TOP 5 įdomiausi daiktai iš Kinijos: nuo unikalaus prietaiso, padedančio užmigti, nusiraminti ar pamedituoti, iki matavimo ruletės su lazeriu ir tikros odos krepšio (Video)  ()

Kinijos turgelis visada stebina produktų gausa ir kainomis. Daug įdomybių savo kraštų parduotuvėse tiesiog nerastume, o kitos čia kainuoja kelis kartus brangiau. Atrinkome dar 5 įdomius daiktus iš Kinijos, kurie yra savaip įdomūs ir naudingi:

- Psichiką raminantis švelnių garsų aparatas

- Automatinė matavimo juosta su 5 gulsčiukais ir net lazeriu

- Tikros odos krepšys kompiuteriui

- Universalus kelioninis išmaniųjų prietaisų įkroviklis 3 viename

- Silikoninis patiesalas darbo vietai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. „9-sound White Noise Sound Therapy Machine“

50 % nuolaida | €19,14

Tai - vadinamojo baltojo triukšmo aparatas. Jis skleidžia labai ramius, monotoniškus garsus, kurių nereikia klausytis. Jie tarsi tampa įprasto garsinio fono dalimi. Tačiau nors į juos neatkreipiate dėmesio, jie veikia jūsų psichiką.

Ar pastebėjote, kad lėktuve jums dažnai norisi miego? Taip raminančiai veikia lėktuvo variklių keliamas ūžesys - daugybė žmonių nejučiomis lėktuve užmiega. Vandenyno bangos, medžių ošimas ir lietus taip pat veikia raminančiai, tačiau juk šių garsų pagal užsakymą negausi.

Tiksliau, gausi, bet reikės specialaus prietaiso. Šis įrenginys turi 9 skirtingus garsus. Tai - monotoniški, ramūs, pakankamai tylūs garso takeliai, kurie be perstojo groja tiek, kiek jums reikia. Šis įrenginys turi laikmatį - galima pasirinkti 15, 30 ar 60 minučių terapiją.

Šis triukšmas, beje, padeda ne tik užmigti. Kai kurie žmonės jį naudoja mokydamiesi, skaitydami ar net medituodami. Šis įrenginys geras ir tuo, kad garso lygį galima reguliuoti rankenėle.

Šis balto triukšmo aparatas naudoja AA tipo baterijas. Šiuo metu jam taikoma 50 % nuolaida ir jis kainuoja €19,14

2. „Multifunctional Laser Infrared Level Instrument 7.5m Tapeline“

€16,80.

Tai - multifunkcinis įrankis. Visų pirma, žinoma, tai yra automatinė matavimo juosta. Tačiau šio daikto korpuse rasite ir porą įprastų gulsčiukų bei lazerinį gulsčiuką. Jis padės tiesiai pakabinti paveikslus, nubrėžti linijas ar įrengti baldus.

Juostos ilgis siekia 7,5 metrus. Jos skalė yra sužymėta ir coliais, ir centimetrais. Aišku, tai yra gana ilga juosta, todėl šis įrankis nėra labai lengvas - jo svoris siekia 358 gramus.

Galinėje šio įrankio korpuso dalyje rasite du mažus gulsčiukus. Jie yra tokie maži, kad sunku pasakyti, ar iš jų bus didelės naudos - jie nėra skirti pakeisti įprastą didelį guslčiuką. Vietoje to, jei leidžia tobulai tiesiai ir lygiai pastatyti juostą taip, kad galėtumėte naudotis lazeriu.

5mW lazeris leidžia perkelti įvairius taškus nuo vienos sienos prie kitos, brėžti tiesias linijas, įsitikinti kabinamų spintelių ar šviestuvų tiesumu. Jis praverčia net maskuojant sienas prieš dažymą. Lazerio spindulys dienos šviesoje matomas net už 68 metrų nuo įrenginio.

Tai yra naudinga juosta remontuojantiems namus. Ji kainuoja €16,80.

3. „FONMOR Genuine Leather Briefcases Men Handbag Cowhide Business laptop bag“

64 % nuolaida | €28,65.

Tai - tikros odos krepšys kompiuteriui. Tai, kad gamintojas naudoja tikrą odą, patvirtina ir komentarai. Šis kasdienis aksesuaras yra ne tik stilingas, bet ir praktiškas. Jame yra nemažai kišenių, jis turi patogias rankenas ir diržą, o viduje įsitaisys ir nešiojamas kompiuteris.

Odinis krepšys yra klasikinis aksesuaras, kurį verta turėti kiekvienam. Jis atrodo kur kas klasiškiau nei sena medžiaginė kuprinė, o ir praktiškumu nesiskundžia. Šis „FONMOR“ krepšys, žinoma, nėra labai prabangus - specialiai paliktos atviros odos briaunos. Tačiau tai reiškia, kad jį galite naudoti kasdien, nesibaimindami per greito susidėvėjimo.

Šis krepšys yra gana praktiškas. Jame tilps dokumentai, kompiuteris, yra atskiros kišenės telefonui, piniginei, kitiems daiktams. Jį bus lengva nešiotis tiek rankoje, tiek ant peties - dirželiai yra pagaminti iš sintetinės medžiagos, kuri yra atspari dėvėjimuisi. Jo išmatavimai - 38 x 28 x 7 cm.

Šiam „FONMOR“ krepšiui šiuo metu taikoma 64 % nuolaida ir jis kainuoja €28,65. Jei nepatinka rudas, visada galite rinktis ir juodą modelį.

4. „Baseus 3 in 1 Retractable Charging Cable“

€13,92.

Tai - universalus kelioninis išmaniųjų prietaisų įkroviklis. Ilgas laidas pats susisuka į ritę, kurią dengia minimalistinis plastiko korpusas. Gerai ne tik tai, kad laidai niekada nesusimazgys, bet ir tai, kad jų daug nereikia - šis įkroviklis turi tris skirtingas jungtis.

Šie kištukai - „Micro USB“, „USB Type C“ ir „Lightning“ tipo, tinkantis „Apple“ įrenginiams. Visi kištukai yra sumontuoti ant to paties laido, todėl vienu metu galite įkrauti tik vieną įrenginį. Nenaudojami jie gali būti įstatyti į galinę ritės korpuso dalį.

Automatiškai susivyniojanti ritė neleidžia laidui susipainioti, tačiau kartu suteikia galimybę pasirinkti ir jo ilgį. Kitaip tariant, laidas nesusivynios, jei jums to nereikės. Maksimalus jo ilgis siekia 1,5 m.

Suvynioto įkroviklio išmatavimai - 7,00 x 5,80 x 2,50 cm, o svoris - 55 gramai. Tai yra labai patogus daiktas, kuris neužima daug vietos - jis telpa kišenėje. Šis „Baseus“ įkroviklis kainuoja €13,92.

5. „Heat Insulation Silicone Pad Desk Mat Workbench“

€17,54.

Tai - būtinas įrankis elektronikos mėgėjams. Šis silikoninis patiesalas apsaugos jūsų darbo vietą. Dar svarbiau tai, kad jis yra nelaidus elektrai ir šilumai.

Silikoniniai kilimėliai elektronikai yra geri ir tuo, kad jie neslysta. Šis patiesalas pasižymi geru sukibimu su stalu, o ir įvairios detalės ant jo neslidinės ir nepasimes.

Tai nėra tiesiog didelis silikono lapas. Šis kilimėlis turi įvairius skyrelius skirtingiems elektronikos komponentams ir įrankiams. Tai padės išlaikyti darbo vietos organizuotumą. Net trys skyreliai kilimėlio viršuje yra su dangteliais - taip apsaugosite pačias smulkiausias detales ir dulkėms jautrius komponentus.

Šio kilimėlio matmenys - 45X30 cm. Jis yra lengvai valomas, tvirtas ir atsparus net 500 laipsnių karščiui. Jis kainuoja €17,54. Tai - puiki dovana elektronikos entuziastui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(4)
(-3)

Komentarai ()