Kinijos turgelio stebuklai: anonso proga su nuolaida siūlomas išmanusis laikrodis „TenFifteen F2“ – AMOLED ekranas, GPS imtuvas ir net nano SIM kortelės lizdas  (3)

Greičiausiai sutiksite, kad vietiniai Kinijos gamintojai itin greitai tapo išmaniųjų laikrodžių rinkos lyderiais bei ekspertais. Jeigu progresas vyks taip stulbinančiai greitai, tai labai panašu, kad kiniškų išmaniųjų laikrodžių laukia analogiška sėkmės istorija kaip ir Kinijoje gaminamų išmaniųjų telefonų. Tokiomis prognozėmis norisi tikėti dar labiau tada, kai dienos šviesą išvysta tokie išmanieji laikrodžiai kaip „TenFifteen F2“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanusis laikrodis „TenFifteen F2“ potencialių pirkėjų dėmesį bene labiausiai traukia dėl patrauklaus dizaino, kuris šiuo atveju daugeliui primena įprastą klasikinį laikrodį. Šį įvaizdį padeda sukurti ne tik dirbtinės odos išmaniojo laikrodžio apyrankė, bet ir iš nerūdijančio plieno pagamintas „TenFifteen F2“ korpusas. Tuo tarpu nepriekaištingą ekrano ryškumą bei kokybę padeda užtikrinti Super AMOLED technologijos ekranas (400 x 400). Būtent jo dėka vaizdas ekrane atrodo itin tikroviškai, o tai aplinkinius kartais net priverčia patikėti, jog „TenFifteen F2“ – tai paprastas klasikinis, tačiau labai gerai atrodantis laikrodis.

Šiuo atveju norisi pabrėžti ir tai, kad „TenFifteen F2“ išmanusis laikrodis puikiai atstoja fizinį aktyvumo asistentą, kadangi gali skaičiuoti ne tik sudegintas kalorijas bei nueitus žingsnius, bet dar gali pasigirti ir integruotu pulsometru. Įdomu ir tai, kad „TenFifteen F2“ yra aprūpintas GPS ryšio moduliu, kas leidžia itin tiksliai apskaičiuoti ir dienos metu įveiktą atstumą. Be to, reikėtų nepamiršti dar ir to, kad šiame išmaniajame laikrodyje yra įdiegta „Android 5.1“ operacinė sistema, todėl esant reikalui „TenFifteen F2“ galima naudoti ir kaip nesudėtingą GPS navigaciją.

Būtent išmaniajame laikrodyje įdiegta pažangi operacinė sistema „TenFifteen F2“ savininkui atveria ir daugybę kitų galimybių. Kitaip sakant, „TenFifteen F2“ leis naudotis ne tik „Skype“ ar „Google“ paslaugomis, bet taip pat padės stebėti orų prognozes ar netgi sekti socialinių tinklų naujienas. Prie visa to dar reikia pridėti ir tai, kad šis išmanusis laikrodis turi nano SIM kortelės lizdą, kas leidžia „TenFifteen F2“ naudoti ir kaip paprastą 2G/3G išmanųjį telefoną.

Tuo tarpu techninių charakteristikų aspektu „TenFifteen F2“ išmanusis laikrodis taip pat nenuvilia, nes gali pasigirti integruotais WiFi ir Bluetooth ryšio moduliais, pakankamai našiu keturių branduolių „MediaTek MTK6580“ centriniu procesoriumi, 1 GB operatyviąja RAM atmintine, 380 mAh talpos baterija bei 16 GB vidine ROM atmintimi.

Galiausiai skubame pranešti, kad anonso proga šiam išmaniajam laikrodžiui yra taikoma santykinai didelė nuolaida, todėl šiuo metu Kinijos elektroninėse parduotuvėse „TenFifteen F2“ galite įsigyti už tikrai itin patrauklią 90 eurų kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(5)
(1)

Komentarai (3)