Kinijos turgelio stebuklai: puikiai vertinamas skaitmeninis matlankis, labai patogus ir universalus padangų oro slėgio matuoklis ir sporto išmanusis laikrodis už apyrankės kainą (Video)  (0)

Kinijos elektroninėse parduotuvėse galima rasti daug įvairių aksesuarų. Vis dėlto dėl didelio jų kiekio sau tinkančius ir patinkančius produktus atrasti tikrai nėra lengva. Jeigu norite susipažinti su naujais pasiūlymais, tuomet rekomenduojame pasidomėti kiekvieną savaitę kinų rengiamais išpardavimais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, šią savaitę daug naujų įdomių pasiūlymų galima rasti „Exclusive New Launch Deals“ išpardavime.

Skaitmeninis matlankis-inklinometras „Digital Protractor Inclinometer Angle Gauge“

€16.08 | 46% nuolaida | 5 balai iš 5 (9 vertinimai)

Kasdieninėje buityje dažnai nutinka pačių netikėčiausių dalykų, todėl kiekvienas vyras stengiasi iš anksto apsirūpinti įvairiais pagalbiniais įrankiais. Pavyzdžiui, šią savaitę Kinijoje su 46% nuolaida galite įsigyti unikalų matlankį-inklinometrą vos už 16 eurų.

Tai - skaitmeninis kampo matuoklis.  Tai - net labai naudingas įrankis, ypač jei daug dirbate su metalu ar pjovimo staklėmis. Elektrinius kampamačius mėgsta ir medžio meistrai - jie padeda nustatyti tikslų pjovimo staklių disko pokrypį. Ir naudotis juo išties paprasta, nes jis turi vos porą mygtukų.

Vienas iš mygtukų įrenginį įjungia/išjungia, o antrasis nustato nulį. Taigi, iš pradžių šį kampamatį reikia padėti ant paviršiau, kurio atžvilgiu norite matuoti kampą (pavyzdžiui, pjovimo staklių stalo), ir tuomet jį pridėti prie kitos dalies - ekrane pasirodys kampas laipsniais tarp šių dviejų paviršių. Šis kampamatis turi vieną magnetinę pusę ir naudoja vieną AAA standarto bateriją.

Šiuo atveju svarbiausia pabrėžti tai, kad šis prietaisas yra skaitmeninis, todėl parodymus aiškiai pateikia pašvietimą turinčiame LCD ekrane. Gamintojas tvirtina, kad šis matuoklis itin praverčia kabinant lentynas, spinteles bei matuojant įvairius pasvirimo kampus.

Šis matlankis-inklinometras taip pat turi magnetinius šonus, todėl esant reikalui matavimo metu gali būti tvirtinamas prie metalinių paviršių. Atkreipkite dėmesį ir tai, kad šiame prietaise yra integruotas akselerometras. Tai reiškia, kad esant poreikiui šį matavimo įrenginį galite naudoti ir apverstą, tačiau matavimo rezultatus visuomet matysite jums tinkamoje horizontalioje plokštumoje.

Padangų oro slėgio matuoklis „Digital Tire Pressure Gauge for Car“

€12.60 | 26% nuolaida | 4.8 iš 5

Artėjantis žiemos sezonas reikalauja pasikeisti automobilio padangas. Greičiausiai sutiksite, kad žiemos metu dideli temperatūriniai skirtumai atitinkamai paveikia ir padangų oro slėgį. Būtent tai reiškia, kad periodiškai tikrinti padangų oro slėgį yra būtina, tačiau naudojant paprastus mechaninius prietaisus tai daryti yra nelabai patogu. Vis dėlto šią problemą galite lengvai išspręsti įsigydami dabar Kinijoje su nuolaida už 13 eurų parduodamą skaitmeninį padangų oro slėgio matuoklį.

Norisi pabrėžti, kad šis padangų oro slėgio matuoklis turi LCD ekraną su pašvietimu, todėl manometro parodymus galėsite lengvai įžiūrėti ir tamsiuoju paros metu. Čia dar norisi pridėti tai, kad šis prietaisas yra maitinamas nuo dviejų AAA tipo baterijų ir esant reikalui gali būti jungiamas tiesiai prie kompresoriaus tuo metu, kai į padangas pučiate ar iš jų išleidžiate orą.

Sporto išmanusis laikrodis „Zeblaze VIBE 3 HR“

€33.74 | 4.69 balai iš 5

Jeigu aktyviai sportuojate ir ieškote tokiai veiklai pritaikyto išmaniojo laikrodžio su fizinio asistento funkcijomis, tuomet šią savaitę būtinai rekomenduojame pasidomėti „Zeblaze VIBE 3 HR“. Šis sportinis išmanusis laikrodis Kinijoje dabar yra parduodamas už 34 eurus.

Pirkėjai visame pasaulyje „Zeblaze VIBE 3 HR“ labai greitai pamėgo dėl tos priežasties, nes šios išmaniojo laikrodžio 1,22 colių įstrižainės IPS technologijos ekraną nuo susibraižymų apsaugo „Corning Gorilla Glass 4“ stiklas.

Be to, šis išmanusis laikrodis palaiko daug sporto režimų ir taip pat iš kitų išsiskiria 3D elementus naudojančia vartotojo sąsają, kurią esant reikalui „Zeblaze VIBE 3 HR“ savininkas gali bet kada modifikuoti pagal savo asmeninius poreikius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(4)
(-2)

Komentarai (0)