Kinijos turgelio stebuklai: geriausios ausinės ir belaidės kolonėlės, kurias galima įsigyti per didžiausią pavasarinį „Gearbest“ išpardavimą 4-ojo gimtadienio proga  ()

Šiomis dienomis „Gearbest“ pradeda švęsti 4-ąjį gimtadienį, o tai reiškia, kad jau nuo kovo 20 dienos prasidėjo bene didžiausias pavasarinis išpardavimas su pačiomis geriausiomis kainomis. Ir kainos tikrai geros - į gimtadienio išpardavimus įtrauktas prekes galima įsigyti kaip niekada pigiai. Tik klausimas, o ką pirkti - juk prekių ten galimybė, tai kaip išsirinkti ne tik gerą produktą, bet ir to, ko tikrai reiktų?.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gearbest 4-tas gimtadienis ir žaidimai tęsis net kelias savaites, tačiau ilgai delsti nevertėtų - per tokius masinius išpardavimus apyvartos eina didžiulės, o pačių geriausių prekių kiekis vistiek yra ribotas. 

Technologijos.lt portalas jau ilgai aprašinėja įvairias prekes, jas lygina, analizuoja ir konspektuoja kitų portalų apžvalgas ir patys daro apžvalgas, seka, kokius apdovanojimus skiria tarptautiniai ekspertai. Visa tai padeda atskirti pelus nuo grūdų - nors pasaulyje nėra nei vieno idealaus daikto, bet yra tokių, kurie ryškiai spindi kitų atžvilgiu ir yra nepalyginamai geresni už konkurentus. 

Tad jei galvojate kažką pirkti iš Gearbest su didžiosiomis pavasario nuolaidomis, pirmiausia ir rekomenduojame pasižvalgyti būtent į tokias mūsų atrinktas prekes. O pats pirmasis rinkinukas yra apie garso įrangą - čia surasite pačias geriausias ir populiariausias kiniškas ausines, tikrai gerą kainos ir kokybės santykį turinčias belaides kolonėles ir tiesiog nepamainomą daiktą norintiems muzikos patogiai klausytis automobilyje - „Xiaomi Roidmi 3S“.

1. „Xiaomi Mi IV Hybrid“ į ausis įstatomos ausinės:  aukštų ir žemų tonų maksimumas - tiesiog idealu klausytis roko ar elektroninės muzikos

Įprastinė kaina 20€, dabar Gearbest kainuoja 12,24 €, sutaupote 7€.

Šios ausinės dar vadinamos „Xiaomi Mi Quantie Pro Hybrid“, „Mi In-Ear Headphones Pro“ arba „ Mi Piston 4“.

Kuo ypatingos? Yra itin dažnai minimos įvairiuose pigių ausinių topuose - jos čia užima vieną iš pirmųjų vietų. „Business Insider“ žurnalistas Jeffas Dunnas, išbandęs daugybę skirtingų ausinių, nuo pačių brangiausių iki pigiausių, teigia, kad jam yra geresnės nei originalios „Apple“ ausinės.

Tai itin populiarus ir perkamas produktas iš Gearbest – turi daugiau nei 7800 vertinimų, o bendras balas 4.91/5. Atsižvelgiant, kiek daug pirkėjų liko patenkinti šiuo produktų, tai išskirtinai geras produktas.

Transduktoriai. Turi hibridinius transduktorius: vieną dinaminį ir dvi subalansuotas armatūras.

Grojamas diapazonas primena raidę V - ausinės stipriai groja žemas ir aukštas natas, tačiau silpniau perteikia vidutinius tonus. Klausantis muzikos yra labai stipriai akcentuojamos aukštos natos ir klausantis kai kurių muzikos kūrinių tai pradeda erzinti. Stiprūs žemi tonai.  Buvo kuriamos ypatingai žemų ir aukštų natų mėgėjams, tad idealu klausytis roko ir elektroninės muzikos.

Medžiagos ir dizainas. Ausinės yra metalinės, be pigaus plastiko, su tvirtu pintu laidu ir tradicine 3,5 mm jungtimi. Ant laido sumontuoti trys mygtukai valdyti muzikos grotuvui ir atsiliepti į skambučius, bei aukštos kokybės mikrofonas. Mygtukai yra arti vienas kito ir labai panašūs, kaip ir minima apžvalgoje, juos galima lengvai  sumaišyti, ką paspausti ir šia prasme yra patogesnės „Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD“. 

Pakuotėje yra  4 poros ausinių pagalvėlių. Vienos jau uždėtos ant ausinuko. Visos poros yra skirtingo dydžio. Deja, pakuotėje nėra patogaus dėklo.

Daugiau informacijos: „Xiaomi Mi IV Hybrid“ apžvalgos ir pristatymai 

2. „Xiaomi Hybrid Pro HD“ į ausis įstatomos ausinės: tobulas kurinys norintiems švaraus garso, vokalo ir vidutinių tonų

Įprastinė kaina 30€, dabar Gearbest kainuoja 17,96 €, sutaupote 12€.

Šios į ausis įstatomos ausinės dar vadinamos „Xiaomi Mi in-Ear Headphones pro HD“.

Kuo išsiskiria? „Xiaomi Hybrid Pro HD“ yra gana panašios į „Xiaomi Mi IV Hybrid“, tačiau „Xiaomi Hybrid Pro HD“ ausinių mygtukai yra žymiai aiškiau vienas nuo kito atskirti, todėl gerokai lengviau ir patogiau jais naudotis. Taip pat ausinės yra kiek didesnės bei skiriasi muzikos kokybė.

Transduktoriai. Turi hibridinius tranduktorius: du dinaminius ir vieną subalansuotos armatūros. Taip pat grafeno diafragmą.

Grojamas diapazonas: akcentuojamas vokalas ir vidutiniai tonai. Žemos natos tapo minkštesnės ir ne tokios galingos, kaip „Xiaomi Mi IV Hybrid“. Ir kaip teigia „Xiaomi Hybrid Pro HD“ apžvalgoje jos autorius, bendras garsas yra švaresnis nei „Xiaomi Mi IV Hybrid“ ausinėse. Su „Xiaomi Hybrid Pro HD“ gerai klausytis džiazo, bliuzo, vokalinės ir instrumentinės muzikos.

Medžiagos ir dizainas.  Pačios ausinės yra iš metalo ir plastiko, „Xiaomi Hybrid Pro HD“ ausinės yra kiek didesnės ir nėra chromuotos, kaip jų pirmatakai „Xiaomi Mi IV Hybrid“. Ausinių kištukai yra metaliniai.

Pakuotėje yra  4 poros ausinių pagalvėlių. Vienos jau uždėtos ant ausinuko. Visos poros yra skirtingo dydžio. Pakuotėje yra specialus medžiaginis maišelis ausinėms

Visos „Xiaomi Hybrid Pro HD“ apžvalgos ir išsamesni aprašymai

3. „Superlux HD681“ ausinės: tai pereinamasis narkotikas į Hi-Fi pasaulį, o žaidimams - nieko geriau nerasite

Įprastinė kaina 25€, dabar Gearbest kainuoja 16,33 €, sutaupote 9€.

Kuo išsiskiria? Šimtus ausinių išbandęs žurnalistas „Superlux HD681“ apžvalgoje šias itin pigias ausines apibūdino taip: „tai gali būti pereinamasis narkotikas į Hi-Fi pasaulį“. Tai yra pusiau atviros ausinės, dėl ko atrodo tarsi muzika skambėtų didelėje salėje.

Grojamas diapazonas: kartais pasireiškia perdėtas aukštesnių vidutinių tonų dominavimas, neblokuoja pašalinių garsų. Tačiau bendrai yra itin aukštas muzikos detalumas, bei gerai sureguliuoti žemi tonai. Kitas apžvalgininkas  „Superlux HD681“ apžvalgoje teigia, kad tai geriausios ausinės už tokią kainą, jei ketinate jas naudoti žaidžiant kompiuterinius žaidimus: garso spektras yra itin platus, o garso kokybė puiki.

Medžiagos ir dizainas.  Nors ausinės yra plastikinės, bet jų yra aukšta surinkimo kokybė, tvirtas rėmas, o vinilu dengti kaušeliai patogiai apglėbia ausis. Standartinis 3,5 mm kištukas. Šioje „Superlux HD681“ apžvalgoje  apžvalgininkui nepatiko keistų raudonų elementų gausą bei krumpliaračius primenantys ornamentai. Šios ausinės tikrai neatrodo kaip puikiai apgalvotas dizainas, o minimalizmas jų kūrėjams apskritai yra svetimas.

Tačiau minėti krumpliaračiai turi vieną funkciją - jų viduryje yra angos, nes „Superlux HD681“ yra pusiau atviros ausinės. Pusiau atviras dizainas neleidžia taip efektyviai blokuoti pašalinių garsų, tačiau muzika skamba tarsi būtų grojama didelėje salėje. Tai reiškia, kad galite muzikos klausytis sėdėdami praktiškai bet kurioje kambario vietoje, tačiau su šiomis ausinėmis į miestą keliauti yra nepatogu. Taip pat reikėtų atsikratyti nereikalingomis „spurgos“ formos atsarginėmis pagalvėlėmis.

Pakuotėje yra pačios ausinės ir specialus maišelis ausinėms.

„Superlux HD681“  ausinių apžvalgos ir aprašymai.  

4. „Xiaomi Sport Bluetooth“ į ausis įstatomos ausinės - idealus pasirinkimas sportuojantiems

Įprastinė kaina 28€, dabar Gearbest kainuoja 17,14 €, sutaupote 10€.

Kuo išsiskiria? Šios ausinės dar vadinamos „Xiaomi Wireless Bluetooth“ ar „Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbunds“. Jos yra skirtos fiziškai aktyviai gyvenantiems žmonėms, yra belaidės ir palaiko „Bluetooth 4.1“.

Garsiakalbius jungiantis laidas „Xiaomi Sport Bluetooth“ ausinėse yra padengtas nuo UV spindulių saugančia danga, o korpusas yra pagamintas iš anoduoto aliuminio - įprastai šioje kainų kategorijoje matysite plastikinius korpusus. Ausinės atitinka IPX4 standartą, todėl nebijo ne tik prakaito, bet ir lietaus.

Talpi ir efektyviai išnaudojama baterija - 100mAh baterijos pakanka 5-6 valandų nepertraukiamam naudojimui užtikrinti. Vienas apžvalgos autorius „Xiaomi Sport Bluetooth“ apžvalgoje teigia, kad testavimo metu, jos atidirbo 6 valandas ir 15 min. Ausinės yra išbandytos ir puikiai veikia nuo -20 laipsnių, iki +70 laipsnių temperatūros aplinkose.

Grojamas diapazonas: žemi tonai yra gana stiprūs ir dominuojantys, tačiau ne per stiprūs. Muzika yra pakankamai garsiai grojama. Šioje „Xiaomi Sport Bluetooth“ apžvalgoje apžvalgininkas teigia, kad sportui skirtos ausinės tiesiog privalo gerai groti energingą šiuolaikišką muziką, tai „Xiaomi“ šiuo gaminiu ir pasiekė. Prie to prisidėjo metalizuota diafragma ir nepriklausoma garso kamera, kuri užtikrina garso realistiškumą. Tačiau vidutiniai tonai yra silpnoki, norėtųsi, kad jų būtų daugiau. Aukštų tonų yra užtektinai.

Medžiagos ir dizainas.  Jų laidas eina virš ausies, todėl ausinių garsiakalbiai sumontuoti patogiuose kabliukuose, kurie tvirtai laikosi ausyje. Šį kabliuką, žinoma, galima sureguliuoti taip, kad jis tobulai atitiktų ausies formą. Ausinės sveria vos 17,8 gramus, todėl jas galima dėvėti ilgą laiką. Atgaliai yra padengti specialia nano medžiaga, kuri leidžia juos itin lengvai nuvalyti. Ant ausinių korpuso yra ir pora mygtukų, skirtų dainoms perjungti, atsiliepti į skambučius, pagarsinti muziką ir taip toliau. Ausinės turi aukštos kokybės MEMS mikrofoną.

Pakuotėje yra pačios ausinės, penkios ausinių pagalvėlių poros, „microUSB“ laidas ir naudojimo instrukcija kinų kalba.

„Xiaomi Sport Bluetooth“ ausinių apžvalgos ir pristatymai

5. „Bluedio T2+“ ausinės - geriausi vertinimai tarp visų garsaus gamintojo belaidžių ausinių

Įprastinė kaina 40€, dabar Gearbest kainuoja 28,06 €, sutaupote 12€.

Šios ausinės yra belaidės, palaiko „Bluetooth 4.1“. Jos gali pasigirti itin ilgai atlaikančia 220 mAh baterija, integruotais funkciniais mygtukais, mikrofonu, FM radiju ir TF tipo kortelės lizdu.

Čia dar galima pridėti ir tai, kad kiekvieną potencialų pirkėją taip pat visuomet nustebina realizuotas unikalus sulankstomas „Bluedio T2+“ ausinių dizaino sprendimas. Jas vienu metu galima suporuoti su dviem išmaniaisiai telefonais, taip pat suderinamos ir su kompiuteriu.

Turi dinaminius transduktorius, standartinį 3,5 mm kištuką.

Pakuotėje yra „Bluedio T2+“ ausinės, „USB“ laidas ir naudojimo instukcija, beje, anglų kalba.

Apie „Bluedio T2+“ ausines dar nespėjome parašyti išsamesnių apžvalgų, bet jų išskirtinumą rodo itin aukštas pirkėjų vertinimas - jos surenka 4,86 balo, kai mūsų aprašytoje „Bluedio T4S“ ausinių apžvalgoje išgirtos ausinės „Bluedio T4S“ surenka viso labo 4.76 balus. Tad jei jei jau „Bluedio T4S“ su tokiu balu yra giriamos apžvalgose, tai „Bluedio T2+“ turėtų būti dar geresnės ausinės. 

6. „Xiaomi Mi Smart“ - geriausia belaidė garso kolonėlė iki 100€ su aktyviais žemo dažnio garsiakalbiais ir daugybe papildomų funkcijų

Įprastinė kaina 105€, dabar Gearbest kainuoja 77,25 €, sutaupote 28€.

„Xiaomi Mi Smart“ yra neabejotinai geriausia belaidė kolonėlė iš Kinijos iki 100€, jei norite maksimalios garso kokybės ir visapusiško funkcionalumo. Belaidžių kolonėlių apžvalgoje „Xiaomi Mi Smart“ buvo priskirta prie aukščiausios garso kokybės kolonėlių grupės, o taip pat prie funkcijų įvairove pasižyminčų kolonėlių. 

„Xiaomi Mi Smart“ bene labiausiai džiugina net keturiais integruotais garsiakalbiais – du yra 2,5 colių žemų dažnių, o kiti du – 2 colių aukštų dažnių garsiakalbiai. Galia siekia 30 W, o maitinamas iš elektros tinklo. Korpusas pagamintas iš plastiko, sveria apie 1,63 kg.

Nors specifikacijose nerašoma, bet panašu, kad naudojami aktyvūs žemų dažnių garsiakalbiai, o tai užtikrina itin aukštą garso lygį ir gerą kokybę. O tai jau kokybės ir prabangos ženklas - tokius garsiakalbius turi kolonėlės, kurios kainuoja gerokai daugiau nei 100€.

Taip pat stebina ir savo ryšių galimybėmis. „Xiaomi Mi Smart“ aprūpinta ne tik „Bluetooth 4.1“ ryšio moduliu, bet gali pasigirti ir integruotu 2,4 GHz bei 5 GHz dažnių ruože veikiančiu WiFi 802.11b/g/n/ac ryšio moduliu bei standartine 3.5 mm audio jungtimi. 

Be to, „Xiaomi Mi Smart“ kolonėlė taip pat turi 8 GB vidinę ROM atmintį ir palaiko išorines per USB jungtį prijungiamas duomenų laikmenas bei esant reikalui dar gali būti naudojama ir kaip žadintuvas.

Prie „Xiaomi Mi Smart“ minusų kartais minima, kad ji neturi baterijos ir yra sunki. Tačiau tai ne minusai, o protingi sprendimai - 30W galios kolonėlei baterija tik dar labiau padidintų svorį ir kainą, o naudos būtų ne taip jau ir daug. Sąlyginai didelis svoris rodo tik tai, kad joje naudojamos kokybiškos medžiagos  su aktyviais žemo dažnio garsiakalbiais. 

Vienintelis iš tikro aiškiau pastebimas trūkumas - tai plastikinis korpusas. Aukščiausios klasės kolonėlės turi medinį korpusą, tačiau jų kaina 2-3 kartus didesnė - „Xiaomi Mi Smart“ tiesiog turėjo kažką aukoti, kad būtų konkurencinga. 

7. „Xiaomi Roidmi 3S“ - tiems automobiliams, kurie dar nesupranta muzikos iš „Bluetooth“ ryšio ir trūksta USB įkroviklio

Įprastinė kaina 14€, dabar Gearbest kainuoja 11,43 €, sutaupote 2,57€.

Prie garso įrangos tiesiog negalėjome neįtraukti ir kiek neįprasto, bet labai naudingo įrenginio - „Xiaomi Roidmi 3S“, kuris leidžia muzikos klausytis automobilyje iš telefono ar bet kokio kito įrenginio, kuris ją transliuoja per „Bluetooth“ ryšį.

Tai aktualu ne patiems naujausiems automobiliams, kuriems dar trūksta kai kurių išmaniųjų funkcijų ir juose nėra nei USB lizdų, nei  „Bluetooth“ ryšį suprantančių įrenginių. 

„Xiaomi Roidmi 3S“ veikia labai paprastai - prisijungia prie išmaniojo įrenginio per „Bluetooth“ ryšį, o paskui transliuoja iš jo grojamą muziką FM dažniu tiesiai į automobilio audio sistemą. 

Tačiau tai ne vienintelės jo galimybės - tai taip pat ir išmanusis automobilinis USB įkroviklis jūsų išmaniesiems prietaisams su dviem USB lizdais. 

Apie šį įrenginį detaliai rašėme „Xiaomi Roidmi 3S“ išsiamioje apžvalgoje, tad paminėsime esminius momentus:

1) Pagamintas iš kokybiško plastiko ir metalo. Dizainas yra gražus;

2) Gaminyje numatyta apsauga nuo per didelio srovės suvartojimo, įtampos šuolių, perkaitimo, užtrumpinimo;

3) Įėjimo įtampos 12-24 V, išėjimo įtampa 5 V, kiekvienam išėjimui tenka po 2.4 A stiprumo srovės. Tiesa, maksimali suminė srovė apribota ties 3.4 A. Deklaruojamas energijos konvertavimo efektyvumas - iki 95%;

4) „Roidmi Life“ programėle naudotis nesudėtinga. Reguliuojamas dažnio diapazonas apima 87.5-108.0 MHz, nustatymas keičiamas kas 0.1 MHz. Muzikos transliavimas vyksta stabiliai, krovimo funkcija taip pat veikia be sutrikimų.

8. „Bluedio BS – 5“:  turbūt pigiausia belaidė kolonėlė su žemų dažnių garsiakalbiais, akumuliatoriumi ir gera garso kokybe

Įprastinė kaina 42€, dabar Gearbest kainuoja 33,80 €, sutaupote 8,20€.

Tai bene geriausia alternatyva „Xiaomi Mi Smart“ kolonėlei, jei pastarosios kaina yra per didelė, norisi kažko lengvesnio ir dar su vidine baterija. Tačiau teks susitaikyti su kai kuriais kompromisais. 

Iš tikro, „Bluedio BS – 5“ belaidė kolonėlė yra išskirtinė - tai turbūt pati pigiausia „Bluedio“ gaminama belaidė kolonėlė, bet iš išlaikanti labai gerą garso kokybės lygį. 

„Bluedio BS – 5“ turi pilnai plastikinį korpusą, kuris nepasižymi kokiais nors išskirtinai gražiais bruožais - viskas dėl kainos.  Visgi, paprastoji „Bluedio BS – 5“ atrodo visai padoriai.

Abi korpuso puses, tiek su garsiakalbiais, tiek su pasyviais žemų dažnių elementais, dengia tankūs tinkleliai, o viršuje yra valdymo mygtukai.

Ši kolonėlė turi du įprastus 52 mm garsiakalbius priekyje ir porą pasyvių žemų dažnių garsiakalbių gale, maksimalus signalo galingumas - 5W. Tai vienas iš ryškesnių kompromisų, kodėl ji nusileidžia „Xiaomi Mi Smart“ - pasyvūs garsiakalbiai leidžia sumažinti kainą, bet prarandama galia.  Tačiau nežiūrint to, ji puikiai atkuria visą dažnių spektrą. Taip pat „Bluedio“ pasirūpino ir giriama 3D garso technologija, kuri ypač praverčia žiūrint filmus. 

„Bluedio BS – 5“ pasižymi funkcionalumu - „Bluetooth 4.1“ technologija užtikrina greitą ir stabilų ryšį, kuris tausoja baterijos energiją. Ji taip pat leidžia kolonėlei nuo įrenginio nutolti per 10 metrų atstumą. „Bluedio BS – 5“ turi 3000 mAh bateriją, kurios pakaks 5 darbo valandoms.

Kolonėlės viršuje yra eilė mygtukų, kurie leidžia trumpam išjungti garsą, perjungti dainą, pagarsinti muziką ir pakelti telefono ragelį. „Bluedio BS – 5“ veikia ir kaip laisvų rankų įranga. Tai ypač pravers jei šią kolonėlę naudosite savo darbo vietoje.

Palyginamoji lentelė

Garso įranga

Pirkėjų bendras balas
 

(didžiausia galima reikšmė 5 balai)

Pirkėjų vertinimų kiekis

Įprastinė kaina be nuolaidos

Kaina su 4-ojo Gearbest gimtadienio nuolaida

Sutaupote

„Xiaomi Mi IV Hybrid“ ausinės

4,91

7841

20 €

12,24 €

7 €

„Xiaomi Hybrid Pro HD“ ausinės

4,88

3119

30 €

17,96 €

12 €

„Superlux HD681“ ausinės

4,9

576

25 €

16,33 €

9 €

„Xiaomi Sport Bluetooth“ ausinės

4,85

2594

28 €

17,14 €

10 €

„Bluedio T2+“ ausinės

4,86

1216

40 €

28,06 €

12 €

„Xiaomi Mi Smart“ belaidė garso kolonėlė

4,84

204

105 €

77,25 €

28 €

„Xiaomi Roidmi 3S“

4,91

1367

14 €

11,43 €

2,57 €

„Bluedio BS – 5“ belaidė kolonėlė

5

2

42 €

33,80 €

8,20 €




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(4)
(3)

Komentarai ()