Kinijos turgelio stebuklai: rekordiškai atpigęs išmanusis dantų šepetėlis „Xiaomi Soocas X3“ ir vienas geriausių biudžetinių dronų „Hubsan X4 H502E“ bei išskirtinio ekrano apyrankė „Huawei Honor A2“ (Video)  ()

Skaitytojai, kurie domisi įvairiais elektroniniais aksesuarais iš Kinijos, šią savaitę būtinai privalo pasidomėti „Kick Off Sale“ išpardavimo pasiūlymais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kick Off Sale“ išpardavimas ypatingas tampa būtent dėl tos priežasties, nes jame už mažesnę nei įprastai kainą dabar galite įsigyti pripažinimo tarptautiniu mastu jau spėjusius susilaukti įvairius kiniškus aksesuarus.

Rekordiškai atpigęs išmanusis dantų šepetėlis „Xiaomi Soocas X3“

Elektriniai dantų šepetėliai nėra naujiena, tačiau gana ilgą laiką į pirkėjų akiratį jie nepatekdavo. Vis dėlto viskas kardinaliai pasikeitė pasirodžius tokiems elektriniams dantų šepetėliams, kaip „Xiaomi Soocas X3“. Priminsime, kad nuo pernai metų šis elektrinis dantų šepetėlis reguliairiai patenka į produktų, kuriuos lietuviai dažniausiai pirko Kinijoje dešimtukus. Šiuo atveju svarbu yra ir tai, kad dabar „Xiaomi Soocas X3“ yra parduodamas su itin didele nuolaida vos už 35€.

Svarbu priminti, kad apie elektrinį dantų šepetėlį „Xiaomi Soocas X3“ labai gerai atsiliepia ne tik pirkėjai (beveik 1500 vertinimų vidurkis siekia 4.92 balus), bet ir apžvalgininkai – vienas jų rėžė skambią frazę, kad „šepetėlis galėtų sukelti revoliuciją burnos higienos srityje“.

Šis įrenginys puikiai išvalo dantis todėl, nes vibruoja itin aukštu dažniu ir turi ištobulintus šepetėlius su labai tankiais šereliais. Įjungtas  šepetėlis vibruoja daugiau nei 37 tūkstančius kartų per minutę, todėl dantys yra valomi itin efektyviai. Be to, „Xiaomi Soocas X3“ „Bluetooth“ ryšiu gali būti prijungtas prie išmaniojo telefono ir taip pat maloniai stebina integruota 1000 mAh talpos baterija (laiko net apie 25 dienas) bei savo atsparumu vandeniui (IPX7).

Tiesa, norėdami prijungti prie išmaniojo telefono, paskaitykite šią „Xiaomi Soocas X3“ apžvalgą – yra keli dalykai, kuriuos reikėtų žinoti.

30€ pigiau siūlomas dronas „Hubsan X4 H502E“

Skaitytojai, kurie jau seniai svajoja apie droną, šią savaitę būtinai privalo atkreipti dėmesį į „Hubsan X4 H502E“ skraidyklę. Priminsime, kad dar pernai „Hubsan X4 H502E“ Kinijoje per išpardavimus kainuodavo beveik 80 eurų, tačiau šią savaitę šiam dronui yra taikoma ypatinga nuolaida, todėl dabar jį galite įsigyti vos už 50 eurų.

Šis dronas ypatingas tuo, nes turi integruotą 720p raiškos (1280 x 720) kamerą, 6 ašių giroskopą, GPS ryšio modulį, palaiko 32 GB talpos TF tipo atminties korteles bei su vienu pilnu baterijos įkrovimu gali būti naudojamas apie 12 minučių. Žinoma, tai nėra aukščiausio lygio produktas – tokių kainos yra daugiau nei 5 kartus didesnės, tačiau daugumai mėgėjų jis turėtų patikti. Būtent tai šiuo metu patvirtina ir itin daug gerų atsiliepimų ne iš ko kito, bet iš pačių „Hubsan X4 H502E“ drono pirkėjų – daugiau nei 150 pirkėjų jam skyrė 4.83 balus iš 5 galimų.

Išskirtinį ekraną turintis fizinio aktyvumo asistentas „Huawei Honor A2“

Jeigu ieškote tikrai stilingai atrodančio fizinio aktyvumo asistento už prieinamą kainą, tai šią savaitę būtinai rekomenduojame pasidomėti 23 eurus kainuojančiu fiziniu aktyvumo asistentu „Huawei Honor A2“.

Esminis skiriamasis bruožas, kuris leido šiam fiziniam aktyvumo asistentui itin greitai išpopuliarėti, tai yra labai gera kaina ir santykinai didelis 0,96 colių įstrižainės lietimui jautrus ekranas. Priminsime, kad šio tipo aksesuaruose lietimui jautrus ekranas kol kas yra gana didelis deficitas – tokio sprendimo, deja, bet negali pasiūlyti net ir populiarus „Xiaomi Mi Band 2“ fizinis aktyvumo asistentas.

Galiausiai „Huawei Honor A2“ fizinis aktyvumo asistentas ypatingas tampa ir dėl integruoto Bluetooth 4.2 ryšio modulio, net iki 9 dienų be papildomos įkrovos tarnaujančios 95 mAh talpos baterijos, realiu laiku veikiančio pulsometro bei taip pat dėl savo atsparumo vandeniui ir dulkėms (IP67).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(4)
(-1)

Komentarai ()