„Xiaomi“ nusprendė patobulinti net ir paprastą siurblį: štai ką tokio sukūrė ir kas iš to gavosi (Video)  ()

Triukšmingų ir nepatogių dulkių siurblių laikai baigėsi - prasideda belaidė era. Akumuliatoriniai dulkių siurbliai turi galybę privalumų, bet kaip dėl trūkumų? Šis su nuolaida siūlomas „Xiaomi Roidmi“ yra pasirengęs jus nustebinti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kokius trūkumus gali turėti akumuliatorinis dulkių siurblys? Na, tikriausiai pirmiausia susimąstote apie baterijas. Tačiau „Xiaomi Roidmi“ turi net 2500 mAh talpos elementą, kuris gali būti įkrautas per 2,5 valandas. Tuomet dulkių siurblys be pertraukos veiks 50 minučių. Tai daug ar mažai? Gamintojas skaičiuoja, kad per šį laiką galima išvalyti net 350 kvadratinių metrų plotą.

Tikriausiai taip pat pagalvojote, kad akumuliatoriniai dulkių siurbliai siurbia kur kas silpniau, bet ir tai nėra tiesa. „Xiaomi Roidmi“ oro cirkuliacija pasiekia 1100 litrų per minutę. Šalia to pridėkite ir įspūdingą keturių lygių filtravimo sistemą ir lengvai įsivaizduosite, kaip šis dulkių siurblys atsikrato net 99 % dulkių.

Kaip jau galite įsivaizduoti, akumuliatoriniai dulkių siurbliai turi daugiau privalumų nei trūkumų. Pavyzdžiui, juos labai patogu naudoti ant kitų paviršių. „Xiaomi Roidmi“ galite sutrumpinti nuėmę pagrindinį vamzdžio segmentą. Taip galėsite nusiurbti baldus ir patalynę - gamintojas teigia, kad šis prietaisas negailestingai šalina ir patalynės erkutes. Lygiai taip pat „Xiaomi Roidmi“ pasitarnaus ir tvarkant automobilį - jis yra pakankamai mažas, o ir laidais nereikės rūpintis.

Prie „Xiaomi Roidmi“ siurblio antgalio yra sumontuotas LED apšvietimas, o pats antgalio šepetėlis sukasi, kad nuo kilimo pakeltų visus nešvarumus. „Xiaomi Roidmi“ pasižymi ergonomišku moderniu dizainu ir yra pakankamai lengvas - sveria 2,5 kg. Galiausiai, šis dulkių siurblys dar ir veikia palyginti tyliai - kelia 75 dB triukšmą.

„Xiaomi Roidmi“ dulkių siurblys yra pakankamai naujas produktas - Gearbest.com portale turi vos vieną įvertinimą. Aišku, tas įvertinimas yra maksimalus - pirkėjas iš Lenkijos nesižavėjo kaina, bet pastebėjo, kad „Xiaomi Roidmi“ valo nepriekaištingai.

O kaip dėl tos kainos? Šiuo metu puikus metas įsigyti ir išbandyti šį dulkių siurblį, nes jam taikoma 27 % nuolaida. „Xiaomi Roidmi“ kainuoja €287,10.

„Xiaomi Roidmi“ siurblio reklama

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(15)
(11)
(4)

Komentarai ()