Geras, bet trumpas pasiūlymas: dvigubai pigiau parduodamas „ECOVACS DG801“ - pigus robotas-dulkių siurblys su itin žemu korpusu, 1000 PA siurbimo galia ir drėgno valymo funkcija („ECOVACS DG801“ kaina, Specifikacijos)  ()

„ECOVACS DG801“ - tai nebrangus robotas-dulkių siurblys. Jis yra labai funkcionalus, turi du šoninius šepetėlius ir vieną pagrindinį. Jo siurbimo galia siekia 1000 PA, jis nesunkiai išvengia kliūčių ir užlipa ant kilimo. Gamintojui pavyko sumažinti kainą tiesiog atsisakius išmaniųjų funkcijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „ECOVACS DG801“ specifikacijos

  • Galia: 22W elektrinė galia, 1000PA siurbimo galia - susiurbia nuo dulkių iki kruopų.
  • Režimai: automatinis, zonos, perimetro ir rezervacijos.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: nėra;
  • Garsas: 60 dB;
  • Filtras: standartinis dulkių filtras.
  • Apsaugos: Išvengia kliūčių ir nukritimo nuo laiptų, lengvai užvažiuoja nuo grindų ant kilimo.
  • Dulkių dėžutės talpa: 350 ml.
  • Vandens talpa: 300 ml.
  • Baterija:  2600mAh; vienu įkrovimu gali išsiurbti 150 kv. m. plotą; veikimo trukmė 120-150 min; automatiškai grįžta į įkrovimo stotelę.
  • Išskirtinės savybės: planuoja maršrutą, tikrina praleistas vietas, automatiškai plauna grindis.
  • Pakuotė: siurblys, įkrovimo stotelė, valdymo pultas, vandens talpa, instrukcijos anglų kalba, laidas, du šepečiai, drėkinama šluostė, didelis šepetys, dvi AAA baterijos.
  • Matmenys ir masė: itin žemo profilio – vos 7,2 cm aukščio (31,00 x 31,00 x 7,20 cm), 2,5 kg

„ECOVACS DG801“ kaina

„ECOVACS DG801“ – tai neišmanus biudžetinės klasės robotas-dulkių siurblys su plovimo funkcija. Be nuolaidų - tai įprastos kainos produktas, kuomet reikia svarstyi jo ir konkurentų pranašumus, kad nuspręsti ką rinktis. Bet jei siūlomas už pusę savo kainos, jis konkurencijos praktiškai neturi. 

Pagrindiniais parametrais jis šiek tiek primena „ILIFE A6“ - tai dar vienas biudžetinės klasės robotas siurblys, dabar kainuojantis €171.39. Abu šie įrenginiai yra pigesni itin populiarūs „Xiaomi“ robotai dėl labai paprastos priežasties – jie neturi išmaniųjų funkcijų, kurių žmonėms dažnai tiesiog nereikia ir nesudaro virtualaus žemėlapio, kuris mažesnėms patalpoms irgi nėra būtinas. 

Abu šie robotai pasižymi itin žemu siluetu. „ILIFE A6“ aukštis siekia vos 8 cm, todėl jis lengvai palenda po baldais. „ECOVACS DG801“ šį rodiklį dar labiau pagerina – šio įrenginio aukštis siekia tik 7,2 cm. Abu dulkių siurbliai yra gana tylūs, bet vėlgi - „ECOVACS DG801“ yra šiek tiek tylesnis (60 dB prieš 65). Galiausiai, abu įrenginiai moka išvengti kliūčių, nenukristi nuo laiptų, užlipa ant kilimo.

Įdomu tai, kad baterijų talpa nežymiai skiriasi „ECOVACS DG801“ naudai (2600 mAh prieš 2500), tačiau ilgiau vienu įkrovimu dirba „ILIFE A6“ (160 min. ir 150-200 kv. metrų prieš 150 min. ir 150 kv. metrų). Tačiau taip yra todėl, kad „ECOVACS DG801“ turi vieną funkciją, kuria konkurentas pasigirti negali – jis plauna grindis.

„ECOVACS DG801“ turi drėgnojo valymo funkciją. Tam pakuotėje rasite specialią 300 ml vandens talpą ir šluostę. Itin didelių nešvarumų šis įrenginys įveikti tiesiog negali dėl savo dydžio, tačiau naudojant kasdien jis tikrai padės kovoti su dulkėmis.

Abu siurbliai pasižymi 1000PA siurbimo galia, kurios robotams tikrai pakanka, nes jie yra naudojami dažniau nei įprasti dulkių siurbliai.

„ECOVACS DG801“ turi 4 režimus - automatinį, zonos, perimetro ir rezervacijos. Pastarasis režimas leidžia nustatyti laiką, kada siurblys gali dirbti niekam netrukdydamas. Kadangi tai nėra išmanus įrenginys, jį tenka valdyti pulteliu, o ne kokia nors išmania programėle. Jis savo sensorių pagalba susiplanuoja maršrutą ir lėtai keliauja per kambarius, kol viską išsiurbia. Kadangi šis įrenginys veikia pakankamai tyliai, jį galite palikti veikti per naktį tuose kambariuose, kuriuose nemiegate ar tiesiog nustatyti tam laikui, kai nebūsite namie.

„ECOVACS DG801“ yra lengvai prižiūrimas, nebrangus robotas-dulkių siurblys, savo funkcionalumu lenkiantis ir ne vieną brangesnį konkurentą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(4)
(-2)

Komentarai ()