Skelbiama nuolaida naujos kartos universaliam žaidimų pulteliui „iPEGA PG – 9088“: tinka ir telefonui, ir kompiuteriui, kainuoja mažiau nei 15€  ()

„iPEGA PG – 9088“ – tai universalus belaidis pultelis, tinkantis ir kompiuteriui, ir planšetei, ir išmaniajam telefonui. Jis tinka įrenginiams su įvairiomis operacinėmis sistemomis: „Android“, „iOS“ ir „Windows“. Tai reiškia, kad „Bluetooth“ ryšiu galėsite prisijungti ir prie kompiuterio, ir prie telefono. „iPEGA PG – 9088“ turi didelę 400 mAh bateriją, tačiau yra lengvas ir ergonomiškas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Platforma: „Android“, „iOS“, PC, WIN 7 / 8 / 10.
  • Sąsaja: „Bluetooth 4.0“.
  • Baterija: 400 mAh, daugiau nei 10 valandų žaidimų, įkraunama per 2 valandas.
  • Valdymo įrenginiai: du kreiptukai, XYBA, aukštyn, žemyn, į kairę, į dešinę, po du mygtukus abiejų rankų smiliams.
  • Papildomos funkcijos: telefono laikiklis (iki 6 colių telefonams), mygtukų funkcijų keitimas.
  • Korpusas: ABS plastikas.
  • Išmatavimai ir masė: 16,00 x 11,00 x 4,50 cm, 180 g.

Kaina

„iPEGA PG – 9088“ – tai universalus belaidis pultelis, tinkantis daugeliui kompiuterių ir išmaniųjų įrenginių. Jis veikia su „Android“, „iOS“, PC, WIN 7 / 8 / 10 operacinėmis sistemomis. Taigi, žaidimus galima valdyti ir telefone ir kompiuterio ekrane.

Kam reikalingas „iPEGA PG – 9088“? Ogi visiems, kurie mėgsta žaisti video žaidimus kompiuteryje ar mobiliuosiuose įrenginiuose. Valdyti „iPEGA PG – 9088“ yra visai paprasta, nes visi mygtukai ir kreiptukai yra ten, kur ir tikėtumėtės juos rasti – šis pultelis labai primena tuos, kurie yra skirti žaidimų konsolėms.

Gamintojas pasistengė, kad visus mygtukus būtų labai malonu liesti. Šiame pultelyje rasite du kreiptukus, XYBA mygtukus (kaip „X-Box“ pultelyje), krypties bei papildomus 4 mygtukus smiliams. Visi jie yra ergonomiškai išdėstyti ir lengvai pasiekiami. Dar geriau tai, kad šių mygtukų paskirtis yra programuojama – ją galėsite keisti pagal savo poreikius.

„iPega“ yra garsi žaidimų pultelių gamintoja – 9088 modelis tikrai nėra pirmasis. Jau anksčiau esame publikavę „iPega 9076“ pultelio apžvalgą - apžvalgininkas tuomet tvirtino, kad „šitas valdiklis yra vertas kiekvieno už jį sumokėto cento, o su Android - tai tikras rojus“.  Šiuo metu „iPega 9076“ kainuoja panašiai, kaip ir nauja jo versija - €14.65. Visgi, tai – senesnės kartos įrenginys, bet kuo jie skiriasi?

Na, reikėtų pasakyti, kad jie skiriasi nedaug. Visgi, senesnis „iPega 9076“, kad ir koks yra geras, lyginant su „iPEGA PG – 9088“ turi kelis trūkumus. Visų pirma, pats pultelis yra sunkesnis – 200 prieš 180 g. Aišku, skirtumas nedidelis, bet jį tikrai pajustumėte pakilnoję abu įrenginius.

Antra, „iPega 9076“ nepalaikė „iOS“ įrenginių, o tai yra gana didelis trūkumas – „Apple“ mėgėjai negalėjo naudotis šiuo pulteliu, o štai 9088-as modelis su „iOS“ draugauja.

Trečia, 9076 pultelis turėjo šiek tiek mažesnę bateriją – 380 mAh prieš 400 mAh, nors abu pulteliai tarp įkrovimų veikė maždaug vienodą laiką.

Tiesa, „iPega 9076“ turėjo ir 2,4 GHz siųstuvą su papildomu imtuvu, todėl šis pultelis galėjo prisijungti ir prie įrenginių, kurie neturėjo „Bluetooth“ – naujesnis 9088-as modelis tokios galimybės neturi. Skiriasi ir papildomų funkcinių mygtukų konfigūracija – naujesnis pultelis jų turi mažiau.

„iPEGA PG – 9088“ yra belaidis pultelis. Tai reiškia, kad jį galėsite prijungti prie visų įrenginių, turinčių „Bluetooth“ sąsają. Šis pultelis ypač gerai tinka mobiliems žaidimams, todėl jis turi universalų telefono laikiklį.

Apskritai tai yra patogus pultelis, kuriuo lengva naudotis, jei esate įpratę prie žaidimų konsolių. ABS plastikas yra lygus, jį lengva nuvalyti, o pati medžiaga leido pagaminti net labai lengvą pultelį. „iPEGA PG – 9088“ sveria vos 180 gramų. Tai, ir pats naudojimo patogumas labai patiko pirkėjams.

Vertinimai

„iPEGA PG – 9088“ Gearbest.com pasirodė dar visai neseniai. Šiuo metu pultelis yra vertinamas maksimaliomis 5 žvaigždutėmis, tačiau savo nuomonę pateikė tik du pirkėjai. Štai ką jie turėjo pasakyti:

  • Hammad Nasr Hammad – „Geras pultelis. Nupirkau jį savo sūnui ir jis yra labai patenkintas“.
  • Jasvinder – „Gera gaminio kokybė. Gerai tai, kad jis siunčiamas per visą pasaulį ir vis tiek atkeliauja laiku“.

Taigi, pirkėjai kol kas didesnių pastabų neturi, tačiau tai nėra pirmasis šio gamintojo pultelis – ankstesnės kartos „iPEGA PG – 9076“ vidutiniškai buvo vertinamas 4,8 žvaigždutėmis iš 5 net kai surinko 306 atsiliepimus. Todėl tikėtina, kad „iPEGA PG – 9088“ taip pat lydės sėkmė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()