais iš pirkėjų (Video)  ()

„YWXLight E27“ nėra paprasta LED lemputė. Ji net neužtikrina labai kokybiško apšvietimo. Tai - dekoratyvinė lemputė, kuri šiuolaikinių technologijų dėka kuria realistišką liepsnos įspūdį. Bet kaip?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

YWXLight E27“ - 3,5 W LED lemputė, cilindro formos korpuse slepianti net 99 LED elementus. Labai geromis apšvietimo savybėmis „YWXLight E27“ tikrai nepasižymi, nes tai - dekoratyvinio apšvietimo dalis. Gamintojas teigia, kad ši lemputė geriausiai tinka dekoratyviniams retro stiliaus šviestuvams.

„YWXLight E27“ šviesos srautas siekia 300-350 liumenų - tai tikrai nėra daug. Visgi, svarbiausia tai, kad daugybė LED elementų mirksi kurdami realistišką liepsnos iliuziją. Net šviesos spalvos temperatūra, kuri siekia 1300K, yra artima natūraliai liepsnai.

Liepsnos animacija kuriama paeiliui užsidegant ir užgęstant LED elementams už peršviečiamo balto plastiko korpuso. LED yra išdėlioti aplink visą lemputę, todėl „YWXLight E27“ tinka daugelio tipų šviestuvams. Nurodoma, kad ši lemputė turi tris režimus - lėto, greito mirgėjimo ir maksimalaus apšvietimo.

Tai kur „YWXLight E27“ tiks geriausiai? Lauko šviestuvams, naktinėms lempelėms, moderniai restauruotiems senoviniams šviestuvams ar jūsų pačių sukurtiems šviestuvams. „YWXLight E27“ naudoja įprastą E27 standarto sriegį (27 mm) - tinka daugeliui šviestuvų.

„YWXLight E27“ šiuo metu kainuoja €8,58.

Verta pastebėti, jog tai - geriausiai vertinama dekoratyvinė lemputė Gearbest.com portale, šiuo metu turinti 4,73 žvaigždutes iš 5, o komentaruose teigiama, kad liepsnos efektas yra net geresnis, nei pradiniai pirkėjų lūkesčiai ar internete matomi nufilmuoti vaizdai. 

Štai kaip atrodo deganti „YWXLight E27“ lemputė:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(7)
(3)

Komentarai ()