Kinijos turgelio stebuklai: automobilio multimedijos sistema su „Android“, naujos kartos patentuotos belaidės ausinės „Bluedio V2“ ir fantastiškai pigus ir puikiai vertinamas automobilinis USB įkroviklis  (1)

Kinijos elektroninėse parduotuvėse gausu pasiūlymų, kurių paprastai nerasite Lietuvoje. Šią savaitę bene geriausiai tuo galite įsitikinti apsilankę „Hot Price Meltdown“ išpardavime.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Hot Price Meltdown“ išpardavimas ypatingas tuo, nes jame galite rasti daug pasiūlymų iš įvairių kategorijų. Į šį sąrašą patenka tiek fiziniai aktyvumo asistentai, tiek automobiliui skirti aksesuarai, tiek kiti naujos kartos priedai, kurie Kinijoje šią savaitę yra pristatomi bene pirmą kartą.

Automobilio multimedijos sistema „ML - CK1018“

77€ | 28% nuolaida

Greičiausiai sutiksite, kad ne kiekvienas automobilio savininkas gali mėgautis gera multimedijos sistema. Vis dėlto šį nepatogumą dabar galima lengvai išspręsti įsigijus universalią „Android 6.0“ operacinę sistemą naudojančią multimedijos sistemą „ML - CK1018“, kuri šiuo metu su papildoma 28% nuolaida Kinijoje kainuoja 77 eurus.

„ML - CK1018“ ypatinga tampa ne tik dėl 7 colių įstrižainės spalvoto lietimui jautraus ekrano (1024 x 600), bet dar ir dėl to, nes gali pasigirti integruota 1 GB DDR3 tipo operatyviąją RAM atmintine, 16 GB vidine atmintimi bei integruotais Bluetooth 4.0, WiFi ir GPS ryšio moduliais. Be to, „ML - CK1018“ taip pat turi FM radijo imtuvą, USB ir Micro SD jungtis ir papildomą lizdą, kuris esant poreikiui prie šios multimedijos sistemos leidžia prijungti automobilio parkavimui skirtą kamerą.

Belaidės ausinės „Bluedio V2“

70€ | 8% nuolaida

Jeigu ieškote naujos kartos visą ausinį dengiančių ausinių, tuomet šią savaitę būtinai rekomenduojame pasidomėti tikrai kokybiškomis gerai visiems žinomo „Bluedio“ gamintojo belaidėmis ausinėmis „Bluedio V2“. Pastarosios ausinės Kinijoje dabar yra parduodamos su papildoma nuolaida už 70 eurų.

Svarbu pabrėžti, kad tai yra bene pirmosios ausinės rinkoje, kurios gali pasigirti integruotu Bluetooth 5.0 ryšio moduliu. Būtent jo dėka pavyksta pasiekti mažesnes energijos sąnaudas, geresnę garso kokybę bei patikimą ir stabilų ryšį tarp komunikuojančių įrenginių.

„Bluedio V2“ taip pat garsėja patentuota „PPS 12“ garsiakalbių technologija, kuri šiuo atveju padeda išgauti dar sodresnius žemus dažnius.

Be to, šios visą ausį dengiančios ausinės turi mikrofoną, todėl puikiai tinka ir pokalbiams. Galiausiai norisi pridėti, kad „Bluedio V2“ išsiskiria 112 dB jautrumu, geba atkurti 10 Hz – 22 kHz dažnių diapazoną ir gali pasigirti iki 18 valandų laikančia baterija (klausant muziką).

Automobilinis USB įkroviklis su spačiuoju krovimu „4 Ports QC3.0 Fast Charging Car Charger“

€3.08 | 5 balai iš 5

Jeigu daug laiko praleidžiate automobilyje, tuomet greičiausiai jame taip pat įkraunate ir savo elektroninių įrenginių baterijas. Kadangi baterijai įkrauti reikia vis didesnės srovės, prieš įsigydami tokį daiktą būtinai pasidomėkite jo techninėmis charakteristikomis. Pavyzdžiui, jeigu ieškote tikrai kokybiško automobilinio USB įkroviklio, tuomet šią savaitę vieną tokių Kinijoje su papildoma nuolaida galima įsigyti vos už 3 eurus.

Šis USB įkroviklis ypatingas dėl tos priežasties, nes turi net 4 USB jungtis, kurių viena palaiko „Qualcomm Quick Charge 3.0“ techninį sprendimą. Pastarasis sprendimas suteikia dar daugiau laisvės, nes esant poreikiui USB išėjime leidžia turėti skirtingas įtampos bei srovės kombinacijas (5 V / 3,5 A, 9 V / 1, 8 A, 12 V / 1,7 A, 5 V / 3,5 A, 5 V / 3,5 A, 5 V / 3,5 A). Toks sprendimas naudingas dėl tos priežasties, nes automobilyje leis įkrauti ne tik išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį, bet taip pat, pavyzdžiui, ir išorinę bateriją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai (1)